Költöztetés bútorszereléssel

Költöztetés bútorszereléssel

A költöztetéshez kapcsolódó bútorszereléseket végezheted magad, vagy választhatsz olyan költöztető céget,

mint a Bauer – Teher, amely ezt is vállalja. Akárhogyan is döntesz, a bútorok előkészítését, szerelését, érdemes előre elvégezni, főleg a nagy lakásoknál, házaknál, irodáknál.

Bútorszerelés garanciával:

A Bauer – Teher garanciával vállalja a költöztetést, bútorszereléssel is. Szét és összeszereljük a gardróbszekrényt, franciaágyat, hálógarnitúrát. Leszereljük a konyhabútort, karnist, csillárt. Igény szerint lekötjük a mosógépet, gáztűzhelyet.

Mikor érdemes a bútorszerelést elvégezni?

Ha a lakásban kevesebb a szerelés, akkor ez a felpakolás ideje alatt, költöztetés közben is megoldható. Ha a feladat megkívánja, érdemes két kollégát rendelned tőlünk, a költözés előtt egy – két nappal. Nagyobb iroda költöztetés esetén mindig ezt javasoljuk. Ilyenkor szakembereink minden bútorszerelést, előkészítést, előre elvégeznek.

Bútorszerelés szakszerűen, hatékonyan:

Általános elvünk, hogy minden bútort csak annyira szedünk szét, amennyire a költözés megkívánja. Így nem végzünk plusz munkát, hiszen a kötelező feladat sem kevés. Ezért a kb. egy méter körüli komódok, polcok nem kerülnek szétszedésre, azokat egyben szállítjuk. A kb. 2 méter magasságú, 1-2-3 ajtós szekrényeket azonban mindig szét kell szerelni, de legalább is az ajtókat le kell venni. Az ajtók levételével a legnagyobb súlytól szabadulunk meg ( főleg ha tükrös vagy üveges ) és marad a keret a hátlappal, amely már könnyebb. A lapra szerelhető szekrények statikus helyzetben jól viselik a terhelést, de mozgatás, forgatás közben a kötések, csapolások meglazulhatnak ( márpedig a lépcsőházakban a fordulóknál vagy az ajtóknál és a tetőtéri feljáróknál éppen ez történik ) és a bútor már nem fog szépen, egyenesen, derékszögben állni az összeszerelés után. A franciaágy is azért kényelmes ( többek között ), mert nagy és pontosan ezért kell költözésnél szétszerelni. Pár pillanat alatt levesszük a fejtámlát és a betétet. A bútorlapokat csomagoljuk, fóliázzuk.

Bútorszerelés az új lakásban:

Természetesen az új lakást kérésed szerint berendezzük, a bútorokat egyenként a helyükre rakjuk és az összes bútorszerelést elvégezzük ismét.

Figyelj az apró alkatrészekre, ezt tesszük mi is:

furniture

Különös figyelemmel legyél az apróságok, csavarok, alátétek, rugók, fogantyúk, kulcsok tárolására is. Ezeket folyamatosan kis dobozba gyűjtsd és a dobozokat megjelölve, jól leragasztva, a megfelelő helyen tárold. Így rengeteg kellemetlenségtől kímélheted meg magad a későbbi összeszerelésnél. Fokozottan így van ez, ha átmenetileg raktározásra kerülnek a bútorok.

Tapasztalatunk ezzel kapcsolatban:

A költözésnél soha nem a nagy bútorlapok fognak eltűnni, hanem mindig az apró alkatrészeket kell keresgélni.

Bútorszerelés ára:

Fontos, hogy a költözéshez kapcsolódó bútorszereléseket külön felár nélkül, a költöztetés szokásos óradíjában végezzük el.

Komplett szolgáltatás:

Mindig is a komplett szolgáltatásra törekedtünk, mert véleményünk szerint egy profi költöztető cég nem tehet mást. A teljes körű szolgáltatásunk fontos része, a költöztetéshez kapcsolódó bútorszerelés is. Jó munkát Neked vagy bízz meg minket!

Értünk hozzá, ránk bízhatod :)