Értékrendünk

Értékrendünk alapja a szorgalmas munka és a szakmai tudás mellett a megértés, a segítség, a rugalmasság, diszkréció, és a megbízhatóság. Ezek az alapvető értékek nálunk állandóak, nem követünk divatokat, de mindig a fejlődésre törekszünk.

Szorgalmas munka

Az irodaköltöztetés, a lakásköltöztetés, a bútorszállítás, csomagolás vagy bútorszerelés Budapesten vagy vidéken végezve, komoly fizikai munka. Nem is beszélve a zongora, pianínó vagy a páncélszekrény szállításról. Folyamatosan nehéz tárgyakat mozgatunk, melyek ráadásul még kényesek is. Mi szeretünk lakást vagy irodát vagy könyvtárat költöztetni. Egész nap tudunk kitartóan, jó ütemben és nagy odafigyeléssel dolgozni. Jó példa erre, hogy komplett általános iskolákat költöztettünk már el, ami iskolánként közel 50 teherautónyi mennyiséget jelent.

Szakmai tudás

Mi a bútorszállítást, költöztetést szakmának tekintjük. Szakszerű tudás kell ahhoz, hogy egy nagy iroda költözés, vagy ház, vagy lakás költöztetése precízen valósuljon meg. A gurtnizáson és heveder használaton túl, minden kollégánk ért a szerelésekhez és a csomagoláshoz is. A legkisebb bútorszállításnál is elvégezzük a szükséges előkészületeket ( pl. polcok kivétele, ajtók rögzítése, csomagolás). Felkészültünk arra, hogy nagy mennyiségű iratot és személyes ingóságot csomagoljunk, költöztessünk. Szakmai tapasztalatunkra alapozva, felelőséggel végezzük költöztetési és bútorszállítási feladatainkat.

Megértés, segítség, rugalmasság és becsület

A szorgalmas munka és a szakmai tudás eredményeképpen, az ingóságok szakszerűen kerülnek át rendeltetési helyükre. De mi ezzel nem elégedünk meg. Munkánknak van egy személyes, egy emberi oldala is, ez különleges hangsúlyt kap nálunk. A kialakuló helyzetekben mindig a rugalmasság, a segítség, a megértés és a becsületesség vezérel minket.

Elkötelezettek vagyunk ezen értékek képviseletében, hiszen tudjuk a bútorokhoz mindig emberek, családok tartoznak, akiknek teljes elégedettségére szeretnénk munkánkat végezni. Így aztán sokszor segítünk ( bár, nem kért előre ), ha a költözéshez megérkezve,az előkészületek mint a csomagolás és szerelés még nem történtek meg. Megértjük, ha a lakásfelújítás elhúzódik ( sokszor előfordul ) és a költözés időpontja módosul. Rugalmasan kezeljük a nehézségeket. Mindig becsületesek vagyunk és a költözés után is megtalálhatnak minket.

Szívesen fogadjuk a véleményeket, hiszen ez fejlődésünk egyik forrása.

Diszkréció

A költözéssel kapcsolatos adatkezelést a jogszabályok szerint végezzük. Költöztetőként munkánk során különböző ingatlanokban tevékenykedve akaratlanul is információhoz jutunk, belelátunk kisebb-nagyobb közösségek, családok vagy vállalkozások életébe. De nem keressük a költözés okát, nem foglalkozunk a költöző anyagi helyzetével. Nem fecsegünk a szomszédokkal, a címeket titokként kezeljük. Nem teszünk megjegyzéseket a bútorok, csomagok mennyiségét vagy minőségét illetően. Nem törekszünk arra, hogy átlássuk a költöző ember viszonyait. Kizárólag azokra az információkra figyelünk, melyek a költöztetés, bútorszállítás, csomagolás vagy bútorszerelésekhez közvetve vagy közvetlenül fontosak, illetve azokra az emberi tényezőkre, melyek a megrendelő szándéka szerint ránk tartoznak.

Fejlődés

Ha olyan sikeres jövőt szeretnénk, mint amilyen a múltunk és a jelenünk akkor fejlődnünk kell. Mi mindig fejlődünk. Megújultak teherautóink, az öreg térkép is a kesztyűtartóban porosodik és ma már GPS-t használunk. Diszpécserünk is idejének legnagyobb részét a számítógép előtt tölti. Folyamatosan követjük a legújabb csomagolási és bútorszállítási technikákat, megújítjuk szerszámainkat. Az innováció elkötelezett hívei vagyunk.

Megbízhatóság

Az itt felsorolt, évek alatt kikristályosodott értékeink nem alkalom szerűek, hanem folyamatosan jelen vannak munkánk során. Nálunk egy új vagy visszatérő megrendelő mindig a megszokott magas minőségű szolgáltatást kapja. Erre az állandóságra büszkék vagyunk! Ezek az értékek jellemeznek minket ha irodaköltöztetést, lakás költöztetést, családi ház költöztetést, garzon költöztetést, bútorszállítást, könyvek, iratok csomagolását, bútorszerelést, zongora, pianínó vagy páncélszekrény szállítást végzünk.

Elkötelezettek vagyunk értékrendünk iránt és minden munkatársunk ezen értékek alapján tevékenykedik minden nap, immár 1989 óta.