Költöztetés Érd

Költöztetés Érd

Költöztetés – bútorszállítás megrendeléseink jelentős része Érdről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy–egy teherautónk költöztetéssel kapcsolatban szinte folyamatosan Érden vagy a környékén tartózkodik.

Kiemelt jelentőségű város:
Érd kiemelt jelentőségű város a Bauer – Teher számára. Sokszor nemcsak a költöztetés fel vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Érden található. Az érdi lakosok tapasztalatunk szerint legtöbbször Érden belül költöznek másik ingatlanba. Ugyanakkor nagy a költöztetési, bútorszállítási igény Érd és Budapest között is. Éppen ezért vállalkozásunk (amely 1990-ben alakult) kínálja teljes körű vagy részleges szolgáltatásait.

Szolgáltatásaink:
Költöztetés:
Lakáson, házon, irodán belül minden ingóságot szakszerűen, sérülésmentesen, gyorsan szállítunk. A költöztetést rakodással együtt vállaljuk. Az új ingatlant kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk. Iroda esetén a munkahelyeket kialakítjuk.

Csomagolás:
Lakását teljes körűen felkészítjük a költöztetésre, csomagoljuk a konyhát, a porcelánokat, a festményeket, a könyveket. A kisebb ingatlanoknál akár költöztetés közben, a nagyobbaknál a szállítás előtt egy-két nappal végezzük el a feladatot.

Bútorszerelés:
Bútorait, ha kell, lapra szereljük, a mosógépet lekötjük, a karnist-csillárt leszereljük, a franciaágyat szétszereljük. Természetesen az új helyen mindent összerakunk ismét.

Dobozok, fólia, ragasztó:
A költöztetéshez minden csomagolóanyagot biztosítunk. Azokat akár két héttel előre is kiszállítjuk, hogy legyen ideje bepakolni. A kiszállítás ingyenes! Vannak könyves dobozaink (méret: 40 x 40 x 40 cm) és vannak „igazi˝ költöztető dobozaink (méret: 40 x 50 x 60 cm).

Bútorszállítás fix áron:
Akár fix áron is szállíthatunk bútorokat. A pontos címek és a mennyiség egyeztetése után, előre tudunk egy pontos árat kalkulálni.

Lomtalanítás:
A feleslegessé vált bútorait, iratokat, gépeket, lomjait hivatalos lerakóhelyre szállítjuk, rövid határidővel, rakodással.

Agglomeráció:
Érd az agglomerációban található és ezer szállal kötődik Budapesthez. 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. A városias jellegű központ kialakulása 1972-ben kezdődött el, a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum létesítésével. Majd folytatódott a lakóteleppel, a Ritmus Áruházzal. A Termál Szálló 1990. évi felépítésével, Érd Óváros fürdőhellyé válása új perspektívát nyitott a város számára.

Virágzó kertváros:
Érd ma már virágzó kertváros. Nagy, de mégis családias. Érd a legek városa: Magyarország legnagyobb megyéjének, legnagyobb lélekszámú (63.000 fő), legfiatalabb és legújabb megyei jogú városának lakói lehetnek, akik ide költöznek. A város várja az új lakókat. Érd nyitott, ha ide költözik és ügyintézésbe fog, a hivatalok, közintézmények nyitott kapukkal várják Önt. A város vezetői elmondásuk szerint: „nem kiváltságosai, hanem szolgálói az itt élőknek˝. Ez végtelenül szimpatikus számunkra is, akik nem lakói csak napi használói vagyunk a városnak a költöztetések kapcsán. 2007 elején a Közgyűlés elfogadta Érd gazdasági fejlődésének alapját képező, Batthyány Programot. Ennek köszönhetően az érdiek többféle támogatáshoz is juthatnak. Ilyen például a Baba Program (az érdi újszülöttek számára), Ösztöndíj Program (a jól tanuló, de hátrányos helyzetű gyerekeknek), valamint a civil egyesületeknek kiírt ÉRDemes Program. Az érdi óvodák, tanintézmények felújítása 2007-ben százmillió forintból kezdődőt el. A Gárdonyi Géza Általános Iskola teljes rekonstrukciójával párhuzamosan, egy új tanuszoda is épült. Hatalmas fejlesztésen ment át az út és csatornahálózat is. Fejlett a sportélet: fantasztikus eredményei vannak a női kézilabdázóknak, a birkózóknak és a labdarúgóknak is. Érd a kultúra városa. Nyaranta rendezik az Érdi Napokat és a Kilométeres Utcabált. Karácsonykor ünnepi estet rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Házban, amely egyébként is naponta kínál remek programokat.

Közlekedés:
A jó közlekedés (M7, M1, M0 közelsége), a fejlett infrastruktúra, a kiváló levegő, a főváros közelsége sokat jelent az ingatlan iránt érdeklődők számára. Régebben a lakótelepen költöztettünk sokat, ma már megjelentek a lakóparkok és a társasházak is. Minden szakmai tudásunk ügyfeleink rendelkezésére áll: mint költöztetés, bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lakások, irodák szakszerű berendezése.

Összességében:
Érden, a modern városi élet minden fontos kelléke adott: mint munkahely, tanulás, szórakozás, kulturált kikapcsolódás, nyugodt lakhatás. E tényezők teszik vonzóvá Érdet a költözés előtt állok számára. Ezért a Bauer–Teher, folyamatosan ajánlja költöztetéssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásait az érdi magánszemélyek és vállalkozások számára is.