Költöztetés: szakmai presztízs

Egy költöztető cég szakmai presztízsét mi más jelenthetné, mint a szakmában sikeresen eltöltött, több évtizedes múlt és az aktív jelen, amelyek alapjai a sikeres jövőnek is.

Sikeres múlt: rendszerváltás a költöztető szemszögéből
Az 1990 – es évek nagy lehetőséget kínáltak számunkra. A hatalmas társadalmi átalakulás megnyilvánult az emberek mobilitásában is. Rengetegen változtattak munkahelyet és ezzel kapcsolatban lakóhelyet. Sokan vidékre költöztek, mások a fővárosba igyekeztek. A gomba módjára szaporodó vállalkozások és a hazánkba települő multik, egyre – másra bérelték az irodákat, vásárolták az új bútorokat. Ebben a nagy mozgásban, mind több és nagyobb szállítást végeztünk el. Létszámunk állandóan bővült, már két darab pótkocsis teherautóval dolgoztunk, a közepes és kis teherautóink mellett. Elindult a költöztetés csomagolással és a költöztetés bútorszereléssel is. Mi adtunk először ingyen dobozokat úgy, hogy előre kiszállítottuk azokat. Az évtized végére (2001.) a Siemens szerződött partnerei lettünk.
Bauer költöztetés - megbízható cég

Aktív jelen:
A nagy költözési hullám lement, de mi, azóta is itt vagyunk és a Siemensben is dolgozunk, immár 17 éve. Túljutottunk a gazdasági válságon. Jelenleg a lakásvásárlások újra sokasodnak, az ingatlanpiac egyre élénkül, vele élénkülünk mi is, de már hatalmas tapasztalatok birtokában.

Útban a sikeres jövő felé:
Tele vagyunk tervekkel, fejlesztési ötletekkel, szeretnénk még kisebb és nagyobb teherautókat vásárolni. Szolgáltatásaink még tovább bővülnek. Fiatal kollégákat állítunk munkába. Erősítjük jelenlétünket az online térben.

Versenytársaink elismerése:
Ne gondoljuk, hogy dicséretben részesítenek, de kénytelenek elismerni, hogy kiváló munkánkkal és alacsony árainkkal kemény konkurenciát jelentünk számukra. Teljes körű szolgáltatásaink, a költöztetés minden részletét lefedik és irányadóak más cégek számára. Ha új ötleteket vezetünk be, ha árainkat módosítjuk, azonnal reagálnak rá. Ez bizonyítja, hogy nagyon figyelnek ránk, számunkra ez megtisztelő.

Ügyfeleink bizalma:
Mi viszont ügyfeleinkre figyelünk, számunkra ők a legfontosabbak. Megrendelőink bizalma, működésünk és szakmai presztízsünk alapja. Magánszemélyek generációit költöztettük már el. Jó példa erre az a fiatal pár, akiket először albérletbe, majd a gyerekek születése után, egy szép nagy saját lakásba vittünk. Öröm volt számunkra, mikor a gyermekeik hívtak fel azzal, hogy költöznének és a szüleiktől kapták az elérhetőséget. A közel három évtized alatt megszámlálhatatlan vállalkozást vittünk egyik telephelyről a másikra. Azt tapasztaltuk, hogy kb. fele – fele arányban vannak visszatérő és új ügyfeleink.

Szakmai presztízsünket sokévi kemény munkával teremtettük meg, miközben a költöztető szakma élvonalába kerültünk úgy, hogy megmaradtunk rugalmas és udvarias szolgáltatónak, jókedvű és energikus költöztető fiúknak.