Bútorszállítás

bútorszállítás
Bútorszállítás esetén mindig egyösszegű ajánlatot készítünk. Tehetjük ezt azért, mert bútorszállításról csak akkor beszélhetünk, ha kizárólag bútorokat kell szállítanunk. Tehát nincsenek dobozok, zsákok, csomagok, háztartási gépek és egyéb apróságok. Ebben az esetben pontosan tudjuk a szállítandó mennyiséget, ismerjük a címek közötti távolságot, az emeletek számát. Ezen adatok birtokában ajánlatunk minden költséget tartalmazó fix ár. Ez nagy biztonságot jelent megrendelőink számára.

Ezeket a szállításokat legtöbbször két fővel végezzük el. Mivel teherautónk fülkéje három személyes, ezért egy főt magunkkal tudunk vinni. Ez sok esetben jól jön autóval nem rendelkező ügyfeleink számára.

A bútorszállítás történhet áruházból (új bútor) vagy lakások, irodák között (használt bútor). A jellemző mennyiség egy-egy fuvarnál 3-5 darab. Ezért a Bauer - Teher az ilyen szállításokat rövid határidővel, sokszor a nagyobb költözések után, a délutáni órákban végzi. Tapasztalatunk szerint ez megfelelő megrendelőink számára is, hiszen az áruházak nyitva tartanak és szabad napot sem kell kivenniük.

Kérésre a bútorokat összeszereljük és a helyükre tesszük. A bútorokat felvisszük az emeletre, vagy átvisszük az udvaron, ha kell felhúzzuk az erkélyre a megfelelő szerszámok segítségével. Mindez sérülésmentesen és garanciával történik. Irodabútorok esetén az összeszerelésen túl vállaljuk a munkahelyek kialakítását, az irodák berendezését is.

Antik bútorok szállítása méretük, súlyuk és értékük miatt különös figyelmet igényel. Tapasztalatból tudjuk, hogy a régiség kereskedések nagy része előkelő belvárosi utcákban található, amely közlekedési szempontból korlátozások alá esik. Túl kicsi teherautó esetén megnő a bútorok sérülésének veszélye, ha megpróbáljuk a raktérbe zsúfolni azokat. Túl nagy teherautó esetén az övezetbe való behajtás és a parkolás is nehéz, nem beszélve a kemény rugózásról, amely miatt menet közben erősen rázkódhatnak a bútorok. Ezért a Bauer - Teher a bútorszállításhoz, 3.5 tonnás közepes méretű teherautóit és kiváló szakembereit javasolja.

Autóink mindegyike zárt, bélelt, bútorszállításra felkészített. A bútorszállításra minden esetben garanciát vállalunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bútorszállításra van szüksége!