Költöztetés Budapest

költöztetés budapest


Költöztetés Budapest minden kerületében profi munkatársakkal, komplett szolgáltatásokkal és ár-érték arányban kedvező lehetőségekkel!

A költöztetés Budapesten, Pest megyében gyors megoldásokkal vehető igénybe. Hétvégi költöztetés, rövidebb határidejű költöztetés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

Mobil: +36309443717
Telefon: +3612811881
E-mail: info@bauerteher.hu

Költöztetés Budapest rutinnal, szakszerűen, egyszerűbben!

A költöztetések lebonyolítása sohasem egyformán zajlik. Mindig vannak különbségek, köztük az eltérő igények és persze a különféle körülmények. Hiába van rengeteg költöztető cég, aki kapható a feladatra, sajnos a tapasztalat hiánya miatt és amiatt, hogy sokszor nem megfelelően mérik fel a feladatot – kudarcba fulladhat a megrendelővel közös munka. Egy rossz élmény pedig kihatással lehet a cég megítélésére és arra is, hogy a költözők hogyan élik meg a költözésüket.

Ezt mi szeretnénk elkerülni, éppen ezért dolgozunk olyan költöztető szakemberekkel, akinek kellő tapasztalata van. A tapasztalattal együtt jár az is, hogy a hirtelen fellépő nehézségeket jól tudják kezelni, így az akadályokban is meglátják a lehetőséget és gyorsan újra tudnak tervezni.

Tervezés – szervezés!

Még sok évnyi rutinnal sem lehet csak úgy belevágni a dolgokba, mindig sok múlik azon, hogy mennyire felkészülten végzi a csapat a költöztetést, főleg Budapesten. A váratlan, kellemetlen helyzeteket elkerülve fontosnak tartjuk a tervezést. Az előzetes egyeztetés segítségével, amely tartalmazza az igényfelmérést is, egyúttal válaszokat kaphatunk azokra a kérdésekre, ami bennünket foglalkoztat, ami a mi munkákra van hatással.

25 év tapasztalatával végezzük a költöztetést Budapesten és vidéken egyaránt, teljes körű garancia mellett!

Költöztetés áraink 2022-ben

Kiszámítható díjszabás költöztetés szolgáltatásaink kapcsán, hétvégi felár nélkül!

Miből állnak össze a költöztetés árak?

Az árak a teherautó méretétől és a költöztetők számától függően változnak, a részletekért kattintson az árak menüpontra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott kalkulációnk segítségével Ön is tervezni tudjon!

Budapesti költöztetés: alapdíj + óradíj
Vidéki költöztetés: km díj + óradíj

Ajánlatkérés

Amint felvesszük a kapcsolatot, rövid időn belül már árajánlatot tudunk adni Önnek. Az sem gond, ha még nincs meg a költözés pontos dátuma, arra mindenképp jó a kapcsolatfelvétel, hogy tervezhessen és felmérje lehetőségeit. Előre fix árakkal akkor tudunk szolgálni, hogyha minden részlet tisztázódott.

A fontosabb kérdéseket már a telefonban, emailben feltesszük a pontos tervezés érdekében:

- Mikor szeretne költözni?
- Mekkora mennyiségű bútor, ingóság van az ingatlanban?
- Hány négyzetméterről költözik?
- Szükség van-e szerelésre, csomagolásra?
- Van-e valamilyen különleges berendezési tárgy, ami speciális szállítást igényel?
- Mik a pontos címek?
- Emelet, lift, lépcső?

Mit foglal magába a költöztetés ár?

Ingóságok szállítása
Akár lakásról, családi házról vagy éppen irodáról van szó, az ingóságok mindegyikét elszállítjuk a kívánt helyszínre. Nagybútorok, kisbútorok, konyhai gépek, eszközök, az apróbb holmik költöztetéséről mind gondoskodunk.

Rakodás
A teherautóra történő felpakolás, valamint a lepakolás szintén a költöztetés árak részét képezik, ezen túl pedig amennyiben igényt tart rá a megrendelő, a bútorszerelésben vagy éppen a csomagolásban is segítséget tudunk nyújtani.

