Munkatársaink

Munkatársaink

Az átlag dicsérete……

Munkatársaink egytől–egyig nagyon tisztességes átlagemberek. Az átlag számunkra érték, ezt büszkén vállaljuk.

De, mit is jelent ez? Azt, hogy megjelenésben, kulturáltságban, kommunikációban elérik az átlagos szintet.

Megjelenés: kinézetükben azoknak látszanak, akik valójában, szimpatikus, fizikai munkát végző emberek. Költöztetők és nem is akarnak másnak tűnni. Ők azok az emberek, akik ápoltak, ügyesek, munkabíróak és azért jöttek, hogy bútorait, csomagjait, komplett lakását elköltöztessék. Nem ijesztőek, nem kigyúrtak (de erősek), nem feltűnőek, nem akarnak extravagánsnak látszani. Sőt, nem is látszani, hanem dolgozni akarnak, ha kell egész nap.

Kulturáltság: megfelelően kulturáltak ahhoz, hogy megrendelőink otthonában vagy irodájában végezzék munkájukat. Jelenlétük nem zavaró. Nem érdeklődnek, nem minősítenek, nem tudakolják a költözés okát. Szívesen segítenek bármiben, de alapvetően a költöztetésre koncentrálnak.

Kommunikáció: munkatársaink rendelkeznek azokkal az átlagos nyelvi képességekkel, amelyre munkájuk során szükségük van. Tehát olyan költöztető szakemberek, akik a helyzeteket – problémákat megértik, megválaszolják, megoldják. Kollegáink türelmesek, nem beszélnek csúnyán vagy cinikusan, kétértelműen. Ha a lépcsőházban dolgoznak, ügyfeleinknek nem kell szégyellnie, milyen brigádot fogadott fel. Nem kiabálunk, nem zajongunk. Kommunikációnk emberi, de célirányos: első a munka (nem fogjuk életünket elmesélni). Még angolul is beszélünk egy kicsit.

Amiben átlagon felüliek
(ezt is büszkén vállaljuk)

Egész napos munka: képesek egész nap keményen dolgozni. Folyamatos, állandó tempóban tevékenykednek. Munkaidő mindig a költöztetés végéig tart. Van erejük és türelmük a szállítás végén is precíznek lenni, nem csapják össze a költöztetést. Sőt, a másnap reggeli kezdésről sem fognak elkésni. Ezt bírniuk kell és bírják is.

Hóban – kánikulában – hétvégén is: költöztettek a nagy hidegben, de dolgozni fognak a nyári kánikulában is. Kollégáink elviselik a szélsőséges körülményeket. Mivel az emberek szeretnek a hétvégén költözni, ezért mi szinte minden hétvégén dolgozunk.

Gyakorlott szakembergárda: nálunk tényleg igaz a mondás : „vagy megszokik vagy megszökik˝. A megszökés kb. egy hét alatt megtörténik. Amikor az el nem múló izomlázra újra és újra rá kell dolgozni, hát nem mindenki bírja. Megértjük. Az marad hosszútávon, aki elnyűhetetlen, elviseli a szélsőséges megterhelést. Aki marad az mindig hosszú ideig, 10-15-20 évig is marad. Szeretjük ebben a munkában a keménységet, a változatosságot és a szabadságot. Hiszen új nap, új ügyfél, új helyszín. A csapat mindig ugyanaz.

Mindenki szerel, csomagol: minket nem érhet meglepetés. A heveder vagy gurtni használaton túl nálunk mindenki ért a bútorok előkészítéséhez, szereléséhez valamint a csomagoláshoz is. Költöztetéseinknél munkatársaink naponta szerelnek ágyakat, szekrényeket, csomagolnak könyveket és ruhákat.

Közösség a munkában: egy brigád, egy kis közösség. Felismertük az évek alatt, hogy „együtt sírunk, együtt nevetünk ˝. Minden költöztetést közösen kell megoldanunk. Mint mindenhol, nálunk is van egy vezető (brigádvezető) aki a legrutinosabb, Ö a csapat irányítója, motorja. Kollegáink fontos tulajdonsága az alkalmazkodás, egymáshoz és az ügyfeleinkhez is. Mondhatjuk, hogy brigádjaink olyan nyitott (munka) közösségek amelyekhez egy-egy napra csatlakozik a megrendelő is, aki legtöbbször a feladatot határozza meg számunkra, de néha kedvet kap és maga is beáll közénk dolgozni. Nálunk jó érzés költöztetőnek lenni, mert minden nap nagy dolgokat csinálunk.

Közösség a szabadidőben: sokszor megbeszéltük már, hogy szinte annyi időt töltünk együtt, mint családjainkkal. Fontos, hogy jó közösség legyünk, de azok vagyunk. Még focicsapatunk is van. Jellemző, hogy amikor év végén étterembe megyünk, ahol szó szót követ, a feleségek, barátnők egy idő után mindig ránk szólnak: „legalább itt ne költöztessetek már ˝! Igazuk van, mi állandóan költöztetünk, mert költöztetni együtt szeretünk!