Költöztetés Budapesten azonnal

Költöztetés Budapesten azonnal

Tőlünk azonnal is rendelhetsz költöztetést, Budapesten és a környékén is. Bárki kerülhet olyan szituációba, hogy hirtelen kell költöznie. Ha ez a fővárosban történik, szinte rögtön tudunk segíteni. Nálunk egy-két teherautó folyamatosan Budapesten tartózkodik és indulásra kész, ha költöztetésről van szó. Természetesen jobb előre megrendelni a fuvart, de van megoldásunk a hirtelen adódó helyzetekre is.

Azonnali költöztetés okai lehetnek:
1.) Most derült ki, hogy menni kell: ez lehet egy hirtelen döntés, családi vagy magánéleti esetleg munkahelyi probléma eredménye, előfordulhat félreértés a bérelt ingatlannal kapcsolatban stb…
2.) A megrendelt fuvarozó nem érkezett meg: ez sajnos megtörténhet bármely költöztetővel, mert lehet műszaki probléma vagy szervezési hiba is.
Ilyenkor kényszerhelyzetbe kerülhetsz, hiszen kellene egy olyan költöztető, aki hamar megérkezik, és azonnal megoldja a problémát, felkészült és nyugodt.

Mit tehetsz Te, egy ilyen helyzetben?
1.) Telefonálj nekünk azonnal: hívj rögtön, személyesen, most ne levelezzünk. A számunk: (+36 1) 281 1881 vagy +36 30 944 3717.
2.) Tájékoztass a részletekről: mekkora lakást, honnan-hová kell költöztetnünk.
3.) Mondd el, hogy a lakás indulásra kész vagy csomagolni és szerelni is kell.

Mit tehetünk mi?
1.) Tájékozódunk mi a feladat.
2.) Megbeszéljük a lehetőségeket és költséget.
3.) Azonnal intézkedünk, hogy induljon a teherautó.
Mi akár egy órán belül Nálad leszünk!
A költözés okát nem keressük, cél a gyors megérkezés és ezután már minden a megszokott módon történik. Az azonnali költöztetés nálunk nem jelent kapkodást, fejetlenséget!

A megérkezés után:
Na, eddig tartott a stressz! Most már megnyugodhatsz, kézbe vesszük a dolgokat (pontosabban a bútorokat). Költözésed ezután ugyanúgy fog haladni, mintha két héttel előre rendeltél volna szállítást.

Hogyan lehet ez?
- A sokéves tapasztalatunk alapján felkészültünk az ilyen helyzetekre.
- A teherautó megfelelő személyzettel érkezik.
- A teherautón van doboz, ragasztó, fólia.
- Van nálunk mindenféle szerszám: csavarhúzó, villáskulcs, gumikalapács, szigetelőszalag stb..
- Munkaidőnk addig fog tartani, amíg költözésed tökéletesen megoldódik.
Tudjuk, hogy mindenki kerülhet hirtelen helyzetbe, ez életünk része. Mi az ilyen szituációkat nem kihasználjuk, hanem megoldjuk.

Hívj, és mi azonnal indulunk! Neked csak addig lesz nehéz, amíg ránk találsz, ezután bátran bízd ránk bútoraidat. A számunk: (+36 1) 281 1881 vagy +36 30 944 3717.