Országon belüli költöztetés

Országon belüli költöztetés

ORSZÁGON BELÜLI KÖLTÖZTETÉS, TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSSAL

A költözködés mindig nagy falat, akármekkora ingatlan kipakolásáról is legyen szó. Ezért is fontos, hogy tervezzünk! Velünk annyival kevesebb a dolga, hogy tapasztalt költöztető cégként megvan a kellő rutin és profizmus, mellyel nem csak időt spórolhat a költöztetéssel, de megbízható szolgáltatások keretein belül érheti el mindezt!
Garanciával csomagolunk, szerelünk, ha kell, biztosítjuk az összes dobozt, fóliát, ragasztót. Abban az esetben, ha inkább önállóan pakolna, a csomagolóanyagot korábban, akár a költözés előtt két héttel is címre szállítjuk. Csak annyit kérünk, pontosan tájékoztasson a következőkről:

Lakásköltöztetés:

- időpont
- mekkora mennyiséget kell költöztetnünk: bútorok, csomagok darabszáma?
- ha teljes lakás költözik: lakás mérete, szobák száma, személyek száma
- kell-e szerelni, csomagolni, csomagolóanyagot biztosítani?
- címek, emeletek száma, lift használat
- extra tárgyak: szobor, zongora, páncélszekrény, nagy értékű kép, porcelán, stb.

Nálunk mindenre van mód az ország egész területén!

Miért fontosak a fenti információk? Mert minél több körülménnyel vagyunk tisztában, annál jobban lehet tervezni. A tervezéssel pedig nem kevés időt és energiát lehet megspórolni annak érdekében, hogy gördülékenyen bonyolíthassuk le a költöztetést.

PONTOS TÁJÉKOZTATÁS = PONTOS ÁR:

Tapasztalatunk alapján egy kb. 5 perces beszélgetéssel vagy egy rövid levélváltással minden tisztázható. Az információk birtokában, ajánlatunk egy teljes költséget tartalmazó ár. Ha költöztetés országon belül, Budapestre vagy vidékre történne, nálunk a jó árak akkor is garantáltak. Nincs olyan nagy és bonyolult feladat, amelyet munkatársaink ne tudnánk szakszerűen elvégezni. Ehhez megvan a szakmai rutinunk, ugyanis 1990-ben alakultunk.
Tehát amivel a költöztetés során rendelkezésére tudunk állni az nem csak a szükséges hozzáértés, hanem az, hogy kellő tapasztalattal biztosítjuk a költözést Önnek!
Amire szükség lesz az Ön részéről ehhez az, hogy válaszolja meg a fenti, legfontosabb kérdéseket számunkra:

1. Mikor lenne szüksége a költöztető cég szolgálataira?
Talán sosincs ideális idő költözni, hiszen nem könnyű mindent összeegyeztetni. De nem kell, hogy nehéz legyen a dolog, legalábbis annál, amennyire feltétlenül szükség van, mert cégünk az ügyfél számára rugalmas megoldásokat igyekszik kínálni. Amint egyeztetni tudjuk a megfelelő időpontot, már egy lépéssel előrébb vagyunk. Ez lehet hétvégi nap is attól függően, hogy Önnek melyik nap lesz majd a legalkalmasabb.

2. Teljes vagy részleges szolgáltatást szeretne igénybe venni?
Ezen a ponton a bútorokat, csomagokat mérjük fel, illetve azok mennyiségét. Amennyiben bútorai egy részének szállítására van szüksége, nekünk ezzel a mennyiséggel kell számolnunk. Ezt érdemes már ilyenkor, az elején tisztázni annak érdekében, hogy pontosabb árajánlatot tudjunk adni. Részleges költöztetéshez is elérhető a tehertaxi szolgáltatás, ami szintén kedvező árakon áll rendelkezésre.

3. Teljes költöztetésre tart igényt velünk?
Hogyha azt szeretné, hogy a költöztetők minden bútort és holmit elszállítsanak az ingatlanból, akkor a költöztetés előtt minden esetben szó kell essen arról, hogy a ház vagy lakás milyen mértékű bútorzattal rendelkezik. Mindig nagyon fontos ilyenkor kitérni arra, hogy mekkora az ingatlan mérete, ahonnan költözik, mivel sok bútorhoz nagyobb mértékű személyzetre lesz szükség. Hogy időt spóroljunk és lehetőleg gyorsan menjen végbe otthona költöztetése, a munkát előzetes felmérés mellett végezzük. Nem csak az számít, hogy milyen mértékű bútorzatot kell szállítani, hanem például vannak-e különösen nehéz vagy sérülékeny elemek, mit szeretne minél nagyobb biztonságban tudni? Az évek rutinja felkészítette a céget és alkalmazottait az esetleges nagyértékű, törékeny holmik szállítására.