Szervezés
A budapesti költözést megelőzően gondunk lesz rá, hogy felmérjük a helyszíneket, a pakolási díjjal és parkolási lehetőségekkel kapcsolatban tájékozódjunk, hogy a nagy napra minden elő legyen készítve.

Csomagolóanyag kellene?
Amennyiben igényt tart rá, biztosítjuk a csomagoláshoz szükséges anyagot, fóliát, ragasztószalagot, dobozokat. Ez a szolgáltatásunk azonban további költségekkel jár. Ha doboz, csomagolás kell, velünk rendelkezésre áll.

Költözni szeretne? Ezekre mindenképp figyeljen!

A tervezésre már előzőleg felhívtuk a figyelmet, legalábbis szóba került, hogy miért lényeges számunkra a tervezésre időt és energiát fordítani. Azt gondoljuk, ez mindkettőnknek megéri, hiszen elkerülhetjük vele a felesleges kellemetlenségeket.

Nem szabad alábecsülni a költözés mivoltát, hiszen nem egyszerű feladat még akkor sem, ha minden ujjunkra jut egy szállítással foglalkozó cég! Érthető, hogy elbizonytalanodik abban, kit is válasszon. Túl sokan vannak, mindenki próbál jó színben feltűnni, stb.

Ennek ellenére még mindig vagyunk néhányan, akiknek a hivatása a költöztetés és profi szinten bonyolítja le nap mint nap az ilyen munkákat, amit Budapesten pláne nem egyszerű.

Rengeteg probléma kerülhető el abban az esetben, ha az ember egy kis időt rászán, hogy felmérje a kínálatot. Ez idő alatt kérjük, ne csak az árakat nézze, hiszen biztosan lesznek olyan ajánlatok, amik az átlag költségek alá ígérnek, de ne feledje: nem mindegy, hogy mit kap a pénzéért!

Megéri professzionális, tapasztalt csapattal költöztetni!

Amellett, hogy az árakkal is érdemes foglalkozni, azt sem szabad elhanyagolni, mint szempontot, hogy mennyire felkészült a cég, képes-e jól kezelni a váratlan helyzeteket. Budapest hatalmas, más mint bármely nagyváros és egy jó költöztetővel biztosan nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg eltévednek a környéken, nem találják meg a megadott címet vagy az egyirányú utcák, parkolási díj jelent nehézséget.

Mi előre megtervezzük a folyamatot, a költöztetést már úgy kezdjük meg, hogy felmérjük a lehetséges parkolási nehézségeket és gondoskodunk róla, hogy a védett övezet se gördítsen elénk nem kívánt akadályt! Ezeket mind meg lehet tenni azért, hogy gördülékenyen költözhessen és ne kelljen még egy plusz órát a költöztetési költségbe tervezni fölöslegesen!

Olcsó költöztetés Budapest területén néhány hasznos tippel!

Hogyan spórolhat a költözésnél? Azzal biztosan nem, ha amit tud bezsúfol saját autójába és megy néhány kört a két ingatlan között. A jelenlegi benzinárak mellett a legjobb, amit tehet, ha ránk bíz mindent! Mindig elmondjuk, hogy a nagyobb értékekre fokozottan vigyázzanak, így inkább ezeket javasoljuk saját gépjárművel szállítani.

Amivel viszont spórolhat az, ha már kellő idővel a költözés kitűzött dátuma előtt nekilát a csomagolásnak, összepakolásnak. Ezzel időt spórol, az idő pedig pénz. Ha naponta egy kicsit foglalkozik a készülődéssel, mire a költöztetésre kerül a sor nagy előny, ha csak fel- és le kell pakolni a teherautóról. Máris több ezer forintot megspórolt magának!

Ez az a pont, ahol a legtöbbet meg lehet fogni a költségvetésen. De az is nagy előrelépés, ha a selejtezés, a lomtalanítás is be van iktatva a teendői közé, ugyanis rengeteg felesleges holmitól szabadulhat meg, melyek az évek során felhalmozódtak és amiket régóta nem használ.

Szintén spórolási opció, ha olyan költöztetőket bíz meg a munkával, akik értik a dolgukat és nem húzzák az időt!

Költöztetés Budapest városában garanciával!

