Legjobb költöztető cég Budapest

Legjobb költöztető cég Budapesten

A legjobb költöztető cég Budapest címért, természetesen mi is versenybe szállunk, bár ilyen elismerés valójában nem létezik.

Ezért mi abban hiszünk, hogy a szakmában eltöltött évek száma, az elvégzett költöztetések minősége, és az elégedett, visszatérő ügyfelek jelzik igazán, ha egy cég jól dolgozik.

A legjobb költöztető

A legjobb költöztető cég Budapesten és bárhol az országban az a vállalkozás lehet, amely precíz, pontos munkát végez és mindig a teljes körű szolgáltatásra törekszik. Sokszor lehet a költözőnek csomagolásra, bútorszerelésre vagy kartondobozra szüksége. A Bauer-Teher költöztet, csomagol, szerel és a dobozokat akár két héttel a szállítás előtt házhoz viszi, az Ön kénelme érdekében.

A legjobb költöztető cég Budapesten:

• aki szakmailag hozzáértő, tudása naprakész, nem becsüli alá és nem értékeli túl, az előtte álló feladatot.
• gyors, biztonságos, akár S.O.S. költöztetést is végez.
• garanciát vállal a költözés egész folyamatára, a felpakolástól, az új lakás berendezéséig.
• a kommunikáció terén tisztességes és informatív, őszintén tájékoztatja leendő ügyfeleit a költségekről, attól a későbbiekben sem tér el.


Nem lehet a legjobb költöztető cég Budapest környékén:


• aki nem ismeri a várost, a parkolási rendet, a behajtási zónákat, aki nem tud alkalmazkodni a zsúfolt, nagyvárosi környezethez.
• ahol nincsenek, akár évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák (munkatársaink).
• ahol a szakmai presztízs, a munkamorál nincs egy bizonyos szint felett.
• ahol nem a maximális kiszolgálásra törekednek.

Ne dicsérje magát
Ha valamely vállalkozás önmagáról állítja, hogy a legjobb költöztető cég Budapesten, az mindig gyanús! Értékeljenek a költözők, egyrészt a folyamatos megrendeléseikkel, másrészt megtehetik a költöztetés után Google által kínált felületen, egytől öt csillaggal, attól függően, hogy mennyire voltak elégedettek. Tudjuk, hogy az emberek egy része nem él ezzel a lehetőséggel, a másik része azonban aktívan osztályoz minden terméket és szolgáltatást.

Ezt is érdemes figyelembe venni, ha a legjobb költöztető céget keresi Budapest viszonylatában.
( A mi értékelésünk így néz ki. ) Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk a legjobbak közzé tartozni, ezért állandóan fejlesztünk: több teherautóval dolgozunk, komplett szolgáltatást biztosítunk, kollegáink képzésben részesülnek. Számunkra fontos a környezetvédelem, teherautóink megfelelnek az európai szabványnak, kizárólag újrahasznosított papírból készült dobozokkal dolgozunk.

Legjobb költöztető cég Budapest.

Hívjon fel bátran, költöztetéssel kapcsolatban mindig elérhetőek vagyunk. Cégünk minden esetben külön figyelmet fordít arra, hogy pontosan kalkulálható, ingyenes és megfelelő árajánlat kerüljön Önhöz. Ránk, számíthat a lomtalanítás területén is. Tapasztalt munkatársak fognak Önnek szállítani. Szó szerint van idő a költöztetésre. Nálunk éppen az ügyfél a legfontosabb, mert például a bútorok szállítása elég bonyolult feladat, főleg ha teljesen össze is kell rakni őket. Pedig ami nagy, azt a mérete miatt sok esetben szerelni kell. Miért? Erre azért van szükség ( néhány kivételtől eltekintve ), mert még így is sokszor nehezen kerül a helyére. Ha már ott van, stabilan áll, mivel ami jól lett összerakva, az az évek alatt, akár milyen terhelést kap nem deformálódik el. Mit szeretne? Ha költözni, velünk nagyon egyszerű. Nem kell aggódni, nekünk nem jelent problémát a munka, hiszen amikor szükséges, minden esetben készen állunk. Mára olyan megbízható vállalkozássá fejlődtünk az évek során, hogy teljesítményünk alapján, általában a visszatérő megrendelők teszik ki ügyfeleink zömét. Vannak akik már évek óta hűségesek hozzánk! Legyen új vagy régi, megbecsüljük őket. Mindenki számára tudunk jó minőségben szolgáltatni. Egyik legfontosabb ismérvünk, hogy rugalmasak vagyunk. Ha mi akarunk lenni, a legjobb költöztető cég Budapesten, csak úgy lehetünk azok, ha biztonságban érkeznek meg bútorai. Akkor Ön igazán elégedett lesz. Ezek lettek a tapasztalataink, mire igazi cég lettünk. Minél többet költöztetünk, annál jobban hiszünk ebben.

Minden jog fenntartva.

Immár 25 éve törekszünk arra, hogy a legjobb költöztető cég „címért” versenyben legyünk!