Lakásköltöztetés

Lakásköltöztetés

Lakások költöztetését a Bauer–Teher 2-3-4 fős brigádokkal végzi.

Ezzel a létszámmal a kisméretű garzonoktól, a nagy családi házakig gyorsan és biztonságosan elköltöztethető bármely lakás. Költöztetéshez a kisebb lakásoknál elég a 2-3 fő. Ezek maximum 35 nm körüliek. Itt általában egy szekrénysor, ülőgarnitúra, fekhelyek a nagyobb bútorok. A konyha sok esetben beépített. Jellemzően a hűtő és mosógépen kívül néhány dobozzal és zsákkal számolhatunk. Egy ilyen lakás költöztetése Budapes területén belül, az emeletek számától függően, 3-4 órát vesz igénybe.

Egy közepes méretű 50-70 nm-es lakás költöztetés Budapest területén belül, átlagos emelet számmal és átlagos bútorzattal kalkulálva 5-6 órát igényel. Az ennél nagyobb 100 nm körüli lakások költöztetéséhez, melyekben ennek megfelelő mennyiségű bútor és csomag van a 4 fős brigádot javasoljuk. Főleg indokolt a négy fő, ha belvárosi, nagy belmagasságú, lift nélküli, harmadik vagy negyedik emeleti lakásról van szó. Egy ilyen szállítás 6-8 órát is eltarthat.

Bármilyen létszámú csapatot rendelünk is lakás költöztetéshez, mindig gondoljunk arra, hogy egy fő feladata a hordás mellett, a platón adódó teendők ellátása.

Ő általában a sofőr vagy a brigádvezető. Nagy rutin kell ehhez. Az ingóságokat úgy kell elrendeznie, hogy minden elférjen és semmi ne sérüljön. Ehhez megfelelő mennyiségű plédet, szivacsot és paplant kell használnia. Nem utolsó sorban a holmi őrzése, felügyelete is az autón dolgozó kolléga feladata.

Tapasztalatunk szerint megrendelőink legnagyobb része, az előkészületeket (csomagolás, szerelés) előre elvégzi. Nekünk csak az “igazi“ költöztetői feladat marad, megfogni és vinni a tárgyakat.

A költözni szándékozó ügyfeleink kisebb része, megbízza cégünket a járulékos előkészületek elvégzésével is. Ebben az esetben csomagoljuk a konyhát és könyveket. A ruhaneműt állított, akasztóval ellátott dobozokba rakjuk. A műszaki eszközöket is speciális dobozokba pakoljuk. Ezen kívül leszereljük a csillárt, a karnist. Lekötjük a mosógépet és szétszereljük a bútorokat is. Kérésre elvégezzük a kicsomagolást és az új lakás igény szerinti berendezését. A Bauer–Teher a lakások költöztetését óradíjban végzi. Megrendelőink bizalma valamint önmagunk iránti igényességünk kizárólag a gyors és pontos munkavégzést, valamint a korrekt elszámolást teszi számunkra elfogadhatóvá.

Egy telefonos megbeszélés során nagy pontossággal be tudjuk határolni a költségeket. Megrendelőink kérésére, nagyobb ingatlanok vagy bonyolultabb feladatok esetén személyes felmérés után, az óradíj alapján, fix egyösszegű ajánlatot is készítünk. Munkánkra mindig garanciát vállalunk. Költöztető cég hosszú távon megrendelői bizalma nélkül nem létezhet. A Bauer-Teher működésének közel 25 éve alatt családok generációit költöztette már el.

Cégünk, magánszemélyek illetve bármely Kft. számára vállal, lakossági szolgáltatást: profi páncélszekrény szállítás, lomtalanítás, zongora szállítás! Miért bízza ránk bútorait? Mert így szükség esetén már a költöztetés előtt megnyugodhat, nincs több dolga.
Weboldalon minden jog fenntartva.

Kérjen lakása költöztetésére ajánlatot ide kattintva!