Költöztető doboz, verhetetlen áron

költöztető dobozok

Mi tudjuk, milyen a jó költöztető doboz!

Tudjuk, mert egész nap ezeket cipeljük. Működésünk több mint 25 éve alatt megtanultuk, hogy a csomagolás milyen fontos, ez pedig elképzelhetetlen jó minőségű kartonok nélkül. Éppen ezért biztosítunk ügyfeleink számára, olyan költöztető dobozokat, amelyek erősek, tiszták és ideális méretűek.

Költöztető doboz, verhetetlen áron!

Nálunk minden karton 300 Ft./db. áron kapható.
Budapesten belül az ár, tartalmazza a házhozszállítás költségét is. A dobozok lapra hajtogatott állapotban, tízesével kötegelve érkeznek meg Önhöz. Fontos, hogy a csomagolóanyagot akár két héttel a költözés előtt megkaphatja, így kényelmesebb a rendezgetés. A doboz „füleit” behajtogatva, széles ragasztószalaggal leragasztva, már indulhat is a pakolás. Érdemes ráírni mi van benne, esetleg jelölni azt is, ha törékeny tárgyak kerültek bele.

Költöztető doboz méretei

Alapvetően kétféle mérettel dolgozunk:
1. könyveknek: 40 x 40 x 40 cm-es, kocka alakú, 5 rétegű
2. minden másnak: 40 x 50 x 60 cm-es, téglatest alakú, 5 rétegű
A méret megválasztásánál könnyen elcsábul az ember, hogy a legnagyobb dobozt telerakja könyvvel, de ezt nem tanácsoljuk.

Költöztető doboz öltönynek, kosztümnek

Állított ruhás dobozokat használunk az öltönyök, kosztümök, kabátok szállításához. Ezek hozzávetőleg akkorák, mint egy hűtőszekrény doboza, keresztben egy rúd található, amelyre a fogassal akasztjuk a ruhákat. Úgy utaznak, mintha a szekrényben lógnának, tehát gyűrődés nélkül.

Költöztető doboz, környezetünk védelmében

Dobozaink újrahasznosított papírból készülnek, újszerűek, de nem újak, egyetlen használatért nem érdemes újat venni, védje környezetét, kímélje pénztárcáját!

A Bauer-költöztetés tudása, tapasztalata és költöztető dobozai rendelkezésére állnak, ha csomagolásra lenne szüksége!