Költöztetés Budaörs

Költöztetés Budaörs

Költöztetés-bútorszállítás megbízásaink nagy része Budaörsről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy-egy teherautónk, szállítással kapcsolatban, szinte folyamatosan Budaörsön vagy Újbudán (11. kerületben) tartózkodik.
Válasszon személyre szabott, teljes körű szolgáltatásaink közül:
Költöztetés
1990-ben alakult cégünk vállalja lakások, házak, irodák komplett szállítását, pincétől a padlásig. Kollegáink nagy rutinnal rendelkező, képzett szakemberek. Teherautóink tiszták, zártak, béleltek, akár 6 méter hosszú platóval rendelkeznek. A hét minden napján dolgozunk. Egy telefonnal megrendelhetők vagyunk. Munkánkra garanciát vállalunk.
Bútorszerelés
Minden költöztetéshez tartozik némi bútorszerelés. Úgy tapasztaljuk, ez sokszor gondot okoz megrendelőinknek. Mi ezt a terhet levesszük az Ön válláról. Minden szerelést elvégzünk, ami a fuvarhoz kapcsolódik. Ez konkrétan azt jelenti, hogy megoldjuk a gardróbok, franciaágyak és egyéb bútorok szét és összeszerelését. Ezen kívül lekötjük a mosógépet, levesszük a csillárt, a függönyt, ha igény van rá. Megfelelő szerszámokkal rendelkezünk, tehát mindig van nálunk csavarhúzó, villáskulcs. Ha polcokat kell felfúrni, azt is megtesszük, csak annyit kérünk, mindig jelezze, erre vonatkozó igényét előre.
Csomagolás
Vállaljuk lakásának teljes körű csomagolását is. Kisebb ingatlanok a költözés közben, a nagyobb lakások, házak esetében, a szállítás előtt egy nappal korábban végezzük el a becsomagolást. Ez úgy történik, hogy 2-3 kollega érkezik, csomagolóanyaggal: doboz, fólia, ragasztó. Az Ön irányításával, helységről helységre haladva csomagolnak mindent. Tehát a konyhát, a nappalit, a hálószobát, a könyveket, a ruhákat, a cipőket . Többféle méretű kartonnal rendelkezünk. Vannak könyves dobozaink (40x40x40 cm), vannak ennél nagyobb (40x50x60 cm) dobozok, és vannak akasztós, állított dobozaink, amelyben a kosztümök, öltönyök úgy utaznak, mintha a szekrényben lennének.
Előre kiszállított csomagolóanyagok
Ha Ön személyesen szeretne csomagolni, akkor mindenfajta csomagolóanyagot kérhet tőlünk. A dobozt, fóliát, ragasztót, akár a költözés előtt két héttel címre visszük. Így nem kell kapkodnia, kényelmesen bepakolhat. Dobozaink olcsók, tiszták, ötrétegűek, tehát jól bírják a terhelést. A tányérok, poharak, porcelánok csomagolásához jól jön a légbuborékos, vagyis a „pukkanós” fólia. A zsugorfóliával, a portól, piszoktól védheti a matracokat, a fehér színű ülőgarnitúrát. Ha önállóan csomagol, diszpécserünk szívesen segít meghatározni, várhatóan mennyi és milyen csomagolóanyagra lesz szüksége.
Tehertaxi, raktározás, lomtalanítás
Szívesen szállítunk egy-egy darab bútort is. Ha kell, megoldjuk, a raktározást, mert megbízható raktározó cégekkel állunk kapcsolatban. Feleslegessé vált bútorait, legális hulladéklerakóba szállítjuk.

Ne feledje, csak profikkal költözzön!

Budaörs kiemelt jelentőségű város a Bauer-Teher számára. Sokszor nem csak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Budaörsön található. A budaörsi lakosok tapasztalatunk szerint legtöbbször Budaörsön belül költöznek másik ingatlanba. Ugyanakkor nagy a költöztetési, bútorszállítási igény Budapest (főleg a 11. kerület, Újbuda) és Budaörs között is. Budaörs az agglomerációban található, Budapest 11. kerületétől nyugatra. A várostól délre halad az M1 és M7 autópálya közös szakasza. Nevezhetjük Budapest nyugati kapujának is. Olyan közel van a fővároshoz, hogy kerékpárral is könnyen megközelíthető. Pontosan ez a célja a „Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése Budaörsön” nevű projektnek. Ezáltal rövidesen összeérnek a budaörsi kerékpárutak. Folyamatban van az építés és hamarosan elkészül a több mint négy kilométeres kerékpárút-szakasz, amely Budaörsön át összeköti majd Budapestet és Budakeszit. Mi költöztető-fuvarozó vállalkozásként természetesen inkább az autóutakat használjuk. A városhoz hatalmas ipari park és bevásárló központ tartozik. A kedvező feltételek miatt több multinacionális nagyvállalat is működik itt. Budaörs „Az Innovatív Város”, ahogy az önkormányzat honlapján olvashatjuk. Valóban így van ez:
- a bevezetésre került új parkolási rend sokat segít a munkánkban
- az Uniós támogatással megvalósult a hulladékgyűjtési rendszer fejlesztése, melynek a begyűjtésen-feldolgozáson kívül része a szemlélet-formálási kampány is, elsősorban az iskoláskorúak kerülnek megszólításra, több előadás és rendezvény keretében különböző oktatási segédanyagok felhasználásával
- Budaörs város önkormányzata hosszú távú tervei között szerepel a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú hasznosítása: ennek jó példája az a napelemes rendszer, amelyet az Illyés Gyula Gimnázium és Körgazdasági Szakközépiskola valamint az 1. sz. Általános Iskola és a Kamaraerdei Óvoda is kapott.

A jó közlekedés, a fejlett infrastruktúra, a környező hegyek kiváló levegője és a főváros közelsége sokat jelent az ingatlan iránt érdeklődők számára. Régebben a Szivárvány úti lakótelepen költöztettünk sokat, ma már megjelentek a lakóparkok és az új építésű társasházak is. Minden szakmai tudásunk ügyfeleink rendelkezésére áll: mint költöztetés, bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lakások, irodák szakszerű berendezése, munkahelyek kialakítása.

Összességében Budaörsön a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, tanulás, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők teszik vonzóvá Budaörsöt a költözés előtt állók számára. Ezért a Bauer-Teher folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait, a budaörsi magánszemélyek és vállalkozások számára is.

Minden jog fenntartva!