Költöztetés, Budaörs

Költöztetés-bútorszállítás megbízásaink nagy része Budaörsről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy-egy teherautónk költöztetéssel kapcsolatban, szinte folyamatosan Budaörsön vagy Újbudán ( 11. kerületben) tartózkodik.

Budaörs kiemelt jelentőségű város a Bauer-Teher számára. Sokszor nem csak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Budaörsön található. A budaörsi lakosok tapasztalatunk szerint legtöbbször Budaörsön belül költöznek másik ingatlanba. Ugyanakkor nagy a költöztetési, bútorszállítási igény Budapest (főleg a 11. kerület, Újbuda) és Budaörs között is. Budaörs az agglomerációban található, Budapest 11. kerületétől nyugatra. A várostól délre halad az M1 és M7 autópálya közös szakasza. Nevezhetjük Budapest nyugati kapujának is. Olyan közel van a fővároshoz, hogy kerékpárral is könnyen megközelíthető. Pontosan ez a célja a „Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése Budaörsön„ nevű projektnek. Ezáltal rövidesen összeérnek a budaörsi kerékpárutak. Folyamatban van az építés és hamarosan elkészül a több mint négy kilométeres kerékpárút-szakasz, amely Budaörsön át összeköti majd Budapestet és Budakeszit. Mi költöztető-fuvarozó vállalkozásként természetesen inkább az autóutakat használjuk. A városhoz hatalmas ipari park és bevásárló központ tartozik. A kedvező feltételek miatt több multinacionális nagyvállalat is működik itt. Budaörs „Az Innovatív Város”, ahogy az önkormányzat honlapján olvashatjuk. Valóban így van ez:
- a bevezetésre került új parkolási rend sokat segít a munkánkban
- az Uniós támogatással megvalósult a hulladékgyűjtési rendszer fejlesztése, melynek a begyűjtésen-feldolgozáson kívül része a szemlélet-formálási kampány is, elsősorban az iskoláskorúak kerülnek megszólításra, több előadás és rendezvény keretében különböző oktatási segédanyagok felhasználásával
- Budaörs város önkormányzata hosszú távú tervei között szerepel a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú hasznosítása: ennek jó példája az a napelemes rendszer, amelyet az Illyés Gyula Gimnázium és Körgazdasági Szakközépiskola valamint az 1. sz. Általános Iskola és a Kamaraerdei Óvoda is kapott.

A jó közlekedés, a fejlett infrastruktúra, a környező hegyek kiváló levegője és a főváros közelsége sokat jelent az ingatlan iránt érdeklődők számára. Régebben a Szivárvány úti lakótelepen költöztettünk sokat, ma már megjelentek a lakóparkok és az új építésű társasházak is. Minden szakmai tudásunk ügyfeleink rendelkezésére áll: mint költöztetés, bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lakások, irodák szakszerű berendezése, munkahelyek kialakítása.

Összességében Budaörsön a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, tanulás, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők teszik vonzóvá Budaörsöt a költözés előtt állók számára. Ezért a Bauer-Teher folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait, a budaörsi magánszemélyek és vállalkozások számára is.