Kis költöztetés

kis költöztetés


Ha kis költöztetés, akkor garzon, albérlet vagy szobányi mennyiség.

Ezeket a szállításokat, közepes méretű teherautóval és maximum két-három fővel végezzük el. Tapasztalatunk alapján egy ilyen fuvar, a 3 órai minimum díjunkkal megoldható. Mindig hatékonyak, rugalmasak, felkészültek vagyunk. Csak annyit kérünk, tájékoztasson a részletekről:

Költöztetés:
- időpont
- mekkora mennyiséget kell költöztetnünk: bútorok, csomagok darabszáma?
- ha teljes lakás költözik: lakás mérete, szobák száma, személyek száma
- kell-e szerelni, csomagolni, csomagolóanyagot biztosítani?
- címek, emeletek száma, lift használat
- extra tárgyak: szobor, zongora, páncélszekrény, nagy értékű kép, porcelán, stb.

Mert mindenre van mód, csak tudjunk róla előre:
Pontos tájékoztatás = pontos ár:
Tapasztalatunk alapján egy kb. 5 perces beszélgetéssel vagy egy rövid levélváltással minden tisztázható. Az információk birtokában ajánlatunk, egy teljes költséget tartalmazó ár. Ha Budapesten belül vagy vidékre költözne, azt is szívesen vállaljuk. Nincs olyan kis feladat, amelyet ne tudnánk garanciával elvégezni. Ehhez megvan a szakmai rutinunk.

Bútorszállítás
Mondja a címeket, a mennyiséget és megoldjuk a szállítást.
Fontos, hogy cégünk tevékenységi körébe tartozik még, a bútorok szállítása mellett, a lomtalanítás is, az egész ország területén. Akciónk keretében, most minden ezzel kapcsolatos szerelést úgy tudunk elvégezni, hogy azért külön költséget nem számolunk fel. Az autó amivel dolgozunk zárt, bélelt, több pléd és pokróc található rajta. Nagyon vigyázunk értékeire.
A költöztetéssel eltöltött sok év alatt, az egyik amit megtanultunk, hogy minden munkát pontosan kell elvégeznünk. A másik, hogy költözni bonyolult feladat, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ezért saját magunkkal szemben is magasak az elvárásaink. Ha szállítás előtt áll, megbízható szolgáltatással állunk rendelkezésére. Egyelőre belföldön dolgozunk, de azt tervezzük, hogy később nemzetközi fuvart is vállalunk.

Költöztetés Budapest

A lakossági költöztetéshez kapcsolódó szolgáltatások, Budapesten könnyedén elérhetők. Például, ha S.O.S. szeretne költöztetni, velünk kedvező áron, gyorsan megteheti. A költözés során, mindent eltudunk szállítani, az apróságoktól kezdve a legnagyobb bútorokig. Nagyon fontos lehet, hogy idő megtakarítással járjon a pakolás, hogy olcsó dobozt tudunk adni. Érdemes tőlünk előre, olcsón dobozokat rendelni, melyeket akár két héttel korábban házhoz viszünk Önhöz. Miért is hagyná az utolsó pillanatra? Milyen jó érzés az, ha már a költöztető megérkezése előtt, az utolsó poharakat is becsomagolta. Ha így tesz, nem lesz gondja!

Kis irodaköltöztetés:
- időpont, címek
- dolgozói létszám
- iroda alapterülete, helyiségek száma
- kell-e csomagolóanyag, csomagolás, szerelés?
- emelet, lifthasználat
- van-e irattár, raktár?
- határidő
- nagyobb bútorok
- irodaház nyitva tartása

Forduljon hozzánk bizalommal, mert egy kézben egyszerűbb és olcsóbb. Áraink versenyképesek és könnyen összehasonlíthatók, ezért tervezhetők, így nagy biztonságot jelentenek. Nálunk nem érheti meglepetés.

Ha kicsi költöztetés adódna, bízza 25 éves tapasztalattal rendelkező szolgáltatóra!