Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest

Költöztetés – bútorszállítás megrendeléseink jelentős része, Budapestről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy – két teherautónk, költöztetéssel kapcsolatban, szinte folyamatosan Pesten vagy Budán tartózkodik.

Kiemelt jelentőségű város:
Budapest kiemelt jelentőségű a Bauer – Teher számára. Sokszor nem csak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Budapesten található. A budapesti lakosok tapasztalatunk szerint, legtöbbször Budapesten belül költöznek másik ingatlanba. Ugyanakkor nagy a költöztetési, bútorszállítási igény az agglomerációba is. Éppen ezért vállalkozásunk, ( amely 1990 – ben alakult ) kínálja teljes körű vagy részleges szolgáltatásait.

Szolgáltatásaink:
Költöztetés:
Lakáson, házon, irodán belül, minden ingóságot szakszerűen, sérülésmentesen, gyorsan, szállítunk. A költöztetést rakodással együtt vállaljuk. Az új ingatlant kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk. Iroda esetén a munkahelyeket kialakítjuk.

Csomagolás:
Lakását teljes körűen felkészítjük a költöztetésre, csomagoljuk a konyhát, a porcelánokat, a festményeket, a könyveket. A kisebb ingatlanoknál akár költöztetés közben, a nagyobbaknál a szállítás előtt egy – két nappal végezzük el a feladatot.

Bútorszerelés:
Bútorait, ha kell, lapra szereljük, a mosógépet lekötjük, a karnist – csillárt leszereljük, a franciaágyat szétszereljük. Természetesen az új helyen mindent összerakunk ismét.

Dobozok, fólia, ragasztó:
A költöztetéshez minden csomagolóanyagot biztosítunk. Azokat akár két héttel előre is kiszállítjuk, hogy legyen ideje bepakolni. A kiszállítás ingyenes! Vannak könyves dobozaink ( méret: 40 x 40 x 40 cm ) és vannak „ igazi ˝ költöztető dobozaink ( méret: 40 x 50 x 60 cm ).

Bútorszállítás fix áron:
Akár fix áron is szállíthatunk bútorokat. A pontos címek és a mennyiség egyeztetése után, előre tudunk egy pontos árat kalkulálni.

Lomtalanítás:
A feleslegessé vált bútorait, iratokat, gépeket, lomjait hivatalos lerakóhelyre szállítjuk, rövid határidővel, rakodással.

Fővárosunk kialakulása:
1873-ban Pest, Buda és Óbuda egyesítésével jött létre, akkor még tíz kerülettel. 1950 január 1-től beszélhetünk Nagy-Budapestről, amikor hét várost és tizenhat nagyközséget csatoltak hozzá. 1994-ben Soroksár csatlakozott utoljára és lett XXIII. kerület. Fővárosunk az ország közepén helyezkedik el és ezer szállal kötődik más településekhez. Budapest az ország politikai, kulturális, kereskedelmi, ipari és közlekedési központja.

Európa virágzó városa:
Budapest mára az Európai Unió kilencedik legnépesebb városa, ezért a költözéseknek se szeri, se száma. Vannak itt patinás belvárosi kerületek, nagypolgári lakásokkal, hangulatos villák, lakótelepek és legújabban lakóparkok is. Ha Ön itt szeretne lakni, több ezer eladó ingatlan közül választhat. Ez a város tártkarokkal várja az érkezőket a világ bármely részéről, vagy csak az agglomerációból. Ugyanakkor nagy a költözködési kedv Budapestről a környékbeli településekre is. Ha már túl van a költöztetésen induljon el egy sétára és nézze meg világörökségi helyszíneket, mint a Duna-part látképe, a Budai Várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere, a Millenniumi Földalatti. Ha elfáradt betérhet a Széchenyi gyógyfürdőbe, amely a legnagyobb fürdőkomplexum Európában. Ha még van ereje, este elmehet kikapcsolódni. Budapesten híresen gazdag kulturális élet zajlik, az év minden napján. Hét hangversenyterem és Magyar Állami Operaház várja a zene iránt érdeklődőket. Ha nem akar eltávolodni az Andrássy úttól, akkor választhat egy közeli színházat is, mint a Budapesti Operettszínház, a Katona József Színház, Madách Színház, Radnóti Miklós Színház.

A Dunával együtt élő város:
Budapest Főváros Önkormányzata kész tervekkel rendelkezik a város hosszú és rövidtávú fejlesztésére egyaránt. Cél az EU fejlesztési források leghatékonyabb felhasználása. A Duna alapvetően határozza meg a város szerkezetét. A Duna legyen Budapesté! A város vezetése a folyót szigeteivel, partjaival, a mindennapi élet különleges, ugyanakkor szerves részévé kívánja tenni. Fővárosunk jelentőségét is emeli a folyó európai országot összekapcsoló praktikus és szimbolikus szerepe.

Kompakt város:
A különböző élethelyzetben lévő emberek, különböző típusú lakásokba akarnak költözni. Budapest sokszínűsége a lakás kínálat tekintetében is megmutatkozik: a sűrű belvárosi lakóterületektől, a vidéki jellegű családi házas lakástípusig, széles spektrum áll az ide költözni vágyók rendelkezésére. A minőségi elvárások azonban megváltoztak: mert a belvárosban élők is szeretnének több zöldterületet és jobb levegőt, valamint a külső részeken lakók is akarnak iskolát és megfelelő kulturális létesítményeket. Így aztán a Fővárosi Önkormányzat parkok építésével, forgalomcsillapítással védi a belső városrészeket, míg az infrastruktúra fejlesztésével teszi vonzóvá a peremkerületeket.

Intelligens mobilitás:
Ilyen hatalmas város, nem létezhet összehangolt közlekedés nélkül. A modern infókommunikációs fejlesztések hatására javul az itt élők életminősége. Lassacskán Budapest okos várossá alakul. Kiváló példa erre a Liget Budapest Projekt keretében a Városligetbe tervezett Smart Liget szolgáltatás, amelynek terveit az Emobility Forum 2018. című konferencián mutatták be. Az Európában is egyedülálló smart rendszer, támogatja az akadálymentességet, a vakok és gyengénlátók közlekedését, eligazodását a parkban. A Smart Liget rendszerhez könnyen kapcsolódhatnak olyan szolgáltatások, mint a Waze. Az autóval érkezők online tájékozódhatnak a szabad parkolóhelyekről. Az elektromos autók számára a mélygarázsokban töltőállomás létesül. A látogatók kényelmét szolgálja, az egész ligetet lefedő WiFi hálózat is.

Budapest egyetemi város:
Egy igazi világváros, nem létezhet jó nevű felsőoktatási intézmények nélkül. Itt tanul a jövő értelmisége. A rengeteg külföldi diák jelzi, az oktatás európai színvonalát. A budapesti egyetemek közül is kiemelkedik az Eötvös Loránd Tudományegyetem, amely 2018-as országos felsőoktatási rangsorban az első helyen áll. De jó helyezést ért el, Semmelweis Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, és a Budapesti Corvinus Egyetem is.

Összességében:
Budapesten, a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, tanulás, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők teszik vonzóvá Budapestet a költözés előtt állok számára. Ezért a Bauer – Teher, folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait, a budapesti magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt.