költöztetés

költöztetés Budapesten

Költöztetés szakszerűen, kiváló feltételekkel, a SIEMENS bútorszállítójával!

(Hivatalos referencia levél itt.) A Bauer-Teherrel biztonságban költözhet, mert vállalkozásunk már 1990-óta működik eredményesen.
A következő kérdések segítik Önt a tájékozódásban, mert egyrészt, kiemelik a legfontosabb részleteket, másrészt, képet kap a költöztetés egész folyamatáról.

Cégüknél pontosan mire vonatkozik a költöztetés?

Lakáson, házon, irodán belül, minden ingóságot sérülésmentesen tudunk elszállítani. A legnagyobb, legnehezebb bútoroktól kezdve, egészen a legkisebb, törékeny apróságokig. Elvégezzük a fel és lepakolást, a csomagolást, a bútorszerelést, valamint adunk csomagolóanyagokat (doboz, fólia, ragasztó), előre kiszállítva.

Akár teljes körűen költöztetnek?

Igen, szándékaink szerint mindig is a komplett szolgáltatásra törekedtünk. A megkeresés pillanatától folyamatosan számíthat ránk. Munkatársaink korrekt partnerként fognak együttműködni, a költöztetés első percétől az utolsóig, és azon is túl. Nekünk fontos a maximális kiszolgálás! Erre értékrendünk, alapelveink és a 25 év alatt kivívott szakmai presztízsünk a garancia.

Mikor és hogyan kezdjem az érdeklődést?

Megpróbáljuk az azonnali kéréseket is teljesíteni, de legjobb a fuvart 5-7 nappal előre megrendelni. A pontos, időbeli tájékoztatás sokat segít mindkét félnek. Először azt kell tisztáznunk, hogy mikor és mi lesz a feladatunk? Ennek alapján, mi tudni fogjuk, mire vállalkozunk, ez mekkora kapacitást igényel. Ön tudni fogja, ennek pontosan mennyi a költsége. Mert mindig a megrendelő elképzelése a döntő, mi ehhez alkalmazkodva készítjük el ajánlatunkat.

Mire kíváncsiak költözésemmel kapcsolatban?

Lakásköltöztetésnél fontosak a részletek:
- alapterület, szobák száma
- bútorok, csomagok, hozzávetőleges mennyisége
- csomagolás, bútorszerelés
- extra tárgyak: szobor, páncélszekrény, esetleg zongoraszállítás
- címek (Egy költöztetés hihetetlen története, avagy óvatosan bánjon adataival)
- emeletek száma, lifthasználat
- időpont

Milyen módon készül az árajánlat?

- szóban vagy írásban
- személyes felméréssel (ingyenes) vagy telefonon
- óradíj alapján vagy fix összegben
- teljes körű vagy részleges szolgáltatással
- rövid határidővel

Korrekt ajánlatot kapok?

Tájékoztatása és a tarifa alapján elkészítjük árajánlatunkat, amely pontos, átlátható, rejtett költséget nem tartalmaz. Optimális rakodói létszámot és megfelelő méretű teherautót fogunk javasolni. Tudjuk, ha a kapacitást alultervezzük, a munka elhúzódhat, ha felül, az órabér emelkedik feleslegesen.

Hogyan rendelhetem meg a költöztetést?

- telefonon vagy levelezés útján
- a Bauer-Teher írásos visszaigazolást küld a megrendelt szolgáltatásról

Ráérnek a hónap vége felé?

megrendelések havi eloszlása

Azt tudni kell, hogy a költöztető naptára visszafelé telik meg! Először a hétvégi és a hó végi helyek fogynak el. Ennek egyszerű oka van: kényelmesebb szombat – vasárnap költözni, mert nem kell szabadságot kivenni, nincs iskola és óvoda, nem kell másnap munkába rohanni. Van idő az aprólékos, nyugodt rendezgetésre. A hó vége még azért is zsúfoltabb, mivel az irodák, albérletek, legtöbbször a hónap utolsó napjáig vannak fizetve, és elsejétől a bérlők már az új helyen szeretnének kezdeni. Az ingatlanok adás-vételénél is egyszerűbb (már csak a víz-villany és más közüzemű számlák miatt is), ha kerek hónappal változnak a tulajdonjogok.

Milyen teendőim vannak a költözésem előtt?

Minden költöztetéshez tartozik kisebb-nagyobb csomagolás, szerelés is. Csak az a kérdés, hogy ezt ki végzi el?