4. Hogyan tudja megoldani a csomagolást, bútorok szétszerelését?
Néhány bútort lehetőség szerint érdemes szétszerelni a költözéshez, így azok szállítása során helyet szabadíthatunk fel. Melyek azok a bútorok, amik legyenek szétszedve? A legtöbb esetben biztos, hogy a nagyméretű gardróbszekrényt, franciaágyat szét kell szerelni. Ennek a legfőbb oka pedig az, hogy nehezek és másképp nem lenne megoldható a cipelésük, mivel sajnos túl nagy mozgástér nincs a legtöbb ingatlanban. A kisebb bútorokat azért sem kell szétkapni, mert könnyen mozdítható darabok. Az össze- és szétszerelésben szintén segítünk, persze csak ha igényt tart rá. A csomagolóanyagot szükség szerint mind biztosítjuk.

5. Hol és hányadik emeleten lakik, van-e lift?
Kollégáinkkal profi módon dolgozunk, jó pár éve szakterületünk a lakossági költöztetés Budapesten. Azonban amit jobb tudni, azok a körülmények csak, hogy a költözés napján gördülékeny legyen a munka. Kollégáink jó fizikummal rendelkeznek, sokszor volt már olyan, hogy nehezített körülményekkel kellett dolgoznunk. A lift meglétének és az emeletek számának ismeretében tehát könnyebb felkészülni a költöztetési feladatokra. Így mindenki jól jár, aki csak részt vesz a költöztetésben.

6. Extra tárgyakkal kell-e számolnunk?
Miért számít és mit is jelent ez pontosan? Sokan őriznek otthon drága hangszereket, család ereklyéket. Ezekre különösen nagy figyelmet fordítunk, szeretnénk ha épségben megérkeznének új helyükre. Bízza ránk nyugodt szívvel őket, akár zongoráról, szoborról vagy hasonló tárgyakról van szó, azok biztonságos szállítását saját küldetésünknek tekintjük! Ahol elég tekintélyes méretű és súlyú páncélszekrény vagy például zongora kerül költöztetésre, ott is a legnagyobb gonddal fogunk eljárni!

Többségében ezek a legfontosabb kérdések és válaszok, amelyekre szükségünk lesz a pontosításhoz. Ezek mind arra szolgálnak, hogy könnyebben, szervezetten bonyolíthassuk le a költöztetést. A fenti kérdéseket fogja feltenni kollégánk a telefonban, így ha kilátásban van a költözés, akkor érdemes ezeket előzetesen felmérni, hogy mire oda kerül a sor, csak meg kelljen válaszolni őket.

Bútorszállítás:

Adja meg a címeket, a mennyiséget és megoldjuk a szállítást!
Gyakorta merülnek fel igények azt illetően, hogy csak egy vagy néhány darab bútort szeretnének az ügyfelek szállíttatni. Erre is van lehetőség nálunk, ilyenkor tényleg csak bútorokat viszünk, csomagok, egyéb holmik nincsenek a szállítmányban.

Irodaköltöztetés:

- időpont, címek
- dolgozói létszám
- iroda alapterülete, helyiségek száma
- kell-e csomagolóanyag, csomagolás, szerelés?
- emelet, lifthasználat
- van-e irattár, raktár?
- határidő
- irodaház nyitva tartása
Forduljon hozzánk bizalommal, mert egy kézben egyszerűbb és olcsóbb. Áraink versenyképesek és könnyen összehasonlíthatók. Ezért tervezhetők, így nagy biztonságot jelentenek. Nálunk nem érheti meglepetés.

Éljen vele, hogy itt vagyunk:

Országon belüli költöztetés? = Bauer-teher!

Ár? = Nagyon kedvező!
Teherautó? = Biztosítjuk!
Rakodás? = Hány főt kér?
Dobozok? = Iratos, könyves, előre kiszállítva!
Szerelés? = Szét és összeszerelünk minden bútort!
Csomagolás? = Részleges vagy teljes!
Hétvégén? = Igen, felár nélkül!
Tapasztalat? = 25 év!
Garancia? = Munkánkra teljes körűen vállaljuk!

Költöztetés, csomagolás, bútorszerelés, specialitásunk az országon belüli költöztetés!

