Akár fotelből nézheti költözését!

Akár fotelből nézheti költözését!

Költözni sokféleképpen lehet, talán annyiféleképpen, ahány félék mi magunk, emberek vagyunk. Különféle emberek, különféle élethelyzetek. Mindegyiknek megvan a létjogosultsága.
Költözhet önállóan, temérdek szervezéssel, bérelt teherautóval, barátok segítségével és rengeteg izzadsággal. Lehet gondosan előkészítve, a szállítást megelőzően hetekig csomagolva. De lehet kényelmesen is, ilyenkor akár fotelből nézheti a költöztetést. Ebben az esetben, a fuvar megrendelésén kívül, más dolga nincs! A szállítás előtt egy nappal megjön a csomagoló csapatunk (2-3-4 fő), egy nagy adag csomagolóanyaggal (doboz, fólia, ragasztó, szerszámok) és kb. 4-8 órai munkával, lakását teljes mértékben előkészítik. Ez azt jelenti, hogy bedobozolják a könyveket, az edényeket, a cipőket, a gyerekjátékokat. Akasztós ruhásdobozba teszik az öltönyöket, kosztümöket. Leszerelik a karnist, csillárt, lekötik a mosógépet. Szóval, a már említett fotelből irányíthatja, vagy csak csendesen szemlélheti az eseményeket. A munka végéhez érve, lakása kevésbé lesz alkalmas egy jó hangulatú parti megrendezésére, viszont, totálisan felkészített lesz a nagy utazásra (azért egy ágy marad az alváshoz).
Másnap ugyanaz a csapat fogja költöztetni, akik a csomagolást végezték, így már minden bútor, ismerős lesz a kollégáknak. Az új lakásban majd mindent a helyére pakolnak ismét, addig fognak dolgozni, hogy az elmaradt partit azonnal meglehessen rendezni. Sajnos mi ezen nem fogunk részt venni, mert készülnünk kell a következő feladatra. Tehát, akár fotelből nézheti költözését és ehhez nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ugyan többe kerül, mint egy egyszerű bútorszállítás, viszont megfizethető, talán ezért is annyira népszerű a komplett, csomagolásos költöztetési szolgáltatásunk.

Vegye igénybe Ön is!