Költöztetés blog

Egy költöztető naplójából

Mottó: akkor lennénk a legboldogabbak, ha olyanokat is olvasóink között üdvözölhetnénk, akik nem is akarnak elköltözni!

Ha igen, akkor olvasson történeteket úgy, hogy az (reményeink szerint) egyszerre szórakoztató és tanulságos! Bejegyzéseinken keresztül megismerhet minket, a költöztetőket, akiket később otthonába enged. De a szavakon, mondatokon túl (talán) minden epizód tükröz egyfajta meggyőződést, értékrendet, amely jellemző ránk, amellyel a költöztetés világához kapcsolódunk.
Írásaink tartalma kissé formabontó, kerüli az egyszerű sablonokat (legolcsóbbak, legjobbak vagyunk, csak velünk érdemes ….. ). Nem értekezünk hosszasan egy csavar meghúzásáról, viszont őszintén írunk olyan helyzetekről, amelyek néha vicces, néha elgondolkodtató, néha édes-bús bájjal színezik át, ezt az elsőre szürkének látszó folyamatot, amit költöztetésnek nevezzünk.

Első költöztetés megbízást 1988. március 1-jén végeztük el. Ettől a pillanattól kezdve legfőbb célunk, partnereink igényeinek felmérése és maximális kiszolgálása.

Ennek köszönhetően ügyfeleink újra és újra igénybe veszik szolgáltatásainkat. Mindig különös figyelmet fordítottunk visszatérő megbízóinkra. Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk dinamikus fejlődése, ügyfélcentrikusságunknak köszönhető.

Egy költözés mindig nagy procedúrát jelent, akármennyire is felkészültek vagyunk, szinte biztosan történnek váratlan események. Rengeteg a bútor, a háztartási gép és a doboz, melyeket szeretnénk, ha sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznének meg az új lakásba. Ez pedig csakis akkor lehetséges, ha egy tapasztalt, profi céget bízzunk meg a lakásköltöztetéssel!

Szeretné más helyen tárolni régi bútorait, vagy eladásra szánja őket? Netán költözés előtt áll, és magával viszi az örökölt tárgyakat is? Az antik bútorok szállítása nagy odafigyelést igényel, hiszen könnyebben sérülhetnek, mint az újak, valamint a súlyuk is eltérhet a megszokottól. Nem kell aggódnia a megoldás miatt, hiszen egy profi költöztető cég megfelelően látja el a feladatokat.

Az antik bútorokról köztudott, hogy hatalmas értékkel bírnak, így nem véletlen, hogy a legtöbb ember befektetési céllal vásárol ilyeneket. Azért, hogy a bútor biztonságban eljusson a vevőhöz, olyan szolgáltatást kell igénybe venni, ami garantálja, hogy sérülésmentesen kerülnek az új helyükre. Ha Ön rendszeresen foglalkozik ilyen adásvételekkel, és eddig még nem talált ehhez megbízható szolgáltatást, döntsön vállalkozásunk antik bútor szállítási szolgáltatása mellett!

Egyre több helyre van szüksége termékei elhelyezéséhez, ezért új raktárat keres? Netán nincs megelégedve a jelenlegivel, így másikat választott? A raktárak költöztetése nem egyszerű munkafolyamat, többféle méretű és súlyú áru szállítására van szükség, valamint a különböző eszközök is odafigyelést igényelnek. Fontos, hogy profikra bízza a raktár költöztetését, hiszen ezzel megakadályozhatja a kellemetlenségek kialakulását, és időben az új helyükre kerülhetnek a termékei.

Lakás vagy iroda költöztetése előtt áll, és még nem tudja, hogyan oldja meg rövid idő alatt a tennivalókat? Fontos, hogy minél hamarabb rend legyen az új környezetben? A lakások költöztetése és az iroda költöztetés rengeteg teendővel jár, nagy odafigyelést igényel. Lehetősége van komplett szolgáltatást igénybe venni, így a csomagolással, a sérülésmentes bútorszállítással és a használati tárgyak új helyére állításával sem adódhat nehézsége.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, van rá mód, lehet drágán költözni! Minden cég örülni fog a plusz bevételnek. Ha támogatni szeretné a költöztetési vállalkozásokat, a következőképpen járjon el.

Állítson elő sikeresen kényszerhelyzetet:
Ez a legfontosabb! Tehát ne rendeljen előre, viszont a hónap utolsó szombatján költözzön. Kérem a „siker” érdekében, a költöztetés megrendelését hagyja az utolsó pillanatra. Fontos a jó időpont megválasztása, ebben sokat segít a hirtelen döntés. A hónapok közül is a nyári hónapok szombatjai a legjobbak.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Költöztetés blog csatornájára