Zongoraszállítás: a hangszert sem felejtjük el!

Zongoraszállítás

Egy költözés alkalmával számos dolgot dobozba, zacskóba, zsákba kell csomagolni, majd pedig elszállítani. Újságpapírral, fóliával gondosan körbetekerni, alaposan lezárt dobozban vagy egyéb csomagoló alkalmatosságban elhelyezni, és új helyre költöztetni. Könyvek, ruhák, dísztárgyak, bögrék, játékok, minden háztartásban megtalálhatóak ezek a holmik.
Zongorával azonban már ritkábban találkozni. Egy ilyen berendezést nem lehet csak úgy becsomagolni, méreténél és jellegénél fogva különleges bánásmódot igényel, méghozzá biztonságos zongoraszállítást!
Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe költöztető cégünk nívós szolgáltatásait! Amennyiben nemcsak egy átlagos költöztetésre van szüksége, de zongoraszállítást is szeretne igényelni, ne halogassa a döntést, és kérjen tőlünk árajánlatot! Nemcsak a bútorok, de a hangszerek terén is tapasztaltak vagyunk, legalábbis ami a zongorákat, pianínókat illeti. Minden megbízást felkészült és tapasztalt kollégákkal teljesítünk, akik jártasak a zongora biztosításában és annak szállításában is.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken a zongoraszállításról!