koltoztetes osszepakolassal

Keressen minket és megoldódik minden költöztetéssel-összepakolással kapcsolatos problémája.

Ha menni kell, hát menni kell, de nem mindegy, hogy kivel. Válasszon olyan szakembereket, akik megfelelő minőségben tudják elvégezni, ezt a nem túl egyszerű feladatot. A Bauer – Teher tudása, tapasztalata, rendelkezésére áll. Felkészültünk arra, hogy lakását, irodáját részlegesen vagy teljes mértékben összepakoljuk, ha költözni szeretne. Minél inkább több a holmi, annál inkább érdemes egy céget bevonni. Mivel nincsen költöztetés előkészítés nélkül, valójában két megoldás kínálkozik:
– igénybe veszi teljes vagy részleges szolgáltatásainkat.
– önállóan dobozol.

Költöztetés összepakolással, velünk

Ha ott áll a lakás közepén és azt érzi: fogalma sincs, hogyan kezdjen bele, egyáltalán honnan lesz ehhez ereje? Milyen sziszifuszi munka ez? Na, akkor hívjon fel minket a 061/281-1881 –es vagy a 0630/944-3717 – es telefonszámon. Mi majd megnyugtatjuk: nálunk mindenre van mód. Adhatunk csomagolóanyagot, csomagolhatunk részben vagy kompletten, szétszerelhetjük a bútorokat, leszedhetjük a csillárt, leköthetjük a mosógépet. Jó-jó, de mennyibe fog ez kerülni? – kérdezheti joggal. Eláruljuk, kevesebbe, mint gondolná, mert a folyamatos megrendelések okán magas minőséget kínálhatunk, alacsony áron! A döntést viszont Önnek kell meghoznia.

Döntések:
1.) – Teljes körű szolgáltatást kérek:
Ebben az esetben, akár karosszékből nézheti az összepakolást, bútorszerelést, mert munkatársaink a költözéshez kapcsolódó összes feladatot elvégzik. Ez konkrétan úgy történik, hogy a lakást teljesen előkészítjük a szállításra: tehát dobozokba pakoljuk a könyveket, ruhákat, konyhai eszközöket, elvégezzük a szereléseket. Természetesen új lakását kérése szerint berendezzük, a bútorokat és a csomagokat a helyükre rakjuk. Lakását otthonná varázsoljuk!

2.) – Csak részleges összepakolást kérek, a többit megoldom magam:
Itt az a lényeg, hogy a munkák egy részét a megrendelő, a másik részét ( irányítás mellett ), mi végezzük el. Érdemes ránk bízni, a nagy mennyiségű könyv, a konyha csomagolását, a lapra szerelhető bútorok szétszedését, a lámpák karnisok leszerelését, a mosógép lekötését, a képek fóliázását. Ha kéri a teherautó megrakása akár közösen is történhet: mi visszük a nagyobb nehezebb tárgyakat, Ön a könnyebb, személyes dolgokat, esetleg a liftet kezeli, amíg mi lépcsőzünk.

3.) – Összepakolás önállóan
Legyen motivált:
örüljön annak, hogy új helyre költözik, élete új szakaszba lép, közelebb kerül céljaihoz. Ha megvan az elhatározás, a lendület, kezdődhet a munka.

Tanácsok:
– kezdje időben, kezdje azokkal a dolgokkal, amelyek nincsenek napi használatban
– haladjon szobáról szobára
– a törékeny és különlegesen fontos dolgokat tartalmazó dobozokat jelölje meg feltűnően
– aranyat, készpénzt, értékpapírt tartsa magánál, ne csomagolja el, ezek szállítása nem lehet a költöztető feladata
– a bútorok szerelésénél a csavarokat, apró alkatrészeket rakja külön, mert ezeket sűrűn kell keresgélni
– bátran selejtezzen

Dobozok beszerzése:
Közértből, munkahelyről, barátoktól, tőlünk.

Olcsó és hasznos:
Könyveknek, ( ha nincs más ): műanyag táska, szatyor, sporttáska, spárgával átkötni. Műanyagzsák, ( sittes ): ruhák, cipők, ágynemű, gyermekjátékok stb.

Mi ellen védje dolgait, avagy a sérülés mentes összepakolás titka
– Törés: az étkészletet, tányérokat, poharakat, porcelánokat csomagolja be többszörösen, mert ez megvédi a tárgyakat az összeütődés okozta sérülésektől. Hihetetlen, de nagyon jól használható az egyszerű újságpapír, papírtörlő.
– Karcolódás: bútorokat, üvegeket, tükröt, televíziót a karcolódás ellen kell védeni. Legjobb a légbuborékos fólia, de ha nem szeretne rákölteni, jó a pokróc, paplan, a széttépet kartondoboz lapja is.
– Beszakadás: elsősorban a képek, festmények vannak kitéve ilyen veszélynek, itt szintén a fólia és a kartonpapír használható kiválóan.
– Elvesztés: a dobozokat mindig erősen ragassza le, esetleg írja rá, mit tartalmaz, célszerű a számozás is.

Ha végeztünk az összepakolással, lakásának tárgyait dédelgetve költöztetjük. Kis lakás kis gond, nagy lakás nagy gond, de nem nekünk! Nálunk probléma nincs, csak feladat, megtisztelő feladat!

Call Now Button