Ha Ön csomagol:
- kezdje időben
- kérjük, külön csomagolja a könyveket és a törékeny tárgyakat
- a törékenyt tartalmazó dobozokat jelölje meg feltűnően
- a csomagoláshoz sok csomagolóanyagot (akár újságpapírt) használjon, mert szállítás közben a tárgyak nem érhetnek egymáshoz
- jól használhatók még a műanyagzsákok is (ruhák, cipők)
- aranyat, ékszert, készpénzt, értékpapírt, ne csomagoljon el, hanem tartsa magánál

Ha mi csomagolunk:
- ugyanazt fogjuk tenni, amit Önnek javasoltunk: lakását szakszerűen, gyorsan, előkészítjük a szállításra
- becsomagoljuk a konyhát, az edényeket
- dobozba rakjuk a könyveket, ruhákat, képeket
- leszereljük a csillárt, a karnist, lekötjük a mosógépet

Kaphatok dobozokat?
Tőlünk vásárolhat. A költöztetés előtt akár két héttel is címre visszük, hogy legyen idő bepakolni. Vannak könyves, ruhás és akasztós dobozaink. Az áruk (300 Ft/darab), tartalmazza a kiszállítás díját. Biztosítunk továbbá ragasztót, fóliát. A kartonokat, a fuvar végén visszaadni nem kell. Tehát nincs arra kényszerítve, hogy sietve a szoba közepére rakjon mindent.

A kis lakást mikor érdemes becsomagoltatnom?
Kis-közepes (30-60 négyzetméteres) lakások esetén a csomagolást, bútorszerelést, a felpakolás közben is meg tudjuk oldani. Ilyenkor, inkább 4 fős brigádot rendeljen tőlünk. Ez kb. 1.5 – 2 óra plusz időt igényel. Külön felára nincs az előmunkálatoknak, azt az ajánlott óradíjban elvégezzük.

A nagy a lakást mennyivel korábban kell csomagoltatnom?
Nagyobb (60-120 négyzetméteres) lakások előkészítését, a költöztetés előtt 1-2 nappal, célszerű velünk elvégeztetni. Ilyenkor 2-3 fő szakembert kérjen tőlünk. Irányítása mellett, lakását kompletten csomagoljuk, szereljük. Ugyanazok a kollégák fogják költöztetni, akik az előkészületeket végezték.

Nagy lakás csomagoltatása

Hogyan történik a költöztetés?
Eljött a nagy nap, a teherautó megérkezésével elkezdődhet a munka. Fontos a közeli parkolóhely. Ezzel kapcsolatban minden segítségnek örülünk, de ez alapvetően a mi feladatunk és ezt mindig megoldjuk. Sokszor kérdezik ügyfeleink: Ugye, a nagy bútorokkal kezdik? Hát nem! A teherautó szakszerű megpakolása a következőképpen történik: először az úgynevezett alapnak való dolgokat hozzuk le.
Tehát:
- konyhaasztal, konyhabútor
- komód, tálaló, ágyneműtartó
- szekrények alsó része
- hűtő, mosógép, mosogatógép
Ezekre az erős tárgyakra mehetnek a nehezebb, majd a könnyebb dobozok. Legfelülre a párnák, szivacsok, zsákok, szőnyegek. Ez egy sor, amelyből 2-3-t is rakunk. Ezután jönnek a szekrények, szekrénysorok, ülőgarnitúrák. Majd a plató vége felé közeledve az ágyak, méghozzá állítva. Ezzel lezárjuk és rögzítjük a rakományt. A megmaradó 1-1.5 méternyi helyre kerülnek az idomtalan, ágas-bogas holmik: virág, bicikli, fogas stb.
Gondolja meg, ennek a módszernek az az igazi előnye, hogy a felpakolásnál nem kell az apróságokon átbukdácsolni a szekrényekkel, ágyakkal. A lepakolásnál viszont, a nagy bútorok kerülnek be elsőnek a lakásba, majd a gépek, asztalok és végül az apróságok. Így az egész költöztetés hatékonyan, gyorsan és biztonságosan történik.

Új lakását otthonná varázsoljuk!
Mi minden költözésnél mindent a helyére pakolunk. Összeszereljük az ágyakat, szekrénysorokat, bekötjük a mosógépet. Lakását kérése szerint berendezzük. Részünkről akkor ér véget a szállítás, ha a teherautó üres és nincs több kérése.

Hogyan, mikor fizethetek?
A fizetést a teljesítés után, a megbeszélt árak alapján, készpénzben kérjük. Átutalással kiegyenlíteni a számlát, csak előzetes egyeztetés mellett, elsősorban folyamatos megrendelőinknek van lehetősége.

Ingyenesen is kapok valamit?
- Nálunk a hétvégi költöztetés felár nélkül történik.
- Vállalkozásunk nem számol emeleti díjat.
- A bútorszerelést, a bútor felhúzást – leengedést az adott óradíjban, külön költség nélkül elvégezzük.
- Budapesten nincs kilométer díj.
- Az autópálya matricát ingyen adjuk.