A költözködés tehát lehet sokkal egyszerűbb is annál, mint amit az ember első alkalommal elképzel. Még azoknak is kellő tervezést igényel egy ilyen feladat, akik már többször is túlestek rajta. Mi ebből a szempontból veteránnak számítunk, ugyanis minden nap megbirkózunk a kisebb és nagyobb költözésekkel, lényegében már ezer meg ezernyi költözésen vagyunk túl. Ennek fényében elmondhatjuk, hogy segítségünkkel sokkal egyszerűbben, de legalábbis kevesebb problémával fogja tudni lebonyolítani, hogy holmijai régi helyükről egyben elérjenek az új helyükre. A költöztetéssel kapcsolatban fontos kiemelni, hogy ez egy hivatás, ami annyit jelent, hogy elkötelezettnek kell lenni. Ráadásul több dolog is van még, amire ilyen szempontból kellő tapasztalatra van szükség azon túl, hogy a dolgokat A-ból B-be juttatjuk el.

Költöztetésre Budapesten és vidéken egyaránt lehetőséget biztosítunk!

A háztartási gépekről sem szabad megfeledkezni, ezeket is kellő körültekintéssel kell szállítani. A hűtőnek a legjobb, ha állítva tudják szállítani, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő méretű gépjármű. A hűtőszekrény és mosógép, mosogatógép, illetve hűtőláda rögzítését is szakszerűen kell megoldani, hogy az idézőjelben szuper utakon ne essen bajuk. A kátyúk és gödrök mindig veszélyt jelentenek a különféle sérülékeny dolgokra, ezért sem elhanyagolható a megfelelő rögzítésük. Szerencsére nekünk ezek szállításában is meg van a magunk rutinja, nem okoz gondot egyiknek a szállítása sem!

Mikor tud leghamarabb költözni?
Sokan kérdezik, hogy mennyivel előbb kell időpontot foglalni a költözködéshez? Erre a pontos válasz az, hogy minél előbb! Az után, hogy megtudta, mikor kell költöznie, érdemes azonnal elkezdeni szervezkedni. Ez annyit jelent, hogy felméri saját lehetőségeit, majd amint megvan az új cím, ahová költözni tervez, azt tanácsoljuk, hogy keressen fel minket ingyenes ajánlatkérés kapcsán és válasszon velünk közösen egy időpontot, ami megfelelő. A legtöbben nem más időpontot foglalnának, mint a szombati napot. A szombat az egyik legnépszerűbb nap a héten, amikoris költözne az ember. Nincs ezzel semmi gond, viszont egy héten csak egyszer adatik meg. Ha Önnek is a szombati nap lenne a legjobb a költözködéshez, akkor javallott minél előbb telefonálni nekünk, hogy minél hamarabb foglalni tudjon. A másik népszerű időpontjaink a hónap első, valamint utolsó napjai.
Mennyi ideig tart a költöztetés?
Ha alapvetően azt vesszük figyelembe, hogy legalább két főre szükség lesz, de ez a minimum, akkor is körülbelül 3 vagy 4 órába telik egy kisebb lakás költöztetése. Mindig gondolni kell arra, hogy kell egy sofőr (aki persze rakodik is), ezen túl pedig szükségünk lesz még további emberekre annak függvényében, hogy mekkora alapterületű lakásból költözik az ügyfél. Minél nagyobb az ingatlan, annál tovább tart a teherautóba való rakodás, illetve lepakolás. Ez persze nem gond, mi mind a kisebb, mind a nagyobb költözésekhez segítő kezet nyújtunk, viszont az ügyfelek általában szeretnék előre tudni, hogy körülbelül meddig fog tartani a költözés.
Ha egy 100 négyzetméter körüli ingatlant veszünk figyelembe, ott több időre és több emberre is szükség lehet. Ezekben a lakásokban, házakban bizony jó sok bútorral kell számolni, amelyeknek a felpakolását és lepakolását, esetenként szétszerelését is bele kell kalkulálni a folyamatba. Attól függően, hogy emeletes házról van-e szó, illetve milyen körülmények uralkodnak, kábé 5-6 órát fog igénybe venni a költözködés, melyhez mi, tapasztalataink szerint négy főt legalább javasolni szoktunk.
Szükségszerű kiemelnünk, hogy a sofőr ugyan segít a rakodásban, általánosságban az ő feladatai közé tartozik a platón való rendezkedés, pakolás. Ez is egy feladatkör, ami egy teljes embert igényel.
Ezekről a részletekről mindig egyeztetünk az előzetes felmérést, megbeszélést követően a telefonban, úgyhogy nem fogja meglepetés érni, minden a megbeszéltek szerint fog történni, Önnel egyeztetve!

