S.O.S. Költöztetés

S.O.S. Költöztetés

Tőlünk akár S.O.S. rendelhet költöztetést, Budapesten és a környékén is. Bárki kerülhet olyan szituációba, hogy hirtelen kell költöznie.

Ha ez a fővárosban történik, szinte rögtön tudunk segíteni. Nálunk egy-két teherautó folyamatosan Budapesten tartózkodik és indulásra kész, ha költöztetésről van szó. Természetesen jobb előre megrendelni a fuvart, de van megoldásunk a hirtelen adódó helyzetekre is.

S.O.S. költöztetés okai lehetnek:
1.) Most derült ki, hogy menni kell: ez lehet egy hirtelen döntés, családi vagy magánéleti, esetleg munkahelyi probléma eredménye. Előfordulhat félreértés a bérelt ingatlannal kapcsolatban stb…
2.) A megrendelt fuvarozó nem érkezett meg: ez sajnos megtörténhet bármely költöztetővel, mert lehet műszaki probléma vagy szervezési hiba is.
Ilyenkor kényszerhelyzetbe kerülhet, hiszen kellene egy olyan költöztető, aki hamar ott terem és azonnal megoldja a problémát, felkészült és nyugodt.

Mit tehet Ön, egy ilyen helyzetben?

1.) Telefonáljon S.O.S.! Hívjon rögtön, személyesen, most ne levelezzünk! A számunk: (+36 1) 281 1881 vagy +36 30 944 3717.
2.) Ismertesse a részleteket: mekkora lakást, honnan-hová kell költöztetnünk.
3.) Mondja el, hogy a lakás, indulásra kész vagy csomagolni és bútort szerelni is kell.

Mit teszünk mi?

1.) Tájékozódunk mi a feladat.
2.) Megbeszéljük a lehetőségeket és költséget.
3.) Intézkedünk, hogy induljon a teherautó.
Mi akár egy órán belül ott leszünk!
A költözés okát nem keressük, cél a gyors megérkezés és ezután már minden a megszokott módon történik. Az S.O.S. költöztetés, nálunk nem jelent kapkodást, fejetlenséget!

A megérkezés után:
Na, eddig tartott a stressz! Most már megnyugodhat, kézbe vesszük a dolgokat, pontosabban a bútorokat. Költözése ezután ugyanúgy fog haladni, mintha két héttel előre rendelte volna szállítást.

Hogyan lehet ez?
- A sokéves tapasztalatunk alapján felkészültünk az S.O.S. költöztetésre.
- A teherautó megfelelő személyzettel érkezik.
- A teherautón van doboz, ragasztó, fólia.
- Van nálunk mindenféle szerszám: csavarhúzó, villáskulcs, gumikalapács, szigetelőszalag stb..
- Munkaidőnk addig fog tartani, amíg költözése tökéletesen megoldódik.
Tudjuk, hogy mindenki kerülhet hirtelen helyzetbe, ez életünk része. Mi az ilyen szituációkat nem kihasználjuk, hanem megoldjuk.

Hívjon, és azonnal indulunk! Önnek csak addig lesz nehéz, amíg ránk talál, ezután bátran bízza ránk bútorait!