Költöztetés jó szaki

Költöztetés jó szaki

A jó költöztetés, jó szakival történik. Igaz, nem könnyű feladat a megfelelő szakember kiválasztása. Ha nincs egy régi kapcsolat, ha a barátok közül senki nem tud ajánlani egyet, akkor marad a böngésző.

Jó szaki a költöztetéshez, különböző adatbázisokból
Ebben első ránézésre az lehet a vonzó, ahogyan hirdetik is magukat, két perc alatt 200-300 költöztetőtől kaphat árajánlatot. Minél nagyobb ez a szám, annál menőbb egy ilyen portál. Látszatra! Valójában mit lehet kezdeni ennyi ajánlkozóval? Ezeknek mind el kellene magyarázni az Ön költöztetésének fontos részleteit. E helyet valahonnan a távolból, jön egy sablon levél. A tízedik olvasása után már nem is tudja az ember, mint is írt az előző szállító. Sőt, a „jó szaki˝ sem tudja már, kinek mit küldött.

Jó szaki az ár alapján: a legolcsóbb mindent visz
Mivel nehéz kezelni ennyi ajánlatot, könnyen megszületik a döntés: mind egyforma ez, kiválasztom a legolcsóbbat! Na, ez lehet a totális zsákutca kezdete! Majd megjelenik valaki, meg nem is, ismeri a részleteket, meg nem is, csinál is valamit, meg nem is, Ön el is költözik, meg nem is. Tudja, mint a mesében. A közepes árfekvésben már megbízhat, attól lejjebb egyre nő a rizikó. Nem jó az, ha az olcsóság egy cég legnagyobb erénye!

Ha tényleg kell egy jó szaki a költöztetéshez
Válasszon olyan céget, amely nem a reklámban, hanem a munkában az első. Mert nem 200-300, hanem 2-3 igazi, felelősség teljes szakember ajánlatára van szüksége, akik közül majd kiválasztja azt az egyet, akire ingóságait szívesen rábízza.
Miről ismerszik meg a jó szaki
- önálló arculata van
- cégszerűen működik (pontos cím, elérhetőség, nem csak egy telefonszám)
- vállalja a költségeit
- fő tevékenység legyen a költöztetés
- komplett szolgáltatás (bútorszerelés, csomagolás)
- több teherautó, több rakodó
Sokat elárul majd, ahogy érdeklődését kezelik: udvariasan, rugalmasan, pontosan, a feladat részletei után érdeklődve (ebből már érződik, hogy jól akarja megoldani a költöztetést) vagy csak a pénz kivétel a cél (majd túl leszünk rajta valahogy). Ezt elkerülendő, tegye fel kérdéseit, érintve minden részletet. Egy becsületes költöztető, ha tényleg jó szaki, tájékoztatni fogja Önt a lehetőségekről, a költségekről és mindenről, nem csak szóban, hanem akár írásban is.

Mert nincsen szeplőtelen költöztető
Lehetnek az utólagos értékelések egy listában bármilyen magasak, olyan költöztető nincs, aki még nem hibázott. Főleg 20-30 év alatt (kivéve azokat, akik összesen 20-30 szállítást végeztek el)! Tehát csak az a kérdés, ha jön a probléma, helyt áll-e a vállalkozás? Ezért fontos, hogy egy konkrét céggel kerüljön kapcsolatba, amely konkrét személyhez, névhez, helyhez köthető! Mert a jó költöztető nem a semmiből érkezik, és nem semmibe tűnik el (ha gond van)! Ha így keres költöztetőt, akkor azoknak a barátainak, ismerőseinek, akik korábban nem tudtak segíteni Önnek, most már ajánlhat egy jó szakit, ha költöztetésről van szó.