Legjobb költöztető cég Budapest

Legjobb költöztető cég Budapesten

A legjobb költöztető cég Budapest címért, természetesen mi is versenybe szállunk, bár ilyen elismerés valójában nem létezik.

Ezért mi abban hiszünk, hogy a szakmában eltöltött évek száma, az elvégzett költöztetések minősége, és az elégedett, visszatérő ügyfelek jelzik igazán, ha egy cég jól dolgozik.

A legjobb költöztető

A legjobb költöztető cég Budapesten és bárhol az országban az a vállalkozás lehet, amely precíz, pontos munkát végez és mindig a teljes körű szolgáltatásra törekszik. Sokszor lehet a költözőnek csomagolásra, bútorszerelésre vagy kartondobozra szüksége. A Bauer-Teher költöztet, csomagol, szerel és a dobozokat akár két héttel a szállítás előtt házhoz viszi, az Ön kénelme érdekében.

A legjobb költöztető cég Budapesten:

• aki szakmailag hozzáértő, tudása naprakész, nem becsüli alá és nem értékeli túl, az előtte álló feladatot.
• gyors, biztonságos, akár S.O.S. költöztetést is végez.
• garanciát vállal a költözés egész folyamatára, a felpakolástól, az új lakás berendezéséig.
• a kommunikáció terén tisztességes és informatív, őszintén tájékoztatja leendő ügyfeleit a költségekről, attól a későbbiekben sem tér el.

Nem lehet a legjobb költöztető cég Budapest környékén:

• aki nem ismeri a várost, a parkolási rendet, a behajtási zónákat, aki nem tud alkalmazkodni a zsúfolt, nagyvárosi környezethez.
• ahol nincsenek, akár évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák (munkatársaink).
• ahol a szakmai presztízs, a munkamorál nincs egy bizonyos szint felett.
• ahol nem a maximális kiszolgálásra törekednek.

Ne dicsérje magát
Ha valamely vállalkozás önmagáról állítja, hogy a legjobb költöztető cég Budapesten, az mindig gyanús! Értékeljenek a költözők, egyrészt a folyamatos megrendeléseikkel, másrészt megtehetik a költöztetés után Google által kínált felületen, egytől öt csillaggal, attól függően, hogy mennyire voltak elégedettek. Tudjuk, hogy az emberek egy része nem él ezzel a lehetőséggel, a másik része azonban aktívan osztályoz minden terméket és szolgáltatást.

Ezt is érdemes figyelembe venni, ha a legjobb költöztető céget keresi Budapest viszonylatában.
( A mi értékelésünk így néz ki. ) Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk a legjobbak közzé tartozni, ezért állandóan fejlesztünk: több teherautóval dolgozunk, komplett szolgáltatást biztosítunk, kollegáink képzésben részesülnek. Számunkra fontos a környezetvédelem, teherautóink megfelelnek az európai szabványnak, kizárólag újrahasznosított papírból készült dobozokkal dolgozunk.

Immár 25 éve törekszünk arra, hogy a legjobb költöztető cég Budapest „címért” versenyben legyünk!