Költöztetés Budaörs

Költöztetés Budaörs 2023

Költöztetés-bútorszállítás megbízásaink nagy része Budaörsről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy-egy teherautónk, szállítással kapcsolatban, szinte folyamatosan Budaörsön vagy Újbudán (11. kerületben) tartózkodik.

Válasszon személyre szabott, teljes körű szolgáltatásaink közül

Költöztetés

Cégünk vállalja lakások, házak, irodák komplett szállítását, pincétől a padlásig. Kollegáink nagy rutinnal rendelkező, képzett szakemberek. Teherautóink tiszták, zártak, béleltek, akár 6 méter hosszú platóval rendelkeznek. A hét minden napján dolgozunk. Egy telefonnal megrendelhetők vagyunk. Munkánkra garanciát vállalunk.

Bútorszerelés

Minden költöztetéshez tartozik némi bútorszerelés Budaörsön is. Úgy tapasztaljuk, ez sokszor gondot okoz megrendelőinknek. Mi ezt a terhet levesszük az Ön válláról. Minden szerelést elvégzünk, ami a fuvarhoz kapcsolódik. Ez konkrétan azt jelenti, hogy megoldjuk a gardróbok, franciaágyak és egyéb bútorok szét és összeszerelését. Ezen kívül lekötjük a mosógépet, levesszük a csillárt, a függönyt, ha igény van rá. Megfelelő szerszámokkal rendelkezünk, tehát mindig van nálunk csavarhúzó, villáskulcs. Ha polcokat kell felfúrni, azt is megtesszük, csak annyit kérünk, mindig jelezze, erre vonatkozó igényét előre.

Csomagolás

Vállaljuk lakásának teljes körű csomagolását Budaörsön. Kisebb ingatlanokat a költöztetés közben csomagoljuk. A nagyobb lakások, házak esetében, a szállítás előtt egy nappal korábban végezzük el a becsomagolást. Ez úgy történik, hogy 2-3 kollega érkezik, csomagolóanyaggal: doboz, fólia, ragasztó. Az Ön irányításával, helységről helységre haladva dobozolnak be mindent. Tehát a konyhát, a nappalit, a hálószobát, a könyveket, a ruhákat, a cipőket. Többféle méretű kartonnal rendelkezünk. Vannak könyves dobozaink (40x40x40 cm), vannak ennél nagyobb (40x50x60 cm) dobozok, és rendelkezünk akasztós, állított dobozokkal, amelyekben a kosztümök, öltönyök úgy utaznak, mintha a szekrényben lennének.

Előre kiszállított csomagolóanyagok

Ha Ön személyesen szeretne csomagolni, akkor mindenfajta csomagolóanyagot kiszállítunk Budaörsre. A dobozt, fóliát, ragasztót, akár a költözés előtt két héttel címre visszük. Így nem kell kapkodnia, kényelmesen bepakolhat. Dobozaink olcsók, tiszták, ötrétegűek, tehát jól bírják a terhelést. A tányérok, poharak, porcelánok csomagolásához jól jön a légbuborékos, vagyis a „pukkanós” fólia. A zsugorfóliával, a portól, piszoktól védheti a matracokat, a fehér színű ülőgarnitúrát. Ha önállóan csomagol, diszpécserünk szívesen segít meghatározni, várhatóan mennyi és milyen csomagolóanyagra lesz szüksége.

Tehertaxi Budaörsről/Budaörsre, raktározás, lomtalanítás

Szívesen szállítunk egy-egy darab bútort is. Ha kell, megoldjuk, a raktározást, mert megbízható raktározó cégekkel állunk kapcsolatban. Feleslegessé vált bútorait, legális hulladéklerakóba szállítjuk.

Ne feledje, csak profikkal költözzön!

Ez a város kiemelt jelentőségű város a Bauer-Teher számára. Sokszor nem csak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Budaörsön belül található. A budaörsi lakosok tapasztalatunk szerint legtöbbször Budaörsön belül költöznek másik ingatlanba. Ugyanakkor nagy a költöztetési, bútorszállítási igény Budapest (főleg a 11. kerület, Újbuda) és Budaörs között is.
A jó közlekedés, a fejlett infrastruktúra, a környező hegyek kiváló levegője és a főváros közelsége sokat jelent az ingatlan iránt érdeklődők számára. Régebben a Szivárvány úti lakótelepen költöztettünk sokat, ma már megjelentek a lakóparkok és az új építésű társasházak is. Minden szakmai tudásunk ügyfeleink rendelkezésére áll: mint költöztetés, bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lakások, irodák szakszerű berendezése, munkahelyek kialakítása.

Összességében Budaörsön a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, tanulás, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők teszik vonzóvá Budaörsöt a költözés előtt állók számára. Ezért a Bauer-Teher folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait, a budaörsi magánszemélyek és vállalkozások számára 2023-ban is.