Költöztetés kisteherautóval

Költöztetés kisteherautóval

Költöztetés kisteherautóval a leghatékonyabb megoldás, ha kevés a szállítandó mennyiség, ha a lakás nem zsúfolt. Sokszor a nagyobb ingatlanokhoz is jobb, mint a 7.5 tonnás kocsi, ha a közelbe történik a költözés.

Azt tapasztaljuk, hogy sokan csak pár utcával arrébb, vagy kerületen, városrészen belül keresnek új otthont maguknak, mert az adott környéket megkedvelték. Ilyenkor nem érdemes kamiont rendelni, mert azzal nehéz a parkolás, hosszadalmas a behajtási engedély kiváltása. Az is megfontolandó, hogy a túl nagy autó a keskenyebb, szűkebb utcákon nem fér el, illetve előfordulhat, hogy a kapun nem tud beállni. Ilyenkor 50-100 méterről kell a bútorokat, csomagokat cipelni, ami nemcsak időigényes és költséges, hanem fárasztó is. Sokkal jobb egy 3.5 tonnás autóval, akár kettőt fordulni. Veszteség nincs, mert kicsi a távolság, könnyű a parkolás, közvetlenül az ajtóig tud betolatni.

Költöztetés kisteherautóval, jó áron

Tarifánk egyszerű, átlátható, ez nagy biztonságot jelent. Nem kell bonyolult táblázatokat böngésznie. Mi komplett, önálló munkavégzésre képes brigádokat ajánlunk, 2-3 fővel. Ezzel a létszámmal hatékonyan elköltöztethető, minden kisebb lakás. Áraink versenyképesek és könnyen összehasonlíthatók. Velünk megéri szállíttatni, mert kilométer díj Budapesten nincs, vidékre nagyon kedvező.

Költöztetés kisteherautóval, méretek

Autóink közel 6 méter hosszú platóval rendelkeznek, térfogatuk 25 köbméter, belmagasságuk 2.1 méter. Minden kocsink zárt, bélelt, bútorszállításra felkészített. Össztömegük 3.5 tonna, ezért a védett övezeteket kivéve, külön engedély nélkül behajthatnak mindenhová.

Költöztetés kisteherautóval, az Ön kényelméért

Azért dolgozunk, hogy az átköltözés egész folyamata a legkevésbé legyen megterhelő ügyfeleink számára. Tudjuk, hogy ilyenkor rengeteg az intézni való, ha egyedül van azért, ha nagycsaládos azért. A fizikai munkát bízza ránk, ez a szakmánk, ehhez értünk, mi ezt szeretjük.

Költöztetés kisteherautóval, az Ön igényei szerint

Igyekszünk rugalmasak lenni: költözhet délelőtt vagy délután, szombaton vagy vasárnap, felár nélkül. Kérhet tőlünk csomagolóanyagot: dobozt, fóliát, ragasztót. Ezeket a költözés előtt akár két héttel korábban címre visszük. A dobozokat a fuvar végén visszaadni nem kell, tehát nincs arra kényszerítve, hogy sietve mindent a szoba közepére rakjon. Ha bajba került, S.O.S. költöztetést is kérhet, mi rögtön segítünk! Lomtalanítani kívánja feleslegessé vált bútorait? Hamar, kijelölt, hivatalos lerakóhelyre szállítjuk azokat.

Költöztetés kisteherautóval, komplett szolgáltatás

Meggyőződésünk, hogy a teljes körű szolgáltatás az igazi. Ez azt jelenti, hogy kollégáink minden kérését teljesíteni tudják. Elvégezzük a szekrények, ágyak, polcok szét és összeszerelését, valamint a falhoz rögzítését. Ha egy bútor nem fér ki az ajtón, szakszerűen leengedjük az ablakon vagy erkélyen. Csomagolunk részlegesen vagy teljesen. Kérésére bedobozoljuk a könyveket, ruhákat. Légbuborékos fóliába csomagoljuk a tányérokat, poharakat. Leszereljük a csillárt, a karnist, lekötjük a mosógépet. Új lakását kérése szerint berendezzük, minden bútort mindig a helyére pakolunk. Azonnal kényelmes otthonná varázsoljuk. Emeleti felár nélkül felköltöztetjük, akár a tízedik emeletre, ha nincs lift, felhordjuk gyalog.

Költöztetés kisteherautóval, 25 éve senki mással!