Költöztetés blog

Egy költöztető naplójából

Mottó: akkor lennénk a legboldogabbak, ha olyanokat is olvasóink között üdvözölhetnénk, akik nem is akarnak elköltözni!

Ha igen, akkor olvasson történeteket úgy, hogy az (reményeink szerint) egyszerre szórakoztató és tanulságos! Bejegyzéseinken keresztül megismerhet minket, a költöztetőket, akiket később otthonába enged. De a szavakon, mondatokon túl (talán) minden epizód tükröz egyfajta meggyőződést, értékrendet, amely jellemző ránk, amellyel a költöztetés világához kapcsolódunk.
Írásaink tartalma kissé formabontó, kerüli az egyszerű sablonokat (legolcsóbbak, legjobbak vagyunk, csak velünk érdemes ….. ). Nem értekezünk hosszasan egy csavar meghúzásáról, viszont őszintén írunk olyan helyzetekről, amelyek néha vicces, néha elgondolkodtató, néha édes-bús bájjal színezik át, ezt az elsőre szürkének látszó folyamatot, amit költöztetésnek nevezzünk.

Első költöztetés megbízást 1988. március 1-jén végeztük el. Ettől a pillanattól kezdve legfőbb célunk, partnereink igényeinek felmérése és maximális kiszolgálása.

Ennek köszönhetően ügyfeleink újra és újra igénybe veszik szolgáltatásainkat. Mindig különös figyelmet fordítottunk visszatérő megbízóinkra. Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk dinamikus fejlődése, ügyfélcentrikusságunknak köszönhető.

Egy költözésköltözés során rengeteg dologra és tennivalóra kell figyelmet fordítani annak érdekében, hogy az ember megkönnyítse a saját helyzetét mind a régi, mind pedig az új otthonában. Bizonyos praktikákat erősen ajánlott alkalmazni még a költözés megkezdése előtt, így nem jelenthet problémát a kicsomagolás, ezáltal idegeskedés helyett már az első pillanattól kezdve élvezheti új otthonát.

Azok, akik már legalább egyszer költöztek életükben, tapasztalhatták, hogy mennyire összetett folyamatról van szó, ami könnyedén gondterhessé válhat. Az esetek többségében rögtön a lakás költöztetés legelején felmerülhetnek problémák, ugyanis sokaknak meggyűlik a baja a helyes dobozolás és csomagolás kivitelezésével. Ilyenkor rengeteg idő megy el azzal, hogy a költözködők kitalálják azt a rendszert, ami szerint elcsomagolják tulajdonaikat, és így sem mindig válnak be a praktikák.

Költözni nagy kihívás, hiszen általában sok stresszel, akadállyal jár az, ha minden holminkat össze kell csomagolni és átpakolni egy új lakásba. Nem egyszerű a stresszmentes költöztetést lebonyolítani, de nem is lehetetlen. A titok a felkészülésben rejlik. Számos praktika, tipp és tanács létezik, amit a korábban költözők felismertek, alkalmaztak, majd pedig továbbadtak a jövőben költözőknek. Ezeknek a hasznos tanácsoknak a segítségével Ön is bonyodalommentesen költözhet. Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók!

A főváros 1. kerülete igazán népszerű, nemcsak a turisták számára, hanem azok szemszögéből is, akik elegáns és csendes környezetben szeretnének élni. Mivel sokak számára cél, hogy ebben a kerületben vegyenek ki albérletet vagy vásároljanak ingatlant, nap, mint nap folynak költözések, így az ezzel foglalkozó vállalkozások igencsak leterheltek. Mi rugalmas feltételekkel és rövid határidővel vállaljuk az 1. kerületbeli költöztetést!

Egy költözés mindig nagy procedúrát jelent, akármennyire is felkészültek vagyunk, szinte biztosan történnek váratlan események. Rengeteg a bútor, a háztartási gép és a doboz, melyeket szeretnénk, ha sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznének meg az új lakásba. Ez pedig csakis akkor lehetséges, ha egy tapasztalt, profi céget bízzunk meg a lakásköltöztetéssel!

Szeretné más helyen tárolni régi bútorait, vagy eladásra szánja őket? Netán költözés előtt áll, és magával viszi az örökölt tárgyakat is? Az antik bútorok szállítása nagy odafigyelést igényel, hiszen könnyebben sérülhetnek, mint az újak, valamint a súlyuk is eltérhet a megszokottól. Nem kell aggódnia a megoldás miatt, hiszen egy profi költöztető cég megfelelően látja el a feladatokat.

Az antik bútorokról köztudott, hogy hatalmas értékkel bírnak, így nem véletlen, hogy a legtöbb ember befektetési céllal vásárol ilyeneket. Azért, hogy a bútor biztonságban eljusson a vevőhöz, olyan szolgáltatást kell igénybe venni, ami garantálja, hogy sérülésmentesen kerülnek az új helyükre. Ha Ön rendszeresen foglalkozik ilyen adásvételekkel, és eddig még nem talált ehhez megbízható szolgáltatást, döntsön vállalkozásunk antik bútor szállítási szolgáltatása mellett!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Költöztetés blog csatornájára