Maximális kiszolgálás

Maximális kiszolgálás

Szolgáltatóként nem lehet más célunk, mint ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása.<

Teljes kiszolgálás szakterületünkön: a költöztetés, bútorszállítás, csomagolás, szerelés terén.

Közös érdek:
Hiszünk abban, hogy van egy olyan közös nevező, amely megrendelőinket elégedettséggel, minket a jól végezett munka örömével tölt el. Megfizethető a költözőnek és tisztességes jövedelmet jelent a költöztetőnek.

Részletes elemzés:
A költöztetés egy folyamat, amely kezdődik a kapcsolat felvétellel és végződik a szállítás utáni véleménynyilvánítással. Mi, ezt a teljes tevékenységet részeire bontottuk és kielemeztük. Látjuk, hol vannak azok a pontok, ahol problémák keletkezhetnek és ezeket nagyon tudatosan kezeljük. Ennek következtében költöztetéseink zökkenőmentesen, jó hangulatban történnek.

Megrendelői vélemények:
Megrendelőink véleménye nyilvánul meg a köszönőlevelekben, facebook komment és like formájában, vagy ha ismerőseiknek, barátaiknak ajánlanak minket, mint költöztetőket, vagy ha ismételten igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Sokszor feszültséggel jár:
A költöztetés, csomagolás, bútorszállítás, úgy tapasztaltuk, hogy stresszt okozhat sok embernek. A maximális kiszolgálás csökkenti ezt a feszültséget és megnyugtatja ügyfeleinket. De megnyugtat minket szolgáltatókat is, mert a költöztető is lehet feszült, ha a dolgok nem megfelelően történnek.

A nyugodt költöztetésért tesszük:
- Mindig elérhetőek vagyunk és részletes tájékoztatást adunk.
- Pontosan érkezünk.
- Az ingóságokat a legnagyobb odafigyeléssel szállítjuk.
- Felkészültek vagyunk, szinte minden helyzetre kínálunk megoldást.
- Mindig van nálunk szerszám (és ezeket használjuk is).
- Mindig van nálunk csomagolóanyag (doboz + ragasztó + fólia).
- Senkit nem hagyunk magára.
- Addig dolgozunk, amíg minden kívánságot teljesítünk.
- Udvariasak és alkalmazkodóak vagyunk.

Ezek az értékek 27 év alatt, munkánk során alakultak ki és biztosítják megrendelőink számára a maximumot. Nálunk alap a maximális kiszolgálás, amelyet a Bauer – Teher nyújt a költözni vágyó emberek és cégek számára egyaránt.

Maximális kiszolgáltatottság helyett, maximális kiszolgálás!