Költöztető cégek Székesfehérváron

Költöztető cégek Székesfehérváron

Ha költöztetésre lenne szüksége, bőven kínálják magukat költöztető cégek Székesfehérváron.

A különböző listákon, adatbázisokon tömegével jelennek meg és olyan sokan vannak, hogy választani is nehéz közülük. Azonban olyan költöztető cégek Székesfehérváron már kevesebben vannak, akik személyre szabott, részletes és mindent átfogó megoldást kínálnak. Hisszük, hogy azok a jó költöztető cégek Székesfehérváron (Budapesten vagy bárhol az országban) akik teljes körű, minden igényt kielégítő szolgáltatásra törekednek. Hisszük, hogy a www.bauerkoltoztetes.hu, ilyen vállalkozás.

Mire gondolunk?

Legyen személyre szabott:
Mint megrendelő törekedjen személyes kapcsolatra a költöztető céggel Székesfehérváron is, ne csak a távolból jöjjön egy árajánlat, azután valahonnan valamikor megérkezik valaki, akit vagy tájékoztattak megfelelően vagy nem. Költöztetésének fontos részleteit egy konkrét személlyel beszélje meg vagy levelezze le. Ebből a beszélgetésből már sok minden kiderül: látszik, hogy az illető készséges, szakmailag hozzáértő, megoldást próbál keresni az Ön kérdéseire vagy csak az olcsó árat hangsúlyozza.

Legyen fontos minden részlet:
1. Mikor költözne? Székesfehérvárról vagy Székesfehérvárra, esetleg Székesfehérváron belül szállítatna?
2. Az ingatlan mérete: a szállítandó mennyiség?
3. Van – e, emelet?
4. Lesz – e bútorszerelés, csomagolás, kell – e csomagoló anyagot adni?
5. Árképzés, költség?

Legyen komplett szolgáltatás:

Ha költözni szeretne, felmerül a kérdés: a bútorok mozgatásán kívül, ki végzi el a bútorszerelést, csomagolást? Kaphat – e csomagolóanyagot, esetleg előre és házhoz szállítva? Mindezt olyan időpontban, amikor szeretné, akár a hétvégén is? Ha ezt mind kínálja egy költöztető cég Székesfehérváron, akkor komplett szolgáltatást nyújt.

Személyre szabott teljes körű szolgáltatásaink:

Költöztetés:

Lakáson, házon, irodán belül, minden ingóságot szakszerűen, sérülésmentesen, gyorsan, szállítunk. A költöztetést rakodással együtt vállaljuk. Az új ingatlant kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk. Iroda esetén a munkahelyeket kialakítjuk.

Csomagolás:

Lakását teljes körűen felkészítjük a költöztetésre, csomagoljuk a konyhát, a porcelánokat, a festményeket, a könyveket. A kisebb ingatlanoknál akár költöztetés közben, a nagyobbaknál a szállítás előtt egy – két nappal végezzük el a feladatot.

Bútorszerelés:

Bútorait, ha kell, lapra szereljük, a mosógépet lekötjük, a karnist – csillárt leszereljük, a franciaágyat szétszereljük. Természetesen az új helyen mindent összerakunk ismét.

Dobozok, fólia, ragasztó:

A költöztetéshez minden csomagolóanyagot biztosítunk. Azokat akár két héttel előre is kiszállítjuk, hogy legyen ideje bepakolni. A kiszállítás ingyenes! Vannak könyves dobozaink (méret: 40 x 40 x 40 cm) és vannak „igazi ˝ költöztető dobozaink (méret: 40 x 50 x 60 cm).

Bútorszállítás fix áron:

Akár fix áron is szállíthatunk bútorokat. A pontos címek és a mennyiség egyeztetése után, előre tudunk egy pontos árat kalkulálni.

Lomtalanítás:

A feleslegessé vált bútorait, iratokat, gépeket, lomjait hivatalos lerakóhelyre szállítjuk, rövid határidővel, rakodással.

Vegye igénybe akcióinkat, mert áraink Székesfehérváron igazán kedvezőek!