Hogyan kerüljön sokba egy költöztetés?

Hogyan kerüljön sokba egy költöztetés

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, van rá mód, lehet drágán költözni! Minden cég örülni fog a plusz bevételnek. Ha támogatni szeretné a költöztetési vállalkozásokat, a következőképpen járjon el.

Állítson elő sikeresen kényszerhelyzetet:
Ez a legfontosabb! Tehát ne rendeljen előre, viszont a hónap utolsó szombatján költözzön. Kérem a „siker” érdekében, a költöztetés megrendelését hagyja az utolsó pillanatra. Fontos a jó időpont megválasztása, ebben sokat segít a hirtelen döntés. A hónapok közül is a nyári hónapok szombatjai a legjobbak.

Felületes költöztető választás a kis számok bűvöletében:
Hagyja, hogy a kicsi számok elvarázsolják. Jó szám lehet az, ha csak a teherautó óradíját jelölik, de az igazi a perc alapon történő elszámolás. Fontos, hogy a percdíjat hatvannal megszorozni tilos, mert azonnal kijózanodhat és oda az álom. De térjünk vissza a teherautóra. Méretét ne kérdezze, ha szerencséje van (és általában van), kicsi lesz, és egy-két ember érkezik vele. Ebben az esetben jó esélye van arra, hogy kb. kétszer annyi ideig tartson a költöztetés, mint rendesen!

Költöztetés kalkulátor:
Ha elbizonytalanodna, döntését erősítse meg költöztetés kalkulátor használatával. Ez úgy működik, hogy jó kicsi számokat szorozzon egymással, higgyen benne erősen és igen, sikerült!!!!!! A végén megduplázhatja a nyereményt, ja, nem is, a nyereséget………mármint a költöztető nyereségét.

A világért se csomagoljon előre:
A lakás nézzen úgy ki, mintha meglepte volna a költöztetés (leves a hűtőben, karácsonyfadíszek a szoba közepén stb.) Ekkor a folyamat igazán le tud lassulni, mert a teherautón nincs csomagolóanyag, nincs ragasztó, doboz stb. (ha jól választott költöztetőt). Itt már értesíteni kell a főnököt, aki majd elgondolkozik, és nagyon tud számolni, mert helyzet van, mert helyzetbe hozta.
Minden vállalkozás szereti a vásárlókat, a költöztetők is versengenek az ügyfelek kegyeiért. Azonban igazi V.I.P. ügyfél csak akkor lehet valaki, ha a fent leírtakat szigorúan betartja. Ebben az esetben viszont nevét még sokáig fogják áldani, mert vannak, akik csak elköltöznek és vannak az aranyfokozatú támogatók. Sajnos ma a legtöbben csak a minimumot akarják megfizetni, ezért kell megbecsülni azokat a megrendelőket, akik ezt az írást nem olvassák, de mégis (talán ezért) így járnak el.