Költöztetés Budapesten belül

Költöztetés Budapesten belül

Költöztetés Budapesten belül minden nap történik a Bauer - Tehernél. Áraink Budapesten belüli költözésnél is kifejezetten kedvezőek! Mivel költöztetéseink legnagyobb részét Budapesten belül végezzük el, az elmúlt 25 évben óriási tapasztalatokra tettünk szert.

Szakszerűség, tapasztalat:

Megrendelőink számíthatnak arra, hogy hatalmas rutinnal és helyismerettel rendelkezünk. Minden költöztetéssel kapcsolatos feladatot szakszerűen meg tudunk oldani. Budapesten belül a költöztetés minden formájával találkoztunk már. Tapasztalt vállalkozásként költöztettünk már családi házas övezetből, lakóparkból, lakótelepről, irodaházból, ipari parkból, belvárosi területről. Egy bérlőnek, eladónak vagy vevőnek, ezer dologra kell figyelnie és ezek közül az utolsó, hogy hogyan fog parkolni a költözésénél, pedig ez szinten fontos. Ha velünk költöztet ezt a gondot átvállaljuk, megoldjuk. Ügyfeleink bátran fordulhatnak hozzánk ilyen kérdésekkel. Feladatunknak tekintjük a szakszerű és teljes körű költöztetés, csomagolás, bútorszerelés mellett, a közlekedéssel, parkolással, parkolási engedélyekkel kapcsolatos tájékoztatást, illetve ezek ügyintézését.

Jól ismerjük Budapestet:

Budapesten belüli lakás költöztetés esetén, sok esetben a felpakoló vagy a lepakoló vagy mindkét cím a belvárosban található. Megfelelő rutin és helyismeret kell ahhoz, hogy a címek megközelítése valamint a parkolás szabályszerű legyen. Évekig a Belváros – Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. szerződőt költöztetői voltunk, így az V. kerület szinte minden részén költöztettünk már. Feladatunk az volt, hogy a bérlőket ( szükség esetén teljes csomagolással ) átmeneti lakásba költöztessük. Majd a lakás felújítása után, az átmeneti lakásból, a lakót visszaköltöztessük eredeti otthonába. Tehát minden címhez dupla költöztetés tartozott. A belvárosban pedig nagy polgári lakások is vannak, magas emeletekkel, a parkolás személyautóval sem könnyű. Megtanultuk megoldani az ilyen költöztetéseket is. De ismerjük a budai lejtős-meredek utcákat, már fejből tudjuk a parkolási szempontból védett övezeteket, a súly és magasságkorlátozásokat. Tudjuk, hogyan kerüljük el a forgalmi torlódásokat, dugókat. Budapesten belüli költöztetés esetén megrendelőink ezt mind ránk bízhatják, ennek terhét levesszük a vállukról, ez nagy könnyebbséget jelent számukra.

Kiemelten kedvező árak:

Akciónk keretében, Budapesten belüli költöztetés esetén tarifánk csak két tételből áll: egyszeri alapdíj és óradíjból. Budapesten belül km díjat nem számolunk! Ezen az áron teljes körű szolgáltatást biztosítunk, mert egy kézben egyszerűbb és olcsóbb.
A Bauer – Teher minden tudása, tapasztalata, a Budapesten belüli költözködők rendelkezésére áll.

Kérjen ajánlatot tőlünk!