Iroda költöztetés

Kérjen részletes iroda költöztetési ajánlatot tőlünk

Irodaköltöztetés esetén a Megrendelő és a költöztető cég (Bauer-Teher) között a feladat bonyolultsága miatt, egy fokozottabb együttműködésre van szükség.

A nagyobb irodák költöztetése esetén a helyszíni felmérés elengedhetetlen. Egy rövid megbeszélés során általában a következőket kell tisztáznunk:

  1. Az iroda honnan-hová költözik?
  2. Fontos a szállítási útvonal, parkolási lehetőség, az emeletek száma, valamint a lifthasználat.
  3. A Megrendelő kér-e csomagolást vagy csomagolóanyagot? (...melyet irodaköltöztetés esetén is előre kiszállítva, olcsón biztosítunk)
  4. Kell-e bútorszerelést vagy egyéb kiegészítő szerelést végeznünk?
  5. A költözés időpontja? (nagy irodák nem akarnak munkájukkal leállni a költöztetés miatt, ezért általában péntek délutántól vasárnap estig kell az irodaköltöztetést megoldani)
  6. Páncélszekrény, fénymásoló, egyéb súlyos tárgy van-e?
  7. Ha van irattár, szerelni kell-e a polcrendszert? Lehetnek olyan fontos iratok melyek megkülönböztetett figyelmet igényelnek. Vagy ellenkezőleg, feladat lehet a feleslegessé vált iratok megsemmisítése.

A felsorolt szempontok tisztázása után a Bauer-Teher elkészíti korrekt árajánlatát az irodaköltöztetésre. A Bauer-Teher mindig fix egyösszegű ajánlatot készít mert véleményünk szerint a "tól-ig" ajánlat nem megfelelő, mert az összehasonlítás nehéz.

Az irodaköltöztetés során a bútorokat és a csomagokat a legnagyobb odafigyeléssel és garanciával szállítjuk. A számítógépek, PC-k és egyéb perifériák ,valamint IT eszközök csomagolásánál és szállításánál (szakmai rutinunk mellett), a helyi informatikus, rendszergazda elképzelése a döntő. Az irodák berendezésénél, a munkahelyek kialakításánál a Megrendelő kérése alapján járunk el.

Irodaköltöztetésnél különösen fontos a bútorok, csomagok színnel vagy számmal jelölése, mert a nagy mennyiség miatt könnyen elkeverednek. A költözés után a feleslegessé vált csomagolóanyagot elszállítjuk.

A nagy létszámú irodák költöztetése csomagolással, szereléssel, rövid határidővel igazi erőpróba bármely költöztető cég számára, ugyanakkor büszkeség is, különösen a Bauer-Teher számára.

Kérjük, kérjen részletes ajánlatot tőlünk, ide kattintva