Költöztetés összepakolással

Költöztetés összepakolással

Keressen minket és megoldódik minden költöztetéssel-összepakolással kapcsolatos problémája. Ha menni kell, hát menni kell, de nem mindegy, hogy kivel. Válasszon olyan szakembereket, akik megfelelő minőségben tudják elvégezni, ezt a nem túl egyszerű feladatot. A Bauer – Teher tudása, tapasztalata, rendelkezésére áll. Felkészültünk arra, hogy lakását, irodáját részlegesen vagy teljes mértékben összepakoljuk, ha költözni szeretne. Minél inkább több a holmi, annál inkább érdemes egy céget bevonni. Mivel nincsen költöztetés előkészítés nélkül, valójában két megoldás kínálkozik:
- igénybe veszi teljes vagy részleges szolgáltatásainkat.
- önállóan dobozol.

Költöztetés összepakolással, velünk

Ha ott áll a lakás közepén és azt érzi: fogalma sincs, hogyan kezdjen bele, egyáltalán honnan lesz ehhez ereje? Milyen sziszifuszi munka ez? Na, akkor hívjon fel minket a 061/281-1881 –es vagy a 0630/944-3717 – es telefonszámon. Mi majd megnyugtatjuk: nálunk mindenre van mód. Adhatunk csomagolóanyagot, csomagolhatunk részben vagy kompletten, szétszerelhetjük a bútorokat, leszedhetjük a csillárt, leköthetjük a mosógépet. Jó-jó, de mennyibe fog ez kerülni? – kérdezheti joggal. Eláruljuk, kevesebbe, mint gondolná, mert a folyamatos megrendelések okán magas minőséget kínálhatunk, alacsony áron! A döntést viszont Önnek kell meghoznia.

Döntések:
1.) - Teljes körű szolgáltatást kérek:
Ebben az esetben, akár karosszékből nézheti az összepakolást, bútorszerelést, mert munkatársaink a költözéshez kapcsolódó összes feladatot elvégzik. Ez konkrétan úgy történik, hogy a lakást teljesen előkészítjük a szállításra: tehát dobozokba pakoljuk a könyveket, ruhákat, konyhai eszközöket, elvégezzük a szereléseket. Természetesen új lakását kérése szerint berendezzük, a bútorokat és a csomagokat a helyükre rakjuk. Lakását otthonná varázsoljuk!

2.) - Csak részleges összepakolást kérek, a többit megoldom magam:
Itt az a lényeg, hogy a munkák egy részét a megrendelő, a másik részét ( irányítás mellett ), mi végezzük el. Érdemes ránk bízni, a nagy mennyiségű könyv, a konyha csomagolását, a lapra szerelhető bútorok szétszedését, a lámpák karnisok leszerelését, a mosógép lekötését, a képek fóliázását. Ha kéri a teherautó megrakása akár közösen is történhet: mi visszük a nagyobb nehezebb tárgyakat, Ön a könnyebb, személyes dolgokat, esetleg a liftet kezeli, amíg mi lépcsőzünk.

3.) - Összepakolás önállóan
Legyen motivált:
örüljön annak, hogy új helyre költözik, élete új szakaszba lép, közelebb kerül céljaihoz. Ha megvan az elhatározás, a lendület, kezdődhet a munka.

Tanácsok:
- kezdje időben, kezdje azokkal a dolgokkal, amelyek nincsenek napi használatban
- haladjon szobáról szobára
- a törékeny és különlegesen fontos dolgokat tartalmazó dobozokat jelölje meg feltűnően
- aranyat, készpénzt, értékpapírt tartsa magánál, ne csomagolja el, ezek szállítása nem lehet a költöztető feladata
- a bútorok szerelésénél a csavarokat, apró alkatrészeket rakja külön, mert ezeket sűrűn kell keresgélni
- bátran selejtezzen

Dobozok beszerzése:
Közértből, munkahelyről, barátoktól, tőlünk.

Olcsó és hasznos:
Könyveknek, ( ha nincs más ): műanyag táska, szatyor, sporttáska, spárgával átkötni. Műanyagzsák, ( sittes ): ruhák, cipők, ágynemű, gyermekjátékok stb.

Mi ellen védje dolgait, avagy a sérülés mentes összepakolás titka
- Törés: az étkészletet, tányérokat, poharakat, porcelánokat csomagolja be többszörösen, mert ez megvédi a tárgyakat az összeütődés okozta sérülésektől. Hihetetlen, de nagyon jól használható az egyszerű újságpapír, papírtörlő.
- Karcolódás: bútorokat, üvegeket, tükröt, televíziót a karcolódás ellen kell védeni. Legjobb a légbuborékos fólia, de ha nem szeretne rákölteni, jó a pokróc, paplan, a széttépet kartondoboz lapja is.
- Beszakadás: elsősorban a képek, festmények vannak kitéve ilyen veszélynek, itt szintén a fólia és a kartonpapír használható kiválóan.
- Elvesztés: a dobozokat mindig erősen ragassza le, esetleg írja rá, mit tartalmaz, célszerű a számozás is.

Ha végeztünk az összepakolással, lakásának tárgyait dédelgetve költöztetjük. Kis lakás kis gond, nagy lakás nagy gond, de nem nekünk! Nálunk probléma nincs, csak feladat, megtisztelő feladat!