A költöztetés után?

A feladat végeztével is megtalálhatók vagyunk és szívesen állunk rendelkezésére.

Vállalnak garanciát?
Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk! Ez konkrétan azt jeleni, hogy a szállított ingóságok minősége és mennyisége nem változik.

Lakberendezési tanácsok?
Lakása berendezésével, a bútorok elhelyezésével kapcsolatban, rengeteg hasznos tanácsot adhatunk, vagy bevonhatunk lakberendező szakembert is.

Foglalkoznak raktározással?
Profi raktározó cégekkel van állandó munkakapcsolatunk, akár az ügyintézést is vállaljuk.

Folyamatosan dolgoznak?
Költöztetni szeretünk, ezért a hét minden napján dolgozunk, ideértve a szombati és a vasárnapi napot is, külön költség nélkül.

Nem baj, ha ez az első költözésem?
Megfelelő tapasztalattal, rutinnal és szakértelemmel rendelkezünk. Működésünk 25 éve alatt, az elvégzett több ezer költöztetés, szolid önbizalommal tölt el minket.

Mert nálunk kedves Megrendelő, Ön a főnök, mi pedig szorgalmas és csendes beosztottként, a lehető legnagyobb odafigyeléssel költöztetjük el!

Költöztetőt keresek, villan át az ember agyán, ha eladta a régi lakását vagy megvette az újat.

A legjobb persze az lenne, ha megvolna egy régi, jól bevált cég elérhetősége. Méghozzá egy olyan vállalkozásé, aki korrekt áron, teljes körű szolgáltatást végez, kulturált formában. Mert egyrészt kellenének dobozok, másrészt olyan költöztetőt keresek, aki szükség esetén csomagol és a bútorszerelést is megoldja.

Hogy a keresés ne legyen keresgélés

Ha nagyobb költöztetés, akkor legalább 80-100-150 négyzetméteres
lakásról, házról van szó, ennek megfelelő mennyiségű bútorzattal,
csomagokkal.

Ezeket a szállításokat, 7.5 tonnás teherautóval és 4-6 fő rakodóval végezzük el.
Tapasztalatunk alapján egy ilyen fuvar, 8-10 órái munkával végezhető el. Mindig hatékonyak,
rugalmasak, felkészültek vagyunk. Csak annyit kérünk, tájékoztasson a részletekről:

Kedves vidékre, otthonos környékre vágyik? Madárcsicsergésre, kutyacsaholásra, a szél zúgására és a lombok neszezésére szeretne ébredni, a hangoskodó járókelők és a zajos forgalom helyett?

Szeretné látni a zöld dombokat és a kék eget, ha hazafelé tart a munkából, elege van az irodaházakból, szmogtól beszürkült házfalakból és a mocskos utcákból? Nem véletlenül választják sokan a főváros vonzáskörzetében található, élhetőbb települések egyikét, hogy új életet kezdjenek. Erdőkertes is ezeknek a településeknek az egyike.

A költöztetési tarifák között, eligazodni nem könnyű dolog. Ezért szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik szállítást akarnak rendelni, de az árakat böngészve elbizonytalanodtak, mert bonyolult, átláthatatlan táblázatokat találtak, ahol a költséget 4-5 tételből kellett volna összerakniuk.

Nem sokkal jobb a helyzet a költöztetés kalkulátorral sem, ha szakmai tudás nélkül számolgatnak.

Költöztetés III. kerület? Garanciával szállítunk, csomagolunk, szerelünk. Hívjon, mert közel vagyunk és nap mint nap itt dolgozunk. Csak annyit kérünk, pontosan tájékoztasson a következőkről:

Lakásköltöztetés:
- időpont
- mekkora mennyiséget kell költöztetnünk: bútorok, csomagok darabszáma?
- ha teljes lakás költözik: lakás mérete, szobák száma, személyek száma
- kell-e szerelni, csomagolni, csomagolóanyagot biztosítani?
- címek, emeletek száma, lift használat

Könyvek költöztetése? Ez régi sztori nálunk: hűtős doboz telerakva! Történt valamikor a kilencvenes évek elején, hogy kisebb mennyiségű könyv elszállítását rendelte meg valaki nálunk. Cím: Andrássy út, 4. emelet. Szerencsére van lift, kicsi is, öreg is, de mégis csak van – mondta. Más nincs csak könyvek, sofőr meg egy rakodó bőven elég lesz, olyan tökéletesen csomagoltam, hogy egy lifttel levihetik az egészet, javasolta. Mi elfogadtuk. Meg is érkeztünk a megbeszélt időre, de a lakásba lépve könyves dobozokat nem láttunk. Kérdőn néztünk egymásra kollegámmal. A könyvek?

Oldalak

Feliratkozás RSS - költöztetés csatornájára