Költöztetés mennyibe kerül

Költöztetés mennyibe kerül

Mindenki szeretné tudni, hogy a költöztetés mennyibe kerül?
kb. ennyibe:

1 szobás lakás (25-30 nm) = 30.000 Ft, csomagolva, dobozokkal = 45.000 Ft
2 szobás lakás (50-60 nm) = 50.000 Ft, csomagolva, dobozokkal = 65.000 Ft
3 szobás lakás (70-80 nm) = 70.000 Ft, csomagolva, dobozokkal = 95.000 Ft
Az összegek tájékoztató jellegűek, mert nagymértékben függenek attól, hogy mennyi bútort és csomagot kell elszállítani. Példákban a legalább átlagosan berendezett lakások költségeit jelöltük, ahol a költöztetőnek tényleg van dolga. ( Néha előfordul, hogy valaki szépen részletezi a lakása méreteit, azután kiderül, hogy csak egy szekrénysort szeretne elvitetni. ) Az árak 25 év tapasztalatán alapulnak, lehetnek eltérések, de a fenti összegek fele vagy duplája mindenképpen legyen gyanús.

Azt, hogy egy költöztetés mennyibe kerül, alapvetően a mennyiség, a távolság és az emeletek száma határozza meg elsősorban. A plusz szolgáltatás, legtöbbször plusz költséget jelent. A Bauer – Teher kedvezménye, hogy a bútorszerelést, a csomagolást, külön díjak nélkül, az óradíjban végzi el.

Sokat tehet a megrendelő:
Fontos, hogy megfelelően mérje fel a szállítandó mennyiséget és erről pontosan tájékoztassa a költöztetőt. Ha úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a dolgokat, érdemes szobáról-szobára haladva mindent aprólékosan előkészíteni. Ezzel pénzt takaríthat meg, hiszen a szállítónak csak az igazi klasszikus „fogd és vidd˝ költöztetői feladat marad.

Komplett szolgáltatás:
Olyan cégre érdemes bízni ingóságait, amely megfelelően szakképzett. Ez azt jelenti, hogy tud csomagolni, bútort szerelni, biztosít dobozokat, fóliát, van sok munkája. A Bauer - Teher elve,a közepes áron történő maximális szolgáltatás. Mindenki tudja, hogy „olcsó húsnak híg a leve˝, bár kétségtelenül nagyon csábító az olcsó ár. A feleslegesen nagy haszonkulcs nem vonzó annak, akinek meg kell fizetni. Ezért csak annyit fizessen, ami az Ön javát szolgálja, de annyit érdemes fizetni, mert elkerülhet kellemetlen helyzeteket. Ne feledje, költöztetés közben az ember eléggé kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet, ha nem jól választott.

Költöztetés mennyibe kerül:
Mindig kiderül, a végén mindig kiderül! Esetleg némi bosszúság és veszteség kíséretében, de az ár úgyis kiderül. Jobb, ha előre tisztázza a költségeket.

Bauer – Teher 25 éve élen a költöztetésben!