Hétvégi költöztetés

Hétvégi költöztetés

Hétvégi költöztetés felár nélkül! Személyre szabott, komplett szolgáltatásaink ilyenkor is elérhetők. Munkatársaink készen állnak, teljes kapacitással működünk, maximális kiszolgálás szombat-vasárnap is!
Mindig lendülettel, jó áron:
1.) Mi minden nap dolgozunk, ideértve az ünnepeket és a pihenőnapokat.
2.) Ez semmilyen plusz költséget nem jelent az Ön számára, csak a szokásos tarifával számolhat.

Áraink

Nálunk nem az ügyfél dolgozik!

3.5 tonnás teherautóval Budapest és környékén:
kis teherautó   költöztető rakodó   költöztető rakodó 7900 Ft/óra
kis teherautó   költöztető rakodó   költöztető rakodó   költöztető rakodó 8900 Ft/óra
kis teherautó   költöztető rakodó   költöztető rakodó   költöztető rakodó  költöztető rakodó 9900 Ft/óra
7.5 tonnás teherautóval Budapest és környékén:
nagy teherautó   költöztető rakodó   költöztető rakodó   költöztető rakodó 10900 Ft/óra
nagy teherautó   költöztető rakodó   költöztető rakodó   költöztető rakodó   költöztető rakodó 12900 Ft/óra

Alapdíj: 5000 Ft
Amit nem számolunk fel: kilométer díj (110 Ft/km Budapesten),emeleti és hétvégi felár valamint bútorszerelési díj, ez 7000~10000 Ft költség csökkentést jelent, ami kb 25%-os kedvezménynek felel meg.
Fontos még megjegyeznünk, hogy a következő órát csak +30 perc elteltével számoljuk fel.

Hétvégi Költöztetés?
Mintha hétköznap lenne! Biztosítunk teherautót, megfelelő létszámú rakodót. Vállaljuk lakások, irodák, házak elköltöztetését: minden ingóságot sérülésmentesen, szakszerűen szállítunk. Munkaidőnk addig tart, amíg a költözés befejeződik. Új lakását kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk. Teherautóink zártak, béleltek bútorszállításra felkészítettek.

Bútorszerelés:
Elvégezzük a kapcsolódó szereléseket: lekötjük a mosógépet, leszereljük a karnist, szétszedjük és összerakjuk a franciaágyat, szekrényeket, gardróbokat.

Csomagolóanyag:
Dobozt, fóliát, ragasztót, adunk előre, ezeket a szállítást megelőzően, keddi-pénteki napon akár két héttel korábban is címre visszük.

Hétvégi csomagolás:
Ha kívánja lakásának részleges vagy teljes csomagolását is kérheti. A kisebb ingatlanokat akár költöztetés közben, a nagyobbakat, a szállítás előtt egy-két nappal készre csomagoljuk. Dobozoljuk a könyveket, akasztós állított dobozba rakjuk a ruhákat, műanyag zsákba tesszük a cipőket, egyenként csomagoljuk a tányérokat, poharakat, fóliázzuk a festményeket, bútorokat.

Miért dolgozunk a hétvégén is?
Mert az emberek szeretnek munkaszüneti napokon költözni, mivel nem kell szabadságot kivenni, nincs iskola, óvoda és a szállítás után van idejük rendet rakni, hiszen nem kell azonnal munkába rohanni. Ezért aztán a szombatok, a vasárnapok, a három, esetleg négy napos ünnepek számunkra sok munkával telnek. A költöztető naptára visszafelé telik meg. Ezért, ha Ön hétvégi költöztetést szeretne, kérjük, időben jelezze.

Döntsön, rendeljen, megoldjuk!