Költöztetés, bútorszerelés Székesfehérváron

Költöztetés Székesfehérváron is

Költöztetés Székesfehérvár egész területén!

Teljes körű, komplett munkavégzés, maximális szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy a bútorszállításon túl, kérésére elvégezzük a bútorszerelést, a csomagolást és biztosítjuk a szükséges csomagolóanyagokat. Ránk mindig számíthat, folyamatosan dolgozunk, még a hétvégén is, felár nélkül.

Költöztetés Székesfehérvár, garzontól a családi házig

Vállaljuk a kisebb lakások, albérletek szállításán túl, nagyobb házak, irodák, cégek, minden ingóságának szakszerű fuvarozását, rakodással. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek.

Költöztetés bútorszerelés Székesfehérvár környékén

Minden költözéshez tartozik több-kevesebb bútorszerelés. Mi szétszereljük a franciaágyat, a gardróbszekrényt, a könyvespolcot, leszedjük a csillárt. Az új lakásban, természetesen összerakunk minden bútort, ha kell, a falhoz is tudjuk rögzíteni azokat. Ez nagy segítség ügyfeleink számára, mert manapság igen elterjedtek a lapra szerelhető bútorok, amelyeket egészben szállítani nem mindig lehet. Csak felkészült költöztető céggel érdemes az ilyen munkát elvégeztetni, hogy ne legyen sérülés, károkozás a vége.

Költöztetés csomagolással már Székesfehérváron is.

Nem túlzás azt mondani, hogy nincsen költöztetés csomagolás nélkül. Csak az a kérdés, hogy a dobozolást, előkészítést, ki végzi el? Nyugodtan ránk bízhatja lakásának teljes vagy részleges csomagolását. Mi dobozba rakjuk a könyveket, az edényeket, a cipőket, állított ruhás dobozba tesszük az öltönyöket, kosztümöket. Zsugorfóliával vonjuk be a matracot, a francia ágy betétjét, hogy a szállítás alatt ne piszkolódjon. Légbuborékos fóliába tesszük továbbá a festményeket, képeket. Leszedjük a függönyt, a karnist.

Ha önállóan dobozol

Ha egyedül végzi az előkészületeket, kérjük, kezdje időben, célszerű szobáról szobára haladni. Először a ritkán használt tárgyakat érdemes elpakolni. Selejtezzen, ez fontos, mert a költözés kiváló alkalom arra, hogy megszabaduljon néhány felesleges dologtól. A lomtalanítást is vállaljuk. A csomagoláshoz, minden szükséges anyagot biztosítunk. Pontosan tudjuk, hogy a dobozt, a fóliát, a ragasztót legjobb előre megkapni, ezért mi ezeket akár két héttel korábban kiszállítjuk az Ön címére. A csomagoló anyag ára, tartalmazza a kiszállítás költségét. A fuvar végén a kartonokat visszaadni nem kell, tehát nincs arra kényszerítve, hogy gyorsan a szoba közepére rakjon mindent.

Költöztetés Székesfehérváron, pontos tájékoztatással

Lényegesek a részletek. Kérjük, ismertesse velünk lakása méretét, az emeletek számát, a bútorok, csomagok mennyiségét. Előre egyeztessük az időpontot is. Fontos, kell-e szerelni, csomagolni? Felkészültünk mindenre, csak tudjunk róla időben. Tájékoztatása alapján, kiválasztjuk a megfelelő méretű teherautót és az optimális létszámú brigádot. Így lesz a szállítás időben gyors, árban olcsóbb. Ajánlatunk mindig konkrét, átlátható, rejtett költséget nem tartalmaz, ezért könnyen kalkulálható, ez nagy biztonságot jelent ügyfeleink számára.

Székesfehérváron költöztetésben otthon vagyunk

Szerethető ez a város, dicsőséges a múltja, perspektívikus a jövője. Alba Regia a királyok városa, másik ragadvány neve a templomok városa. Modern iparának alapjait, az 1930-as években vetették meg. Legendás gyárai a Videoton, az Ikarus, a Köfém voltak. A rendszerváltást követő átalakulás, sok magyar településnek okozott pillanatnyi gazdasági problémát. Székesfehérváron már 90-es évek elején megjelentek a multinacionális vállalatok, ipari parkok. Lassacskán Magyarország és Közép-Európa egyik legfejlettebb ipari központja lett a „magyar Szilícium – völgy˝. Itt a modern nagyvárosi élet minden kelléke adott, munkahely, lakhatás, kultúra, kikapcsolódás, sport, tanulási lehetőségek. Még az átutazó (bútorszállító) is otthon érzi magát.

Költöztetés Székesfehérvár, ha minket választ, Önre egy kellemes élmény vár!