Lakossági költöztetés

Lakossági költöztetés

A lakossági költöztetést, cégünk, a Bauer–Teher 2-3-4 fős brigádokkal végzi. Ezzel a létszámmal a kisméretű garzonoktól, a nagy családi házakig, gyorsan és biztonságosan elköltöztethető bármely otthon. A kisebb lakásoknál, amelyek maximum 35 négyzetméter körüliek, elég a 2-3 fő rakodó. Itt általában egy szekrénysor, ülőgarnitúra és az ágyak a nagyobb bútorok. A konyha sok esetben beépített. Jellemzően a hűtőn és a mosógépen kívül, néhány dobozzal, zsákkal számolhatunk. Egy ilyen lakossági költöztetés Budapest területén belül, az emeletek számától függően, 3-4 órát vesz igénybe.

Közepes méretű lakások
Egy 50-70 négyzetméter alapterületű ingatlan teljes átköltöztetése, átlagos emeletekkel és bútorzattal kalkulálva, 5-6 órát igényel. Ha a lakossági költöztetés 100 négyzetméter körüli vagy ennél nagyobb lakásból történik, ahol ennek megfelelő mennyiségű bútor és csomag van, akkor a 4 fős brigádunkat javasoljuk. Főleg indokolt a négy fő, ha belvárosi, nagy belmagasságú, lift nélküli, harmadik vagy negyedik emeleti lakásról van szó. Egy ilyen szállítás 6-8 órát is eltarthat.

Szakszerű pakolás
Bármilyen létszámú csapatot is rendel egy lakossági költöztetéshez, mindig gondoljunk arra, hogy egy fő feladata a hordás mellett, a platón adódó teendők ellátása. Ő általában a sofőr vagy a brigádvezető. Nagy rutin kell ehhez. Az ingóságokat úgy kell elrendeznie, hogy minden elférjen, és semmi ne sérüljön. Ehhez megfelelő mennyiségű plédet, szivacsot és paplant kell használnia. Nem utolsó sorban a holmi őrzése, felügyelete is az autón dolgozó kolléga feladata.

Csomagolás önállóan
Tapasztalatunk szerint megrendelőink legnagyobb része, az előkészületeket (csomagolás, szerelés) előre elvégzi. Nekünk csak az “igazi“ költöztetői feladat marad, megfogni és vinni a tárgyakat.

Csomagolás velünk
Lakossági költöztetés során ügyfeleink egy része megbízza cégünket a járulékos előkészületek elvégzésével is. Ebben az esetben csomagoljuk a konyhát és könyveket. A ruhaneműt állított, akasztóval ellátott dobozokba rakjuk. A műszaki eszközöket is speciális dobozokba pakoljuk. Ezen kívül leszereljük a csillárt, a karnist. Lekötjük a mosógépet és szétszereljük a bútorokat is. Kérésre elvégezzük a kicsomagolást és az új lakás igény szerinti berendezését. A Bauer–Teher a lakossági költöztetést óradíjban végzi. Megrendelőink bizalma valamint önmagunk iránti igényességünk kizárólag a gyors és pontos munkavégzést, valamint a korrekt elszámolást teszi számunkra elfogadhatóvá.

Egy telefonos megbeszélés során nagy pontossággal be tudjuk határolni a költségeket. Megrendelőink kérésére, nagyobb ingatlanok vagy bonyolultabb feladatok esetén személyes felmérés után, az óradíj alapján, fix egyösszegű ajánlatot is készítünk. Munkánkra mindig garanciát vállalunk. Költöztető cég hosszútávon megrendelői bizalma nélkül nem létezhet. A Bauer-Teher működésének közel 25 éve alatt, családok generációit költöztette már el.

Kérjen lakossági költöztetés ajánlatot, ide kattintva!