Bízza profikra a zongoraszállítást

Bízza profikra a zongoraszállítást

Amikor költözésre kerül a sor, vannak olyan berendezések, amiket nem tudunk csak úgy becsomagolni és betenni a járműbe. Ilyenek a nagy súlyú és sérülékeny bútorok, vagy akár hangszerek, mint a zongora. A zongora nem csak nehéz és nagy, de rendkívül törékeny is, így mindenképp érdemes profikra bízni a zongoraszállítást.

A zongora nagyon drága hangszer, emellett igen sérülékeny is, ezért nagyon fontos, hogy megbízható szakemberre bízzuk a szállítását. Ez pedig azt jelenti, hogy nem szabad az első költöztető cégre rábíznunk a munkát, mert az általános fuvarozás még nem jelenti azt, hogy elég felszereltek a zongoraszállításhoz is. Egy zongora elszállítása ugyanis nagy gondosságot igényel, és jóval több szakértelemre van hozzá szükség, mint egy szekrény szállításához. Rengeteg körülményt kell figyelembe venni a zongoraszállításnál, az útvonaltól kezdve az új lakásban történő elhelyezés körülményeiig. Éppen ezért válasszunk olyan költöztető céget, aminek tevékenységi körébe tartozik a zongoraszállítás is, így biztosak lehetünk abban, hogy kellőképpen tapasztaltak a feladat kivitelezéséhez.

Azt se felejtsük el, hogy ha zongoraszállításra van szükségünk, azt jelezzük előre a költöztető cégnek. Mivel a zongora különleges bánásmódot igényel, a költöztetőknek előre tudniuk kell, hogy zongorát is kell szállítaniuk, hiszen akkor fogják magukkal hozni a szükséges eszközöket.

Természetesen nem csak költözés esetén lehet szükségünk zongoraszállításra, más esetekben is kérhetjük a költöztetők segítségét, akkor is, ha új hangszert vásároltunk, vagy akár csak az egyik emeletről a másikra szeretnénk áthelyezni a zongorát. Mivel nagyon drága és kényes eszközről van szó, nem éri meg a megfelelő zongoraszállításon spórolni.

Megbízható zongoraszállításért forduljon bizalommal a BauerTeher csapatához! További információért tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-281-1881-es és a +36-30-944-3717-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@bauerteher.hu e-mail címen!