Mit tehet, hogy hamarabb elkezdhessük és befejezhessük a munkát?
Attól függően, hogy már csak a csomagjait, bútorait, dobozait szeretné-e elszállíttatni velünk vagy segítségre van szüksége a csomagolásban is, úgy változik a szolgáltatás időtartama és persze az ára is. Érdemes ezért a legfőbb előkészületekre időt szánni, amit úgy is meg lehet oldani, hogy az ember minden nap egy kicsit foglalkozik ezzel.
Egy nagy alapterületű lakásnál, családi háznál különösen fontos, hogy mindent fejben tartva, szervezetten bonyolítsák le az előkészületeket. Ez csakis azért lényeges, mert ezekben az esetekben sokkal több dolog összepakolásáról kell gondoskodni. Egy három-négytagú család esetében is rengeteg holmi halmozódik fel az évek során, nem beszélve egy nagycsaládról vagy egy irodáról, ahol aztán tényleg minden előfordul.
A költöztetési előkészületek közé tartozik az apróbb holmik becsomagolása. Ezeket csomagolhatja újságpapírba és speciális buborékfóliába egyaránt. Ami nagyon törékeny, arra külön oda kell figyelni, ajánlott megjelölni a dobozt is, amibe elhelyezésre kerül. Így elkerülhető, hogy véletlenül olyan dobozok közé keveredjen, amelyekben semmi sérülékeny nincs, de annál nehezebbek.
Mi legyen az értékekkel? Kétségtelen, hogy egy személygépkocsival nehézkesen megoldható a költöztetés, hiszen nem biztosít elegendő helyet minden holminak. A pénzt, vagy ami különösen értékes, azt érdemes magunknál tartani, ezek mind beférnek a saját gépjárműbe (már ha van).
Mit kell szétszerelni? Csak azt, amit feltétlenül szükséges. Ilyen lehet a nagy méretekkel rendelkező szekrény, gardrób, az ágyak. Ezeket többnyire mindig javasolt lapjaira szedni, mert egyrészt nincs rajtuk fogás, másrészt nagyon nehezek egyben. Amennyiben a bútorok szétszereléshez segítségre van szüksége, rendelkezésére állunk ebben is, ezt kérjük, külön jelezze a telefonos egyeztetés alkalmával. Mi visszük a szerszámokat és ami kellhet, hogy minél hamarabb szétszerelhessük a kiválasztott bútorokat.
Kérjen bátran tanácsot is ahhoz, hogy milyen előzetes teendőkkel tudja segíteni a problémamentes költöztetést, mi igyekszünk hasznos tippekkel szolgálni.

Mit foglal magába a költöztetés ár?
Teljesen mindegy, hogy lakásról, családi házról vagy irodáról van szó, a benne található ingóságok mindegyikét elszállítjuk a megadott címre. Ide tartoznak a nagybútorok, kisbútorok, eszközök, apróbb holmik, lényegében minden.
A teherautóra történő felpakolás, valamint a lepakolás szintén a költöztetés árak részét képezik, ezen túl pedig amennyiben igényt tart rá a megrendelő, a bútorszerelésben vagy éppen a csomagolásban is segítséget tudunk nyújtani. Csomagolóanyag kell? Nálunk ebben is megtalálja számításait!

A költözés lehet olcsó – Velünk! Korrekt árakat biztosítunk megrendelőink számára, akik színvonalas szolgáltatásokat vehetnek igénybe egy tapasztalt költöztető cég által.
Olcsón szeretne költözni? A fix alapárak mindig kedvezőek nálunk, de ha még szeretne egy kicsit spórolni, akkor azt tanácsoljuk, hogy amilyen előkészületet csak lehet végezzen el önállóan és gondoskodjon róla, hogy szinte már csak felpakolni kelljen a költöztetőknek. Ezzel sokat segíthet az ügyben, hogy gyorsabban és akár olcsóbban tudjon költözni.

Reméljük segítettünk a leírtakkal és örömmel vennénk, ha hozzájárulhatnánk az Ön költöztetéséhez is, amit profi szakemberekkel vehet igénybe!

Költöztető céget Budapest területén keres? Ránk számíthat! Tapasztalatainknak köszönhetően időben végezhet a költözéssel. Belföldi vagy nemzetközi költöztetés esetén vagy lomtalanítás miatt egyedi megoldásokat kell egyeztetni a költöztető céggel, amikor ezeket a szolgáltatásokat szeretné igénybe venni. Több ezer ember költözött már az idők kezdete óta, nem újdonság tehát ez, sőt vannak, akik az életük alatt többször is csomagolnak dobozokat és költöztetik a bútoraikat más és más helyre. Ez is előfordul. Hogy egyszerű legyen a dolog, először azt tanácsoljuk, hogy gondolja át magát a folyamatot fejben, mert gyakran ennek hiányától válik zavarossá, nehézkessé a dolog. Ha egy hét vagy kettő, mire összepakolja a holmijait az sem baj, csak mire házhoz megyünk költöztetni, addigra legyenek készen az előkészületek. Ha minket választ, velünk tervezhet, mi igazodunk a szükségletekhez!

Bauerteher Kft.
Minden jog fenntartva.