Amikor sort kell keríteni arra, hogy egy költözés megvalósuljon, az egyik legfontosabb dolog ilyenkor, hogy a költöztetéshez megfelelő költöztető céget találjanak az emberek. Gyakran hajlamosak kizárólag az árak alapján dönteni, hogy minél kisebb összeget kelljen a költözésre fordítani.

Igen, természetesen érthető, hogy egy olyan céggel szeretné megoldani a költöztetést, amelyik olcsón biztosítja ezt a szolgáltatást, de általában ezt az ajánlatot minőségi szempontból alacsonyabb színvonalon érheti el az ügyfél. Épp ezért a költözés előtt fontos alaposan tájékozódni annak érdekében, hogy a bútorokat hozzáértő szakemberek szállítsák kellő biztonságban és szükség szerint a kényes, törékeny tárgyakat megkíméljék a költöztetés során.

Lehetőség szerint kérjen helyszíni felmérést mielőtt költözne azért, hogy elkerülje az esetleges bonyodalmakat, például a zongora vagy páncélszekrény szállításával kapcsolatos felkészülés hiányát. Cégünk a felmérést azonnal, már telefonon le tudja bonyolítani, ugyanis a költöztetéssel kapcsolatos lényeges kérdéseket feltesszük Önnek, alaposan kikérdezzük az ügyfelet, hogy teljesen és pontosan fel tudjunk készülni a költöztetésre. Ezek a válaszok nem csak nekünk jelentenek segítséget, hanem az ügyfél számára is lényegesek, hogy könnyen felkészülhessen költöztetése esetén.

A lakossági költöztetés szolgáltatás kapcsán felmerül olyan lehetőség is, mint a bútorszállítás, tehertaxi, fuvarozás vagy nemzetközi költöztetés. Tudjuk, hogy mivel nagyon nehéz feladatról van szó az, hogy az adott munkára elérhető céget találjon bár elég könnyű, de közben ez még nem biztos hogy elegendő ha professzionális megoldásokra van szüksége. Sokat számíthat milyen körülmények között költözik.

Mi korrekt szolgáltatást nyújtunk, sőt nincsenek rejtett költségek, minden a megbeszéltek szerint fog végbe menni. Segítünk mindenben, az összes szállítást végző kollégánk rendelkezik kellő tapasztalattal ahhoz, hogy a bútorok és dobozok, valamint azok a tárgyak, melyek nagyobb odafigyelést igényelnek, épségben eljussanak majd az új helyükre! Sokkal megnyugtatóbb az egész költözés, mikor olyan költöztetőt választ, aki lehet, hogy nem kifejezetten olcsó, viszont megbízható és rábízhatja magát és értékeit a költözésnél!

Költöztetés biztonságosan!

Szeretné biztonságban tudni értékeit? A háztartási gépeket kellő körültekintéssel kell szállítani, mi ezzel tisztában vagyunk. Nem kérdés, hogy minden ilyen kényesebb holmit az igényeiknek megfelelően fogunk hordozni. A hűtőt állítva, rögzítve, megfelelő méretű gépjárműben elhelyezve. A hűtőszekrény és mosógép, mosogatógép, illetve hűtőláda rögzítéséről szakszerűen gondoskodunk, de ha zongorát vagy régi antik bútort kellene költöztetni, abban is jócskán van tapasztalatunk.

A kölcsönös bizalom esetünkben kiemelt fontosságú. Hisszük, hogy mindenre van megoldás még akkor is, ha nem azokat a szokványos holmikat kell szállítanunk, cipelnünk, ami egy költöztetésnél jellemző. Majd mi megoldjuk, bízza ránk magát nyugodt szívvel, mert mi az ország egész területén költöztettünk már, ennek köszönhetően profi csapatot alkotunk! Voltak kifejezetten nehéz, nagy léptékű költöztetéseink, ráadásul Budapesten és volt olyan is közöttük, ami gyorsan, egyszerűen ment végbe. Munkatársaink tapasztaltak, folyamatosan képezzük őket a különbéle helyzetekre. Tehát az után, hogy felvette a kapcsolatot velünk, ingyenes szolgáltatásként biztosítjuk a felmérést, mely lehetővé teszi, hogy megbecsüljük hány óra lesz a költöztetés lebonyolítása, hány rakodó személyre lesz szükségünk majd.

Költöztetés Budapest
Bauer Teher Kft.
Minden jog fenntartva