Költöztetés Kispest Wekerle

Költöztetés Kispest Wekerle

Itthon vagyunk. Költöztetés-bútorszállítás feladataink legnagyobb részét Kispest körzetében, valamint a Wekerle - telepen végezzük. Kötődésünk ehhez a városrészhez régről való. Valamikor a kezdetek kezdetén, hosszú ideig a diszpécser szolgálatunk is itt működött, a (XIX. ker.) Hungária körúton. Közelségünkből adódóan, kedvező és olcsó áraink teszik vonzóvá cégünket. Arra törekszünk, hogy minden Kispest és Wekerle környéki lakos számára elérhető legyen, teljes körű és személyre szabott szolgáltatásunk.

Költözne? Helyben vagyunk!
Ezért aztán ismerünk minden utcát, ismerjük a parkolási rendet. Nekünk nem kell a térképen keresni, hogy hol van a Wekerle-telep, a kispesti lakótelep, a kertváros. Megvannak a megfelelő behajtási engedélyeink, ezért akár azonnal indulhatunk.

Helyzeti előnyeink:
- közelség = jó ár
- szinte azonnal tudunk helyszíni felmérést végezni
- nap, mint nap, találkozhat teherautóinkkal
- a csomagolóanyagot (dobozt, fóliát, ragasztót) előre kiszállítjuk, a költöztetés előtt akár két héttel is, a kispesti lakosok számára

Szakmánk a költöztetés:

Költözne? = Megoldjuk!
Ár? = Nagyon kedvező!
Teherautó? = Biztosítjuk!
Rakodás? = Hány főt kér!
Dobozok? = Könyves, iratos, ruhás-akasztós!
Szerelés? = Szét és összeszerelünk minden bútort!
Csomagolás? = Részleges vagy teljes!
Hétvégén? = Igen, felár nélkül!
Tapasztalat? = 27 év!
Garancia? = Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk!

Budapest XIX. ker. Kispest, Wekerle, igazi vonzerő:
Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy sokszor nem csak az egyik cím, hanem mindkettő Kispesten található. A helyi emberek legtöbbször kerületen belül költöznek másik ingatlanba. A közlekedés fantasztikus: M5-ös autópálya és az Üllői út (meg az Ady Endre út), az autósok életét könnyíti meg. Az M3-as metró, a közösségi utazást oldja meg kiválóan. Közel a belváros, itt élvezhetik ennek minden előnyét. Esetleges hátrányait viszont, enyhíti a nyugalom, a gyönyörű zöld környezet. A Wekerle telep a kerület „tüdeje”. Tele van hatalmas, akár közel 100 éves fákkal. A tisztviselőtelep 1908-1925 között épült, 1007 lakás található itt. Mértani pontossággal megtervezett utcái, szépek és kényelmesek. Szeretünk itt költöztetni, mert ismerjük és könnyű a parkolás. Forgalmi szempontból védett övezet: csak 3.5 tonna össztömegig lehet behajtani, külön engedély nélkül. Néhány utcában a megengedett legnagyobb sebesség, csak 30 km/h. Ez mind az itt lakók biztonságát szolgálja.

Budapest 19. ker. Kispest, Wekerle: város a városban
Régen volt 1950. január 1. Ez fontos dátum, mert ekkor lett Kispest, Nagy-Budapest 19. kerülete. Ez a fejlődés, azóta is töretlen. Mindig a polgári életforma volt itt a jellemző. Ehhez kezdetektől megvoltak a közösségi terek: mint oktatási intézmények, templomok, közösségi házak, vendéglők. Ilyen volt a „Gödör Halászcsárda”, az Állami Polgári Leányiskola, a Katolikus és Református templom, a kispesti piac a Kossuth téren, amely a mai napig friss áruval várja vásárlóit. Ma már azért a legtöbben, inkább a bevásárló központokat keresik fel. Mára az óvodák, iskolák és a gimnáziumok is modern épületekben működnek. Mint például a kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Iskola. Itt már az oktatás új szemlélete érvényesül. A hagyományokat követi viszont, a Reménység Katolikus Általános Iskola. Aki tovább szeretne tanulni, kiváló hely a kispesti Deák Ferenc Gimnázium vagy a kerület büszkesége, a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium. Itt tanul a jövő polgársága, aki lakhat a kertvárosban, a lakóparkokban, a lakótelepen, esetleg a Wekerlén. A 19. kerület iskolát biztosít a fiataloknak, munkát a dolgozni akaróknak, békés környezetet az idősebbeknek. Kispest változik, egyre modernebb és egyre tovább fejlődik, de az érzés ugyan az, ide tartozni jó és mi idetartozunk. A Bauer-Teher folyamatosan kínálja, teljes körű költöztetési szolgáltatásait, az itt élők számára.

Kispesten, élen a költöztetésben!