Költöztetés dobozolással

Költöztetés dobozolással

Keressen minket és megoldódik minden költöztetéssel-dobozolással kapcsolatos problémája. Ha menni kell, hát menni kell, de nem mindegy, hogy kivel. Válasszon olyan szakembereket, akik megfelelő minőségben tudják elvégezni, ezt a nem túl egyszerű feladatot. A Bauer – költöztetés tudása, tapasztalata, rendelkezésére áll. Felkészültünk arra, hogy lakását, irodáját részlegesen vagy teljes mértékben bedobozoljuk, ha költözni szeretne. Minél inkább több a holmi, annál inkább érdemes egy céget bevonni. Mivel nincsen költöztetés csomagolás nélkül, valójában két megoldás kínálkozik:
- igénybe veszi teljes vagy részleges szolgáltatásainkat.
- önállóan dobozol.

Csomagolás velünk

Ha ott áll a lakás közepén és azt érzi: fogalma sincs, hogyan kezdjen bele, egyáltalán honnan lesznek dobozai? Milyen sziszifuszi munka ez? Na, akkor hívjon fel minket a 061/2811881 –es vagy a 0630/9443717 – es telefonszámon. Mi majd megnyugtatjuk: nálunk mindenre van mód. Adhatunk csomagolóanyagot, csomagolhatunk részlegesen vagy kompletten, szét és összeszerelhetjük a bútorokat, leszedhetjük a csillárt, leköthetjük a mosógépet. Jó-jó, de mennyibe fog ez kerülni? – kérdezheti joggal. Eláruljuk, kevesebbe, mint gondolná, mert a folyamatos megrendelések okán magas minőséget kínálhatunk, alacsony áron! A döntést viszont Önnek kell meghoznia.

Döntések:
1.) - Csak csomagolóanyagot kérek, de minél hamarabb:
Igen, akár költöztetés előtt két héttel is kiszállítják munkatársaink, hogy legyen ideje a munkára. Biztosítunk kartont, fóliát, ragasztót. Nem kell a közértben kéregetni, a csomagolóanyag házhoz jön! A kiszállítás díjtalan!
2.) - Csak részleges dobozolást kérek, a többit megoldom magam:
Itt az a lényeg, hogy az előkészítési munkák egy részét a megrendelő, a másik részét ( irányítás mellett ) mi végezzük el. Érdemes ránk bízni, a nagy mennyiségű könyv, a konyha teljes csomagolását, a lapra szerelhető bútorok szétszedését, a lámpák karnisok leszerelését, a mosógép lekötését, a képek fóliázását.
3.) - Teljes körű dobozolást, előkészítést kérek:
Ebben az esetben akár karosszékből nézheti a csomagolást, bútorszerelést, mert munkatársaink a költözéshez kapcsolódó összes feladatot elvégzik. Ez konkrétan úgy történik, hogy a költöztetést megelőző napon megérkezünk a dobozokkal és a szerszámokkal, lakását teljes mértékben előkészítjük a szállításra, csak annyi marad, ami a költöztetés előtti utolsó nap kényelmes eltöltéséhez kell.

Dobozaink mérete, ára:
könyves doboz: 40 x 40 x 40 cm, 300 Ft/db. ( kb. 30 könyv fér bele )
költöztető doboz: 40 x 50 x 60 cm, 300 Ft/db. ( edény, ruha, irat, stb. )
akasztós ruhás doboz: 1000 Ft/db. ( vállfán szállítható benne: öltöny, kosztüm, kb. 10 db. )
zsugor fólia: 50cm x 100m, 3000 Ft/tekercs ( főleg a portól szennyeződéstől véd pl: ágymatrac )
légbuborékos fólia: 5000 Ft/tekercs, 50cm x 100m ( az igazán kényes tárgyak csomagolására: étkészlet, porcelán, festmény, üveges szekrény )
ragasztó: 400 Ft/db.

Dobozolás önállóan
Legyen motivált:
örüljön annak, hogy új helyre költözik, élete új szakaszba lép, közelebb kerül céljaihoz. Ha megvan az elhatározás, a lendület, kezdődhet a munka.

Tanácsok a dobozoláshoz:
4.) kezdje időben, kezdje azokkal a dolgokkal, amelyek nincsenek napi használatban
5.) haladjon szobáról szobára
6.) a törékeny és különlegesen fontos dolgokat tartalmazó dobozokat jelölje meg feltűnően
7.) aranyat, készpénzt, értékpapírt tartsa magánál, ne csomagolja el, ezek szállítása nem lehet a költöztető feladata
8.) a bútorok szerelésénél a csavarokat, apró alkatrészeket rakja külön, mert ezeket sűrűn kell keresgélni
9.) bátran selejtezzen

Dobozok beszerzése:
Közértből, munkahelyről, barátoktól.

Olcsó és hasznos:
Könyveknek ( ha nincs más ): műanyag táska, szatyor, sporttáska, spárgával átkötni. Műanyagzsák ( sittes ): ruhák, cipők, ágynemű, gyermekjátékok stb.

Mi ellen védje dolgait?
10.) Törés: az étkészletet, tányérokat, poharakat, porcelánokat csomagolja be többszörösen, mert ez megvédi a tárgyakat az összeütődés okozta sérülésektől. Hihetetlen, de nagyon jól használható az egyszerű újságpapír, papírtörlő.
11.) Karcolódás: bútorokat, üvegeket, tükröt, televíziót a karcolódás ellen kell védeni. Legjobb a légbuborékos fólia, de ha nem szeretne rákölteni, jó a pokróc, paplan, a széttépet kartondoboz lapja is.
12.) Beszakadás: elsősorban a képek, festmények vannak kitéve ilyen veszélynek, itt szintén a fólia és a kartonpapír használható kiválóan.
13.) Elvesztés: a dobozokat mindig erősen ragassza le, esetleg írja rá, mit tartalmaz, célszerű a számozás is.

Akárki is dobozolta, lakásának tárgyait dédelgetve költöztetjük. Kis lakás kis gond, nagy lakás nagy gond, de nem nekünk! Nálunk probléma nincs, csak feladat, megtisztelő feladat!