Költöztető cég, társat (megrendelőt) keres jeligére!

Költöztető cég

Önhibáján kívül elvált (a költöztetést elvégezte), jól szituált, mások által jónak tartott, középkorú (27 éves), megbízható budapesti költöztető cég, rendezett anyagiakkal, megrendelőt keres.

Olyan ügyfélre várunk, aki bútorait, csomagjait szívesen ránk bízná, aki örömmel töltene velünk 5-6 órát, amíg költözése megtörténik. Nem baj, ha volt már kapcsolata előttünk, nem baj, ha csalódott más költöztetőkben: próbáljuk meg együtt! Egy-két vagy több gyermek nem akadály, őket is elköltöztetjük. Mi mindent odaadnánk előre: dobozt, ragasztót, csomagolóanyagot. Nem egyszeri kalandra gondoltunk (bár az is érdekel), inkább hosszú távú kapcsolatra törekszünk. Egy életen át hűséges társa lennénk (a költöztetésben). Ideális esetben megrendelőnk olyan ember, aki precízen előkészül, becsomagol és így vár minket. Már jó előre, őszintén tájékoztat a részletekről. Fontos, hogy legyen kalandvágyó, költözzön hetente vagy legalább havonta, de mindig földszintre, a lift nélküli negyediket kerülje.

Káros szenvedélytől mentes (kivétel a költöztetés), cipekedés által megpróbált, fizikailag erős, de lelkileg érzékeny, optimista cég várja hívását a +36 30 9 443717 –es telefonszámon.