Megbízható költöztetés Budapest

Megbízható költöztetés Budapest.

Megbízható költöztetés Budapest és az egész ország területén, a hét minden napján, akár szombaton és vasárnap is! Teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, ha bútorszállításról, bútorszerelésről, csomagolásról lenne szó. Cégünk felkészült, tapasztalt kollegákkal, tiszta teherautókkal, csomagolóanyagokkal várja megrendelését. Számunkra nem jelent problémát, ha szerelni kell a gardróbszekrényt, ha be kell csomagolni a ruhákat, könyveket vagy a konyhát. Szívesen visszük a bútorokat a negyedik emeletre, lift nélkül is.

Megbízható költöztetés Budapest
Fővárosi vállalkozásként célunk a Budapestiek maximális kiszolgálása, a lakás vagy irodaköltöztetés területén. Ezenkívül elvégezzük a lomtalanítást, a zongora és páncélszekrény szállítást is. Lakáson, irodán belül minden ingóságot szakszerűen tudunk elszállítani, a legnagyobb, a legnehezebb bútorokon túl, a legkisebb, legtörékenyebb apróságokig. Erre a szakmában eltöltött több mint 25 évünk a garancia.

.

Megbízható költöztetés Budapest környékén és országosan.

Évtizedes működésünk során eljutottunk oda, hogy komplett szolgáltatásaink nem csak Budapesten, hanem az agglomerációban és az ország bármely pontján elérhetők. Megbízható költöztetést, csomagolást és bútorszerelést végzünk immár minden településen. A szükséges csomagolóanyagokat is eljutatjuk Önhöz, bármerre lakik hazánkban. Nagyobb távolságra történő fuvarozás esetén, a megfelelő méretű teherautó kiválasztása alapvető fontosságú, mert ha a kocsi túl kicsi, a holmi nem fér fel, ha túl nagy, a költség lesz túl sok.

Megbízható költöztetés bútorszereléssel, Budapesten és vidéken
Mára, annyira elterjedtek a lapra szerelhető bútorok, hogy szinte minden költöztetéshez tartozik több-kevesebb szerelés is. Mi ehhez alkalmazkodva, felkészültünk arra, hogy szét és összeszereljük a gardróbokat, a franciaágyakat és minden túlméretes bútort. Ezenkívül, levesszük a csillárt, a karnist, valamint lekötjük a mosógépet. Szükség esetén felfúrjuk a polcokat, a képeket, falhoz rögzítjük a fürdőszobai kiegészítőket.

Megbízható költöztetés csomagolással, nem csak Budapesten
Költözését országosan rendelheti, részleges vagy teljes csomagolással is, megbízhatóan fogjuk megoldani. Előzetes egyeztetés után, tételesen becsomagoljuk az egész lakást. Dobozoljuk a könyveket. Egyenként csomagoljuk a tányérokat, poharakat, akasztós ruhásdobozba tesszük az öltönyöket, kosztümöket. A kényes bútorlapokat, légbuborékos fóliával védjük. Ez az alapja a megbízható költöztetésnek. Ha önállóan szeretne csomagolni, a dobozokat akár két héttel a szállítás előtt eljuttatjuk Önhöz, így nem kell kapkodnia, kényelmesen bepakolhat.

Mit, mikor, hová?
Ezt mindig megkérdezi, egy igazán megbízható költöztető. A pontos tájékoztatás nagyon fontos. A fuvarfeladatot, csak felelősséggel szabad elvállalni. Nem beszélve az árról, ami mindig a mennyiség és a távolság függvénye. Nem elég csak közölni a tarifát, az ördög mindig a részletekben lakozik, ezért a felelős tájékoztatás mindkét félnek jól felfogott érdeke.

De mitől lesz megbízható egy költöztető?
Elsősorban attól, hogy nem csak hirdeti, de valóban meg is oldja, méghozzá a megbeszélt határidőre és minőségben, a vállalt költöztetést.
Ezért:
- munkatársaink, megbízható, elkötelezett, szakmájukat szerető, tapasztalt rakodók.
- teherautóink költöztetésre felkészített, bélelt, tiszta, többféle típusú járművek.
- háttér, megfelelő szerszámokkal, csomagolóanyagokkal, behajtási engedélyekkel, városismerettel, fizikai erővel rendelkezünk.

A megbízhatóság szempontjából, az összese feltétel közül az első az a tisztesség, amivel a költöztetés világához kapcsolódunk. Megbízható munkát csak tisztességes vállalkozó tud végezni, mert elkötelezett a megrendelővel és a szakmájával szemben is. Nálunk mindig a megrendelő az első.

Megbízható költöztetés Budapest!

Minden jog fenntartva!