Költöztetés árkalkulátor

Költöztetés árkalkulátor

„2x2 néha 5, nem csalás, nem ámítás”, csak egy kis felesleges számolgatás! Igazán egyszerű az árat megtudni, a költöztetés árkalkulátor használatával. Írjon be néhány számot és máris megvan az eredmény. Minél kisebb értékeket pötyög be, annál kellemesebb összeget kap. Ha az Ön által megkapott költséget a költöztető cég elfogadja, akkor jó dolog az árkalkulátor. Ha nem, felesleges időtöltés, aminek a valósághoz semmi köze!

Szakértelem
Lássuk be, ez hiányzik. Ami nem baj, nem kell mindenkinek szakembernek lenni. Ugyanakkor, szakértelem kell a költöztetés árkalkulátor kezeléséhez. Mert muszáj tudni azt, hogy mennyi idő egy szekrény szétszerelése és mennyi egy ingatlan teljes kiürítése. Hány óra egy lift nélküli 4. emeletre felköltöztetni egy egész lakást, előtte elvégezve a csomagolást, bútorszerelést.

Tájékoztasson, már is elindult a megoldás felé
Mi az igénye? Mit szeretne? Azt kérjük szóban vagy írásban részletezze, mire van szüksége. Költöztetést, bútorszállítást kér? Esetleg csomagolást, bútorszerelést? Zongoraszállítást? Vigyük el páncélszekrényét? Lehet, hogy csomagolóanyag, doboz, fólia kellene? Lomtalanítás? Helyben pakolás?

Az Ön igénye, a mi feladatunk
Ezután rajtunk a sor, szakmai alapokra helyezzük kérését, pontosítunk. Mikor lenne a szállítás? Címek? Mekkora a lakás? Mennyi a bútor, a csomag? Van-e lift? Részleges vagy teljes költöztetés? Mi végezzük az előkészítést vagy csak a klasszikus munka vár ránk?

Köszönjük az információkat, most már számolhatunk
Ezen adatok birtokában, megfelelő méretű teherautót és optimális létszámú brigádot fogunk javasolni. Figyelembe vesszük, ha kevés a rakodó a folyamat lelassulhat, ha sok, az órabér emelkedik feleslegesen. Kiszámoljuk a teljes költséget, egy olyan árat, amely mindent tartalmaz, reális és arányos, amely érthető és szerződésben van rögzítve. Ez nagy biztonságot jelent az Ön számára.

Az igazi költöztetés árkalkulátor:
feladat + tarifa + szaktudás (részünkről) = pontos, valóságos ár
ön + mi +korrektség, jó munka = jó ár
Azt kérjük, szánjon 5 percet a tájékoztatásunkra, megtérül, mert szakmai alapon, valóságos árat kap!