Költöztetés Vecsés

Költöztetés Vecsés

Költöztetés-bútorszállítás megbízásaink nagy része Vecsésről származik. Ebben szerepe lehet kedvező és olcsó árainknak is. Egy-egy teherautónk költöztetéssel kapcsolatban, szinte folyamatosan a környékén tartózkodik. Vecsés kiemelt jelentőségű a Bauer–Teher számára. Sokszor nemcsak a költöztetés fel- vagy lepakoló címe, hanem mindkettő Vecsésen található. Tapasztalatunk szerint a vecsési lakosok legtöbbször Vecsésen belül költöznek másik ingatlanba, de nagy a költöztetési igény Budapestről is. Vállalkozásunk ehhez szakértő segítséget nyújt, hiszen 25 éve költöztetéssel foglalkozunk.

Szolgáltatásaink:
Vállaljuk: lakások, házak, irodák teljes vagy részleges költöztetését, csomagolással is. Szükség esetén becsomagoljuk a ruhákat, könyveket, konyhai eszközöket, festményeket, számítógépet és mindent, amire igény van. A bútorokat fóliával védjük. A csomagoláshoz a csomagolóanyagot biztosítjuk. Önálló csomagolás esetén is rendelhető tőlünk csomagolóanyag, amelyet a költözést megelőzően akár két héttel előbb kiszállítunk. Elvégezzük a költözéshez kapcsolódó szereléseket: szekrény, franciaágy, könyvespolc szétszedése és összerakása. Ki- és bekötjük a mosógépet, leszereljük a csillárt, a karnist. Az új ingatlant kérése szerint berendezzük, a bútorokat a helyükre pakoljuk.

Helyzeti előnyeink:
- közelség, jó ár
- szinte azonnal tudunk, ingyenes helyszíni felmérést végezni
- nap, mint nap itt dolgozunk, megtalálhat minket
- a csomagolóanyagot (dobozt, fóliát, ragasztót) előre kiszállítjuk, a költöztetés előtt akár két héttel is, a vecsési lakosok számára

Szakmánk a költöztetés:

Költözne? = Megoldjuk!
Ár? = Nagyon kedvező!
Teherautó? = Biztosítjuk!
Rakodás? = Hány főt kér!
Dobozok? = Könyves, iratos, ruhás-akasztós!
Szerelés? = Szét és összeszerelünk minden bútort!
Csomagolás? = Részleges vagy teljes!
Hétvégén? = Igen, felár nélkül!
Tapasztalat? = 27 év!
Garancia? = Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk!

Város születik:
Vecsés 2001. július 1-én városi rangot kapott. Lakossága mára mintegy 21.000 főre emelkedett. Történhetett ez azért is, mert egyre vonzóbb lett az ingatlant keresők számára. A főváros közelsége, a jó közlekedés, a fejlődő infrastruktúra mind növelte a város népszerűségét. Elsősorban fiatal családok költöztek ide, ők jellemzően már nem a mezőgazdaságban, hanem Budapesten vagy helyben, különböző termelő és szolgáltató cégeknél találhattak munkát. Ilyen például a helyi bevásárlóközpont, vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, valamelyik közeli raktárbázis.

Vecsés közlekedése:
Költöztetőként tudjuk, hogy jó minőségű, új állapotú, széles közúthálózattal büszkélkedhet a város. Meghatározó az M0-ás, a 4-es főút közelsége, a Budapestre vezető gyorsforgalmi úton pedig, pár perc alatt a főváros szívébe érkezhet az autós.

Vecsés óvodái, iskolái:
A várost járva azt tapasztaltuk, hogy szép számmal találhatók oktatási és nevelő intézmények. Bőven van választási lehetősége a szülőknek, akár a nyelvi, zenei vagy a hitbéli nevelést tartják elsődlegesnek.
Óvodák:
- Bálint Ágnes Óvoda
- Falusi Nemzetiségi Óvoda
- Vecsési Mosolyország Óvoda
- Czövek Olivér Református Óvoda
Iskolák:
- Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola
- Vecsési Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Szabadidő, kultúra:
Egy város többek között attól is nevezhető városnak, hogy „lehet mit csinálni˝. Vecsésen lehet. A nagyobb szabadtéri rendezvények igen népszerűek, a helyieken kívül az ország minden pontjáról érkeznek kikapcsolódni, kulturálódni vágyó emberek. Egész évben nyitva van a város kulturális életének centruma: a Bálint Ágnes Kulturális Központ

Eseménynaptár:
- Vecsési Búcsú (minden év szeptemberében, Mária-nap után)
- Káposztafeszt (évente szeptemberben)
- Szüreti Bál (október első szombatján)
- Tavaszi Fesztivál (minden év áprilisában, egy hétig tart, a különböző helyszíneken kiállításokat, színházi előadásokat, irodalmi esteket szerveznek az érdeklődők számára)

Költözzön Vecsésre: családi ház, lakótelep, lakópark
A város alapvetően családi házas övezet még ma is. Azonban már vagy 30 évvel ezelőtt megépült az első lakótelep a „felső telep˝ városrészen, amelyet még az OTP építetett. Sok családot költöztettünk ide. Ezek a lakások jó minőségűnek számítanak még ma is, jóval meghaladják egy átlagos lakótelep színvonalát. Mostanában már a lakóparkok a legdivatosabbak a fiatal családok körében. Ilyen a Csizmadia-, Kispatak-, Katica-, Újvilág-lakópark.

Vecsés óvodát, iskolát biztosít a fiataloknak, munkát a dolgozni akaróknak, békés környezetet az idősebbeknek. Vecsés változik, egyre modernebb és egyre tovább fejlődik, de az érzés ugyanaz, ide tartozni jó és mi idetartozunk. A Bauer-Teher folyamatosan kínálja teljes körű költöztetési szolgáltatásait, az itt élők számára.
Vecsésen, élen a költöztetésben!