Költöztetési szolgáltatás

Költöztetési szolgáltatás

Költöztetési szolgáltatás, maximális kiszolgálással, 25 éves tapasztalattal, elérhető árakon. Amennyiben bútorszállításra lenne szüksége, a legjobb megoldást kínáljuk. Elvégezzük albérletek, komplett lakások, családi házak, szakszerű szállítását bútorszereléssel, csomagolással, a csomagolóanyag biztosításával. Munkánkra garanciát vállalunk!

Költöztetési szolgáltatás, bútorszereléssel

Kizárólag a teljes körű, minden részletre kiterjedő szállításban hiszünk, ezért a költöztetési szolgáltatás, nálunk bútorszerelést is tartalmaz. Így aztán szétszereljük a szekrényeket, az ágyakat, levesszük a karnist, a polcokat, bekötjük a mosógépet. Természetesen az új lakásban, az összerakást is elvégezzük. Vannak speciális szerszámaink, fúrógépünk (hilti is). Megoldjuk 3-4-5 ajtós gardróbok szerelését, csak azt kérjük, értesítsen előre, hogy alaposan felkészülhessünk.

Költöztetési szolgáltatás, csomagolással

Ez nagy segítséget jelent azok számára, akik nem szeretnének becsomagolni vagy nincs csomagolóanyaguk. Mi mindent biztosítunk. Van mód arra, hogy kompletten összepakoljuk az egész lakást. Ez azt jelenti, hogy fóliázzuk a bútorokat, dobozba rakjuk a könyveket, egyenként selyempapírba csomagoljuk a tányérokat, poharakat. Nem fog meggyűrődni a kosztüm, az öltöny sem, mert a vállfával akasztós ruhásdobozba helyezzük, a legnagyobb óvatossággal. Ha dobozok kellenének, azokat a költöztetési szolgáltatás részeként, akár 10-14 nappal korábban elvisszük Önhöz. A kartonok mellé zsugorfóliát, légbuborékos fóliát és erős barna vagy átlátszó ragasztót is adhatunk előre. Fontos, hogy a költöztetés végén, a dobozokat visszaadni nem kell. Nincs arra kényszerítve, hogy gyorsan a szoba közepére dobáljon mindent.

Költöztetési szolgáltatás, egyénre szabva

Cégünk mindenkor a megrendelő igényeit igyekszik kiszolgálni. Ezért ingyenes a felmérés Budapesten és Pest megyében egyaránt. Dolgozhatunk óradíjban vagy fix áron. Szállítunk a hét minden napján, még a hétvégén (vasárnapi költöztetés) is, felár nélkül. Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 7 órától, este 9 óráig várja hívásaikat. Ha valami okból bajba került, esetleg egy fuvarozó kollégát kell helyettesítenünk, értesítsen rögtön, akár azonnali S.O.S. költöztetést, is vállalunk. Több teherautónk van, kisebbek és nagyobbak. A munkaidőnk mindig addig tart, amíg mindent a helyére nem pakolunk. Új lakásából otthont varázsolunk!

Költöztetési szolgáltatás, Budapesten és országosan

Működésünk több mint 25 éve alatt, megismertük a fővárost és bejártuk Magyarországot. Megtanultuk a belvárosi kerületeket, tudjuk, hol parkolhatunk szabályosan vagy hová kell behajtási engedélyt kérnünk. Költöztettünk már Debrecenből Győrbe, vagy Diósdról egy Kecskemét környéki tanyára. Számunkra minden megbízás ugyanazt jelenti, pontos, precíz munkavégzést, korrekt, tisztességes árakon.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha költöztetési szolgáltatásra van szüksége!