Költöztetés Budapestről vidékre

Költöztetés Budapestről vidékre

Költöztetés Budapestről vidékre, teljes körű szolgáltatással. Mit jelent ez?

Azt, hogy megoldunk mindent, amire Önnek szüksége lehet, legyen az albérlet, garzon, nagyobb lakás, családi ház, vagy villa. Elvégezzük a rakodást, a csomagolást, a bútorszerelést, biztosítjuk az összese csomagolóanyagot, akár előre kiszállítva.

Költöztetés Budapestről vidékre, többféle teherautóval

A költözés akkor lesz igazán hatékony és olcsó, ha megfelelő méretű teherautóval dolgozunk. Kamionnal vinni egy szekrénysort, nem túl profi dolog. Még ennél is rosszabb azonban, ha pakolás közben derül ki, hogy a holmi nem fér fel és nagy távolságról kellene kettőt fordulni. Ezt elkerülendő, legjobb, ha a költöztető 3.5 tonnás illetve 7.5 tonnás teherautóval is rendelkezik. Hogy mikor melyiket érdemes igénybe venni? Azt a megrendelő tájékoztatása alapján, a fuvarozónak kell eldöntenie. Ehhez megvan a szakértelmünk.

Költöztetés Budapestről vidékre, bútorszereléssel

Manapság igen elterjedtek a lapra szerelhető szekrények, gardróbok, hálógarnitúrák. Ezek legtöbbször szerelést igényelnek, szállítás esetén. Cégünk minden költöztetéshez tartozó bútorszerelést elvégez, a fel és lepakoló címen egyaránt. Tehát amit szétszedünk, mindig össze is rakjuk. Ezen kívül, a teljes körű szolgáltatás jegyében, lekötjük a mosógépet, levesszük a polcokat, karnisokat, ha kéri.

Költöztetés Budapestről vidékre, csomagolással

A bútorlapokat fóliával védjük, hogy a hosszú út alatt ne sérüljenek. Minden költöztetéshez tartozik csomagolás is, amikor dobozolni kell a könyveket, ruhákat, edényeket és minden egyéb apróságot. Ezt elvégezhetjük mi is: kisebb költöztetésnél a felpakolás közben, nagyobb mennyiségnél, előző napon. A csomagoláshoz minden szükséges kelléket biztosítunk, tehát adunk fóliát, dobozt, ragasztót. Ha egyedül szeretne csomagolni, akkor ezeket az anyagokat akár két héttel korábban is eljutatjuk Önhöz. Nem kell a padláson keresgélni, a boltban érdeklődni kartonok után!

Költöztetés vidékről Budapestre, hétvégén is

Mi szombat - vasárnap is dolgozunk, mindenféle felár nélkül. Áraink óra és km díjból állnak. Autópálya matricával rendelkezünk, ez ügyfeleinket nem terheli. Így folyamatosan vannak megrendelésink az ország minden részéből.

Költöztetés vidékről Budapestre: a pontos tájékoztatás nélkülözhetetlen

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az információ milyen fontos! Diszpécserünk rákérdez a részletekre, majd ennek alapján el tudja dönteni mekkora teherautó, mennyi rakodó és mennyi csomagoló anyag fog kelleni. Ilyenkor lényeges a bútorok darabszáma, a dobozok, zsákok mennyisége. Mindig érdeklődünk a lakás mérete, az emeletek száma és a távolság után is. Ezek együtt alapvetően határozzák meg a fuvar költségét. Kérhet helyszíni felmérést is, ez nálunk ingyenes.

Költöztetés Budapestről vidékre, akár fix áron

Nagyobb fuvar, nagyobb költség. Ez igaz, de mégsem mindegy, hogy mennyi az annyi. Ez nálunk nem zsákbamacska. Szakmai tudásunk, a szállítandó mennyiség, a távolság alapján akár fix áron is elvállaljuk költözését. Ezt az árat szerződésben rögzítjük, tehát a fuvar végén plusz költség nem jelentkezhet, ez nagy biztonságot nyújt ügyfeleink számára.

Költöztetés Budapestről vidékre, garanciával

Az általunk szállított ingóságok mennyisége, minősége, állaga nem változik, mindig arra törekszünk, hogy a bútorok sérülésmentesen érkezzenek meg rendeltetési helyükre. Az új lakást kérése szerint berendezzük, a bútorokat kipakoljuk, ingatlanát otthonná varázsoljuk. Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk.

Költöztetés Budapestről vidékre, nagy tapasztalattal

Működésünk közel 30 éve alatt, számtalanszor bejártuk már az országot. Végig költöztettük a kilencvenes éveket, amikor sokan hagyták el a fővárost, azután a kétezres éveket, amikor az agglomeráció volt a divatos. Jártunk már gyönyörű, vadregényes és eldugott helyeken. Mindig örömmel mentünk, mert szeretjük a vidéket!

Ha tényleg olcsó költöztetést szeretne, Budapestről vidékre vagy vidékről Budapestre, bízza a munkát, a 30 éves tapasztalattal rendelkező Bauer-Teherre!