Alapelveink

Bauer költöztetés alapelvei

1.) A megrendelő érdekeinek kiemelt fontossága.
2.) Kulturált, pontos, részletes tájékoztatás.
3.) Korrekt, átlátható árazás.
4.) Szorgalmas, precíz munkavégzés.
5.) Az esetleges nehézségek azonnali kezelése.
6.) Garanciális helytállás.
7.) Udvarias kiszolgálás.
8.) Jogi és erkölcsi szabályok betartása.

Alapelveink jelölik ki számunkra azokat a határokat, amelyeket mindig betartunk és soha át nem lépünk. Biztosítják azt a keretet, amelyhez munkánk során mindig hűek vagyunk.

Biztos elvi keret:

Nem befolyásolhatnak minket olyan dolgok, mint a pillanatnyi plusz haszon, ügyfeleink esetleges kiszolgáltatottsága, bármely kellemes vagy kellemetlen helyzet. A költöztetés egész folyamatában elveink mutatják azt az utat számunkra, amelyről le nem térhetünk. Sokan, sok mindent ígérnek, mi csak: költöztetünk, csomagolunk, szerelünk, maximális tisztességre törekedve.

Elveink belülről fakadnak:

Alapelveink nem kívülről ránk kényszerített szabályok, hanem egy belülről fakadó értékrend megnyilvánulásai. Elveink évek alatt kikristályosodott sziklaszilárd meggyőződések. Hitünk szerint, ügyfeleink és a magunk érdekeit egyaránt szolgálják. Elveinket nem változtatgatjuk, valamiféle hátsó szándéktól vezérelve.

Kapcsolat az ügyfelekkel és a versenytársakkal:

Korrekt viszonyra törekszünk megrendelőinkkel és a konkurenciánkkal is. Nem mondunk vagy teszünk olyat, amit magunkról se mondanánk, vagy magunkkal sem tennénk. Tisztességes versenyben szeretnénk a legjobb szolgáltató lenni, nemtelen eszközöket nem alkalmazunk. Nem trükközünk a tarifával, nem írunk hazug, sértő véleményeket, nem állítjuk, hogy a nagy tisztességtelenségben egyedül mi vagyunk becsületesek.

Elveink voltak, vannak, lesznek:

Elvek nélkül vállalkozni, annyi, mint alap nélkül építkezni. Azt mondják, ha egy vállalkozás öt éve működik az már jó, ha tíz éve fantasztikus, ha 15 éve, talán megmarad. Mi már majdnem kétszeresen teljesítettük ezt, 27 éve költöztetünk. Éppen ezért tisztában vagyunk értékeinkkel és lehetőségeinkkel is. Költöztető cégként nagy feladatokat kell megoldanunk úgy, hogy közben kis vállalkozás maradunk. A gazdaság meghatározó szereplőihez képest kicsik vagyunk, éppen ezért rugalmasak és személyre szabottak.

Alapelveink állandó értékek:

Alapelveink olyan állandó értékek, amelyek kamatoznak ügyfeleink számára és számunkra is. Mert üzleti kapcsolatunk végül is, ember és ember kulturált együttműködése, amely megnyugtató és biztonságos mindkét fél számára. Hiszen szükségünk van egymásra: mert a család, a barátok, a kollégák, nem azért vannak, hogy bútort szállítsanak, de egy költöztető cég sem ér semmit megrendelő nélkül. Ügyfeleink bizalma tartja életben vállalkozásunkat, immár 27 éve.

Alapelveink deklarálásával az volt a célunk, hogy jobban megismerjen minket, költöztetőket, és lássa a szolgáltató mögött az embert.