Költöztetés Csepel

Költöztetés Csepel

Költöztetés és bútorszállítás megbízásaink nagy része Csepelről származik. Ebben szerepe lehet telephelyünk közelségének is. Budapest XXI. kerülete, Csepel, kiemelt jelentőségű a Bauer - Teher számára. Sokszor nem csak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Csepelen található. A Csepeli lakosok tapasztalatunk szerint legtöbbször Csepelen belül költöznek más ingatlanba. Csepel kiváló adottságokkal rendelkező városrész.

Az 1990-es évek előtt, a Csepel Művek volt az a hatalmas gyár, amelyben a kerület lakosságának nagy része dolgozott. A budapesti agglomerációból sok ezren utaztak naponta dolgozni a Csepel Művekbe vagy a Csepeli Papírgyárba. A környékbeli településekről mint Alsónémedi, Délegyháza, Dunaharaszti, Dunavarsány, Felsőpakony, Halásztelek, Inárcs, Szigetszentmiklós, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetcsép, Szigethalom, Soroksár, Tököl, Ráckeve, megfelelő mennyiségű munkaerő érkezett. Az 1970-es években lakótelep épült, főleg 2-3 szobás 50 – 70 négyzetméteres lakásokkal.

Manapság a Csepel Művek a régi formájában nem működik. Helyén több raktárbázis, valamint a legkülönbözőbb tevékenységgel foglalkozó kisebb – nagyobb vállalkozás van. A terület olyan hatalmas, hogy külön utcák találhatók benne. A Bauer - Teher rendszeresen végez kézi rakodást az itt lévő raktárakban. Többször szállítottunk itt készült iroda bútorokat is. Csepel dinamikusan fejlődik, új munkahelyek létesülnek, de nem az iparban hanem inkább a szolgáltatás területén.

Csepel családi házas övezetében egyre több lakópark épül ( Rákóczi Liget lakópark ). A Duna közelsége, a jó levegő, a zöld terület vonzó az ingatlant keresők számára. Az ide költöző embereknek lehetősége van az aktív pihenésre. Közvetlenül a Duna parton található a Csepeli Strandfürdő, mellette a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület. A vízisportokon kívül más egyéb sport, a Csepel Sport Club Béketér 1 szám alatt található sporttelepén kipróbálható. Csepel közlekedése kiváló. Az M0 –s közelsége, valamint a 2 x 2 sávos Szabadkikötő út hatékonyan könnyíti meg az egyéni és a közösségi közlekedést.

Összességében Csepelen a modern városi élet minden fontos kelléke adott, mint munkahely, tanulás, szórakozás, kultúrált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők vonzóvá teszik Csepelt a költözés előtt állok számára. Ezért a Bauer – Teher folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásait kiemelten a csepeli magánszemélyek és vállalkozások számára.

Kérjen költöztetés ajánlatot tőlünk!