Költöztetés, Göd

Költöztetés, Göd

Költöztetés-bútorszállítás megbízásaink nagy része Gödről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy-egy teherautónk költöztetéssel kapcsolatban szinte folyamatosan Gödön vagy a környékén tartózkodik. Göd kiemelt jelentőségű a Bauer–Teher, bauerköltöztetés számára. Sokszor nemcsak a költöztetés fel- vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Gödön található. Tapasztalatunk szerint a gödi lakosok sokszor Gödön belül költöznek másik ingatlanba. A Bauer-költöztetés ehhez szakértő segítséget nyújt, hiszen 25 éve költöztetéssel foglalkozunk.

Vállaljuk: lakások, házak, irodák teljes vagy részleges költöztetését, csomagolással is. Szükség esetén becsomagoljuk a ruhákat, könyveket, konyhai eszközöket, festményeket, számítógépet és mindent, amire igény van. A bútorokat fóliával védjük. A csomagoláshoz a csomagolóanyagot biztosítjuk. Önálló csomagolás esetén is rendelhető tőlünk csomagolóanyag, amelyet a költözést megelőzően akár két héttel előbb kiszállítunk. Elvégezzük a költözéshez kapcsolódó szereléseket: szekrény, franciaágy, könyvespolc szétszedése és összerakása. Ki- és bekötjük a mosógépet, leszereljük a csillárt, a karnist. Az új ingatlant kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy Gödön a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, iskola, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás.

E tényezők is vonzóvá teszik Gödöt a költözés előtt állók számára. Ezért a Bauer-Teher folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait a gödi lakosok, cégek számára is.